2200 København N

Søg efter specifik bolig, eller find din vej i København N nedenfor

Postnummer 2200 København N

Nørrebro er en bydel i København. Bydelen, der er et af Københavns brokvarterer, er med sine 79.951 indbyggere fordelt på 4,1 km² ikke blot den mest folkerige bydel i hovedstaden, men også den mest befolkningstætte; her bor 19.500 personer pr. km. Nørrebro afgrænses mod sydøst af Søerne mod Indre By, mod nordvest af Ringbanen mod Bispebjerg, mod sydvest af Åboulevarden mod Frederiksberg og mod nordøst af Lersø Parkallé, Tagensvej og Nørre Allé mod Østerbro. Bydelen ligger i Københavns Kommune [Wikipedia].

Postnummer 2200 København N strækker sig over dele af Københavns Kommune og dele af Frederiksberg Kommune. Der er 178 veje i postnummeret. Du kan se og klikke dig videre til postnummerets veje længere nede på denne side, ordnet i alfabetisk rækkefølge fra Agnes Henningsens Vej til Ørholmgade.


Henter kort....

Postnummer 2200 København N strækker sig over dele af Københavns Kommune og dele af Frederiksberg Kommune. Kortet viser postnummerets geografiske udstrækning, markeret med det grønne polygon  


De ikoniske neonskilte ved Søerne, der adskiller 2200 København N (Nørrebro) fra Indre By.
Foto: Wikipedia


Info om postnumre

Det danske postnummersystem blev indført i 1967. Postnummerpolygonerne er defineret med henblik på en rationel postomdeling og således at vejnavne og adresser altid er unikke indenfor et postnummer. De danske postnumre har ingen sammenhæng med landets øvrige administrative inddelinger (kommuner, regioner, valgkredse, skoledistrikter, osv).

Boligmarkedet i 2200 København N

Der sælges i gennemsnit ingen villaer i 2200 København N per kvartal. I fjerde kvartal 2022 (det seneste kvartal med tal fra Finans Danmark) blev der solgt 0 villaer. For boligsøgende er der netop nu 75 boliger til salg i postnummeret.

Boliger til salg i København N
Der er 75 boliger til salg i København N

Boligmarkedet i 2200 København N har noget for enhver smag. F.eks. kan arkitekturintereserede vælge mellem tre boliger med bevaringsværdig arkitektur. Du kan bladre dig igennem flere smagsprøver nedenfor.

Opsplittet på boligtype er der dags dato (28. maj 2023) følgende boliger til salg i 2200 København N:

  • Ejerlejlighed: Der er 69 ejerlejligheder til salg med median liggetid 46 dage og udbudspris 51.926 kr/m2
  • Andelsbolig: Der er seks andelsboliger til salg med median liggetid 53 dage

Der tilføjes løbende nye emner til boligmarkedet i 2200 København N - Den seneste bolig blev rent faktisk tilføjet i dag. Vi henter dagligt boliger til salg fra Boliga - Danmarks bedste boligsite, der d.d. har 631 flere boliger til salg end andre boligsites. Hos DinGeo beriger vi boligerne med alle de interessante offentlig tilgængelige geodata som vi kan finde, så vi kan tilbyde en unik og anderledes boligsøgning med datakriterier, der bl.a. inkluderer arkitektur, mobildækning, trafikstøj, o.s.v.

Postnummerets betydning for boligmarked

Selvom postnumrene udelukkende er defineret med henblik på postomdeling, så symboliserer de meget mere end bare et tilfældigt tal i adressen. For langt de fleste danskere har postnummeret betydning for boligens værdi og nabolagets identitet. Denne udvidede og utilsigtede betydning skyldes bl.a. at postnumre anvendes i mange geografiske analyser. F.eks. udregnes gennemsnitlige salgspriser på postnummerniveau - Læs mere ejendomsvurderinger »

De danske postnumre justeres løbende. Post Danmark modtager årligt 10-15 henvendelser fra borgergrupper, der ønsker at skifte postnummer. Der er ofte tale om boligejere og ejerforeninger, der med et nyt og mere prestigiøst postnummer kan opnå højere boligpriser. I nogle tilfælde opfyldes ønsket.

Mere info:
Penge & Prviatøkonomi: Boligfidus: Skift postnummer
Danmarks Adresser: Postnumre
TV2 Lorry: Nyt postnummer kan give højere boligpriser
Bolius: Postnumre: Derfor har vi dem
DR: Flere bor i byer med ’forkerte’ postnumre

Smagsprøver på boliger til salg i København N


Boligstatistik i 2200 København N

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer i 2200 København N er under landsgennemsnittet. Over de fire seneste kvartaler (med statistik) ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris faktisk hele 100 procent under landsgennemsnittet.

Gennemsnitlige m2-priser for Parcel- og Rækkehuse i postnummer 2200 København N ( - blå cirkler) og for hele landet ( - grøn kurve; venstre y-akse; kr/m2).
De røde søjler ( - højre y-akse) viser antallet af solgte boliger, d.v.s. datagrundlaget for de beregnede m2-priser i postnummer 2200 København N .
Bemærk: m2-priser går tilbage til 1992, mens antallet af solgte boliger kun strækker sig tilbage til år 2000.
Datakilde: Finans Danmarks boligmarkedsstatistik.

Vejene i 2200 København N

Der er 178 veje i postnummer 2200 København N. Vejene er listet nedenfor i alfabetisk orden.