2400 København NV

Søg efter specifik bolig, eller find din vej i København NV nedenfor

Postnummer 2400 København NV

Nordvestkvarteret, eller blot Nordvest, er et område i København, der overvejende er beliggende i den sydvestlige del af bydelen Bispebjerg. Der foreligger ingen officiel definition af området, hvorfor der ikke findes klare grænser for området, men der sættes ofte lighedstegn mellem begrebet Nordvestkvarteret og det område, der dækkes af postnummer-distriktet 2400 København NV, selvom der kan være områder uden for dette postnummer, hvori man føler kulturel eller sociologisk tilhørsforhold til området. I 2005 var der 44.177 indbyggere i området [Wikipedia].

Postnummer 2400 København NV ligger indenfor kommunegrænserne af Københavns Kommune. Der er 217 veje i postnummeret. Du kan se og klikke dig videre til postnummerets veje længere nede på denne side, ordnet i alfabetisk rækkefølge fra Abrikosvej til Ørnevej.


Henter kort....

Postnummer 2400 København NV ligger indenfor kommunegrænserne af Københavns Kommune. Kortet viser postnummerets geografiske udstrækning, markeret med det grønne polygon  


Utterslev Mose er et af de grønne områder i Nordvestkvarteret.
Foto: Wikipedia


Info om postnumre

Det danske postnummersystem blev indført i 1967. Postnummerpolygonerne er defineret med henblik på en rationel postomdeling og således at vejnavne og adresser altid er unikke indenfor et postnummer. De danske postnumre har ingen sammenhæng med landets øvrige administrative inddelinger (kommuner, regioner, valgkredse, skoledistrikter, osv).

Boligmarkedet i 2400 København NV

Der sælges i gennemsnit ti villaer i 2400 København NV per kvartal. I andet kvartal 2021 (det seneste kvartal med tal fra Finans Danmark) blev der solgt 10 villaer. For boligsøgende er der netop nu 77 boliger til salg i postnummeret. Hvis du overvejer at sælge en bolig i 2400 København NV, så har du 10 ejendomsmæglere at vælge imellem. Du kan bruge vores mæglerguide til at se og sammenligne postnummerets ejendomsmæglere.

Boliger til salg i København NV
Der er 77 boliger til salg i København NV

Boligmarkedet i 2400 København NV har noget for enhver smag. F.eks. kan arkitekturintereserede vælge mellem fem boliger med bevaringsværdig arkitektur. De miljøbevidste, der ønsker en energivenlig og moderne bolig, kan vælge blandt to boliger med top-energimærket A. Du kan bladre dig igennem flere smagsprøver nedenfor.

Opsplittet på boligtype er der dags dato (6. december 2021) følgende boliger til salg i 2400 København NV:

  • Villa: Der er tre villaer til salg med median liggetid 52 dage og udbudspris 68.316 kr/m2
  • Rækkehus: Der er to rækkehuse til salg med median liggetid 44 dage og udbudspris 48.328 kr/m2
  • Ejerlejlighed: Der er 64 ejerlejligheder til salg med median liggetid 74 dage og udbudspris 42.562 kr/m2
  • Andelsbolig: Der er to andelsboliger til salg med median liggetid 33 dage
  • Villalejlighed: Der er seks villalejligheder til salg med median liggetid 141 dage og udbudspris 50.392 kr/m2

Der tilføjes løbende nye emner til boligmarkedet i 2400 København NV - Den nyeste bolig blev tilføjet for 2 dage siden.Vi henter dagligt boliger til salg fra Boliga - Danmarks bedste boligsite, der d.d. har 786 flere boliger til salg end andre boligsites. Hos DinGeo beriger vi boligerne med alle de interessante offentlig tilgængelige geodata som vi kan finde, så vi kan tilbyde en unik og anderledes boligsøgning med datakriterier, der bl.a. inkluderer arkitektur, mobildækning, trafikstøj, o.s.v.

Postnummerets betydning for boligmarked

Selvom postnumrene udelukkende er defineret med henblik på postomdeling, så symboliserer de meget mere end bare et tilfældigt tal i adressen. For langt de fleste danskere har postnummeret betydning for boligens værdi og nabolagets identitet. Denne udvidede og utilsigtede betydning skyldes bl.a. at postnumre anvendes i mange geografiske analyser. F.eks. udregnes gennemsnitlige salgspriser på postnummerniveau - Læs mere ejendomsvurderinger »

De danske postnumre justeres løbende. Post Danmark modtager årligt 10-15 henvendelser fra borgergrupper, der ønsker at skifte postnummer. Der er ofte tale om boligejere og ejerforeninger, der med et nyt og mere prestigiøst postnummer kan opnå højere boligpriser. I nogle tilfælde opfyldes ønsket.

Mere info:
Penge & Prviatøkonomi: Boligfidus: Skift postnummer
Danmarks Adresser: Postnumre
TV2 Lorry: Nyt postnummer kan give højere boligpriser
Bolius: Postnumre: Derfor har vi dem
DR: Flere bor i byer med ’forkerte’ postnumre

Smagsprøver på boliger til salg i København NV


Boligstatistik i 2400 København NV

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer i 2400 København NV er højere landsgennemsnittet. Over de fire seneste kvartaler (med statistik) ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris faktisk hele 182 procent højere end landsgennemsnittet.

Gennemsnitlige m2-priser for Parcel- og Rækkehuse i postnummer 2400 København NV ( - blå cirkler) og for hele landet ( - grøn kurve; venstre y-akse; kr/m2).
De røde søjler ( - højre y-akse) viser antallet af solgte boliger, d.v.s. datagrundlaget for de beregnede m2-priser i postnummer 2400 København NV .
Bemærk: m2-priser går tilbage til 1992, mens antallet af solgte boliger kun strækker sig tilbage til år 2000.
Datakilde: Finans Danmarks boligmarkedsstatistik.


Ejendomsmæglere i 2400 København NV

I alt ti ejendomsmæglere har indenfor de sidste seks måneder haft villaer til salg i postnummer 2400 København NV - to af mæglerne har deres butik indenfor postnummeret mens de resterende otte har deres fysiske adresse udenfor postnummeret. EDC Poul Erik Bech, København N er mægleren der igennem de sidste 6 måneder har haft flest villaer til salg i postnummer 2400 København NV.

Alle 10 mæglere udmærker sig ved at frigive boligannoncernes fotos. Frigivelse af fotos betyder at uafhængige boligsites som DinGeo og Boliga bedre kan eksponere salgsboligen, hvilket, alt andet lige, er en gevinst for boligsælger.

Postnummerets mæglerbutikker har gennemsnitlige liggetider, der varierer fra 13 til 206 dage. Forskellen på liggetiderne kan skyldes, at forskellige mæglere har fokus på forskellige boligtyper. Desværre er det også relativ let for ejendomsmæglere at manipulere de gennemsnitlige liggetider (og gennemsnitlig prisjustering).

Hvis du står for at vælge en ejendomsmælger kan det også være en god ide at tjekke, om der har været klager over mægleren. Det kan du gøre to steder: Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere og Klagenævnet for Ejendomsformidling. Tjek eventuelt også ejendomsmæglerens renommé på Trustpilot.dk og/eller ved at søge på mæglerens navn i Google, hvor du ofte kan finde kundeanmeldelser.

Mæglerguide

Boliga lancerede i 2010 Danmarks første mæglerguide. Målet var at skabe større transparens på boligmarkedet med mulighed for boligsælgere at sammenligne ejendomsmæglere ud fra relevante kriterier.

Hos Dingeo har vi (ikke overraskende) fokus på mæglernes holding til at dele data. F.eks. er deling af boligfotos et absolut plus. Boliger på Boliga, DinGeo og andre uafhængige boligsites får ca. 50 procent flere visninger hvis billederne er frigivet (læs mere her »). Vi tolker mæglernes holdning til åbne data som en indikation af hans/hendes vægtning af boligsælgers interesser ift. egne interesser.

Datakilde: Boliga Mæglerguide

Ejendomsmæglere der har solgt villaer i 2400 København NV


Se og sammenlign de 10 ejendomsmæglere, der har været aktive i 2400 København NV over 6-måneders perioden 1.april 2021 - 31.oktober 2021.

Tabellen indeholder informationer om alle 10 ejendomsmæglere, der har haft boliger til salg i 2400 København NV i perioden 1.april 2021 - 31.oktober 2021.
Kolonnen Mæglerbutik viser navnet på mæglerbutikken og linker til mere detaljeret information på Boligas Mæglerguide. For mæglerbutikker, der har fysisk adresse i postnummeret er dette angivet med "(2400)". Åbne data: Ejendomsmæglere der frigiver billeder er markeret med ikon mens mæglere der ikke frigiver billeder markeres med . Emblemet markerer premium mæglere, der samarbejder med Boliga og bl.a. udsender skuffesager via Boligas overvågningsmails. Antal: angiver antallet af villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder. Prisjustering: gennemsnitlige prisændringer på boliger til salg. Liggetid: gennemsnitlige tidsperiode en bolligannonce er online. kr/m2: gennemsnitlig kvadratmeterpris på de villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder.

Du kan sortere ejendomsmæglerne efter de forskellige nøgletal ved at klikke på kolonne-overskrifterne. Ejendomsmæglerbutikkerne er i udgangspunktet sorteret efter de faktorer som vi mener en boligsælger bør kigge på: (1) Åbne data; (2) Mæglerbutik i postnummeret; (3) Antal; og (4) liggetid.

Vejene i 2400 København NV

Der er 217 veje i postnummer 2400 København NV. Vejene er listet nedenfor i alfabetisk orden.