Bispebjerg Bakke - København Nv

Bispebjerg Bakke - København Nv

Søg efter specifik bolig, eller find din adresse vej på Bispebjerg Bakke nedenfor

Bispebjerg Bakke, København Nv

Bispebjerg Bakke 2400 København Nv

Boligerne på Bispebjerg Bakke har gns. vurderingspriser omkring 4-5 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 9,95 mio. kr. finder du på Bispebjerg Bakke 22F, 5. . Blandt vejens 300 adresser er der 1 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Bispebjerg Bakke 1, 1. 100 med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som monoton fac,præget af vandrette vinduesbånd,penthouse.

Den mest almindelige husstandstype på Bispebjerg Bakke er Byens Puls.

Der er gang i den blandt beboerne i dette område, de fleste er under 40 år og singler uden børn, mens der dog også er flere små familier med ét til to børn. Det er et område med mange veluddannede, der sidder i gode jobs og bor i ejerboliger: Typisk lejligheder på omkring 100 kvadratmeter.

Meget af den vågne tid går her med at arbejde, men man nyder også at bruge tid på byens kulturtilbud og aftenskole, og så er madlavning og sundhed generelt også vigtigt for denne type mennesker.

Læs mere om Byens Puls og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

DinGeo har samlet geodata på alle de 300 adresser, der ligger på Bispebjerg Bakke (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Byens puls
Byens puls (Conzoom type).
Henter kort....

Bispebjerg Bakke er markeret med grønt  
Kortet er sammensat af data fra: Danmarks Adressers Web API, Datafordeleren og Kortforsyningen.

Adresser på Bispebjerg Bakke