4242 Boeslunde

Søg efter specifik bolig, eller find din vej i Boeslunde nedenfor

Postnummer 4242 Boeslunde

Postnummer 4242 Boeslunde ligger indenfor kommunegrænserne af Slagelse Kommune. 4242 Boeslunde er et relativt lille postnummer med kun 29 veje. Du kan se og klikke dig videre til postnummerets veje længere nede på denne side, ordnet i alfabetisk rækkefølge fra Atterupvej til Tronagervej.


Henter kort....

Postnummer 4242 Boeslunde ligger indenfor kommunegrænserne af Slagelse Kommune. Kortet viser postnummerets geografiske udstrækning, markeret med det grønne polygon  


Info om postnumre

Det danske postnummersystem blev indført i 1967. Postnummerpolygonerne er defineret med henblik på en rationel postomdeling og således at vejnavne og adresser altid er unikke indenfor et postnummer. De danske postnumre har ingen sammenhæng med landets øvrige administrative inddelinger (kommuner, regioner, valgkredse, skoledistrikter, osv).

Boligmarkedet i 4242 Boeslunde

Der sælges i gennemsnit to villaer i 4242 Boeslunde per kvartal. I andet kvartal 2023 (det seneste kvartal med tal fra Finans Danmark) blev der solgt 1 villaer. For boligsøgende er der netop nu 15 boliger til salg i postnummeret. Hvis du overvejer at sælge en bolig i 4242 Boeslunde, så har du 11 ejendomsmæglere at vælge imellem. Du kan bruge vores mæglerguide til at se og sammenligne postnummerets ejendomsmæglere.

Boliger til salg i Boeslunde
Der er 15 boliger til salg i Boeslunde

Boligmarkedet i 4242 Boeslunde har noget for enhver smag. F.eks. kan arkitekturintereserede vælge mellem syv boliger med bevaringsværdig arkitektur. Du kan bladre dig igennem flere smagsprøver nedenfor.

Opsplittet på boligtype er der dags dato (13. juni 2024) følgende boliger til salg i 4242 Boeslunde:

  • Villa: Der er elleve villaer til salg med median liggetid 136 dage og udbudspris 10.281 kr/m2
  • Rækkehus: Der er ét rækkehus til salg med liggetid 151 dage og udbudspris 7.500 kr/m2
  • Ejerlejlighed: Der er én ejerlejlighed til salg med liggetid 90 dage og udbudspris 11.987 kr/m2
  • Landejendom: Der er én landejendom til salg med liggetid 181 dage og udbudspris 19.492 kr/m2
  • Helårsgrund: Der er én helårsgrund til salg med liggetid 25 dage.

Der tilføjes løbende nye emner til boligmarkedet i 4242 Boeslunde - Den nyeste bolig blev tilføjet for 3 dage siden.Vi henter dagligt boliger til salg fra Boliga - Danmarks bedste boligsite, der d.d. har 777 flere boliger til salg end andre boligsites. Hos DinGeo beriger vi boligerne med alle de interessante offentlig tilgængelige geodata som vi kan finde, så vi kan tilbyde en unik og anderledes boligsøgning med datakriterier, der bl.a. inkluderer arkitektur, mobildækning, trafikstøj, o.s.v.

Postnummerets betydning for boligmarked

Selvom postnumrene udelukkende er defineret med henblik på postomdeling, så symboliserer de meget mere end bare et tilfældigt tal i adressen. For langt de fleste danskere har postnummeret betydning for boligens værdi og nabolagets identitet. Denne udvidede og utilsigtede betydning skyldes bl.a. at postnumre anvendes i mange geografiske analyser. F.eks. udregnes gennemsnitlige salgspriser på postnummerniveau - Læs mere ejendomsvurderinger »

De danske postnumre justeres løbende. Post Danmark modtager årligt 10-15 henvendelser fra borgergrupper, der ønsker at skifte postnummer. Der er ofte tale om boligejere og ejerforeninger, der med et nyt og mere prestigiøst postnummer kan opnå højere boligpriser. I nogle tilfælde opfyldes ønsket.

Mere info:
Penge & Prviatøkonomi: Boligfidus: Skift postnummer
Danmarks Adresser: Postnumre
TV2 Lorry: Nyt postnummer kan give højere boligpriser
Bolius: Postnumre: Derfor har vi dem
DR: Flere bor i byer med ’forkerte’ postnumre

Smagsprøver på boliger til salg i Boeslunde


Boligstatistik i 4242 Boeslunde

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer i 4242 Boeslunde er under landsgennemsnittet. Over de fire seneste kvartaler (med statistik) ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris faktisk hele 100 procent under landsgennemsnittet.

Gennemsnitlige m2-priser for Parcel- og Rækkehuse i postnummer 4242 Boeslunde ( - blå cirkler) og for hele landet ( - grøn kurve; venstre y-akse; kr/m2).
De røde søjler ( - højre y-akse) viser antallet af solgte boliger, d.v.s. datagrundlaget for de beregnede m2-priser i postnummer 4242 Boeslunde .
Bemærk: m2-priser går tilbage til 1992, mens antallet af solgte boliger kun strækker sig tilbage til år 2000.
Datakilde: Finans Danmarks boligmarkedsstatistik.


Ejendomsmæglere i 4242 Boeslunde

I alt elleve ejendomsmæglere har indenfor de sidste seks måneder haft villaer til salg i postnummer 4242 Boeslunde - ingen af mæglerne har deres butik indenfor postnummeret mens de resterende elleve har deres fysiske adresse udenfor postnummeret. home Korsør er mægleren der igennem de sidste 6 måneder har haft flest villaer til salg i postnummer 4242 Boeslunde.

Desværre er det kun ti af mæglerne, der udmærker sig ved at frigive boligannoncernes fotos. Frigivelse af fotos betyder at uafhængige boligsites som DinGeo og Boliga bedre kan eksponere salgsboligen, hvilket, alt andet lige, er en gevinst for boligsælger.

Postnummerets mæglerbutikker har gennemsnitlige liggetider, der varierer fra 17 til 714 dage. Forskellen på liggetiderne kan skyldes, at forskellige mæglere har fokus på forskellige boligtyper. Desværre er det også relativ let for ejendomsmæglere at manipulere de gennemsnitlige liggetider (og gennemsnitlig prisjustering).

Hvis du står for at vælge en ejendomsmælger kan det også være en god ide at tjekke, om der har været klager over mægleren. Det kan du gøre to steder: Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere og Klagenævnet for Ejendomsformidling. Tjek eventuelt også ejendomsmæglerens renommé på Trustpilot.dk og/eller ved at søge på mæglerens navn i Google, hvor du ofte kan finde kundeanmeldelser.

Mæglerguide

Boliga lancerede i 2010 Danmarks første mæglerguide. Målet var at skabe større transparens på boligmarkedet med mulighed for boligsælgere at sammenligne ejendomsmæglere ud fra relevante kriterier.

Hos Dingeo har vi (ikke overraskende) fokus på mæglernes holding til at dele data. F.eks. er deling af boligfotos et absolut plus. Boliger på Boliga, DinGeo og andre uafhængige boligsites får ca. 50 procent flere visninger hvis billederne er frigivet (læs mere her »). Vi tolker mæglernes holdning til åbne data som en indikation af hans/hendes vægtning af boligsælgers interesser ift. egne interesser.

Datakilde: Boliga Mæglerguide

Ejendomsmæglere der har solgt villaer i 4242 Boeslunde


Se og sammenlign de 11 ejendomsmæglere, der har været aktive i 4242 Boeslunde over 6-måneders perioden 1. november 2023 - 31. maj 2024.

Mæglerbutik

Åbne data

Antal

Prisjustering

Liggetid

kr/m2

EDC BoligEksperterne, Korsør » 2 -6 % 135 9,290
Estate Slagelse » 0 148 8,423
Estate Korsør » 1 17 10,281
Min Bolighandel Slagelse og Sorø » 1 62 10,357
BoligOne Slagelse » 1 -4 % 74 15,377
Ejendomsmæglerfirmaet Mathias Mendel » 1 -3 % 155 7,117
Nybolig Korsør » 1 519 9,717
home Korsør » 2 -1 % 383 25,941
danbolig Korsør/Skælskør » 2 714 7,196
EDC Martin Mortensen, Skælskør » 3 -7 % 101 9,368
Nybolig Skælskør » 3 -6 % 74 13,120

Tabellen indeholder informationer om alle 11 ejendomsmæglere, der har haft boliger til salg i 4242 Boeslunde i perioden 1. november 2023 - 31. maj 2024.
Kolonnen Mæglerbutik viser navnet på mæglerbutikken og linker til mere detaljeret information på Boligas Mæglerguide. For mæglerbutikker, der har fysisk adresse i postnummeret er dette angivet med "(4242)". Åbne data: Ejendomsmæglere der frigiver billeder er markeret med ikon mens mæglere der ikke frigiver billeder markeres med . Emblemet markerer premium mæglere, der samarbejder med Boliga og bl.a. udsender skuffesager via Boligas overvågningsmails. Antal: angiver antallet af villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder. Prisjustering: gennemsnitlige prisændringer på boliger til salg. Liggetid: gennemsnitlige tidsperiode en bolligannonce er online. kr/m2: gennemsnitlig kvadratmeterpris på de villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder.

Du kan sortere ejendomsmæglerne efter de forskellige nøgletal ved at klikke på kolonne-overskrifterne. Ejendomsmæglerbutikkerne er i udgangspunktet sorteret efter de faktorer som vi mener en boligsælger bør kigge på: (1) Åbne data; (2) Mæglerbutik i postnummeret; (3) Antal; og (4) liggetid.

4242 Boeslunde - Links