4681 Herfølge

Søg efter specifik bolig, eller find din vej i Herfølge nedenfor

Postnummer 4681 Herfølge

Postnummer 4681 Herfølge ligger indenfor kommunegrænserne af Køge Kommune. 4681 Herfølge er et relativt lille postnummer med kun 90 veje. Du kan se og klikke dig videre til postnummerets veje længere nede på denne side, ordnet i alfabetisk rækkefølge fra Aldersro til Østertorp.


Henter kort....

Postnummer 4681 Herfølge ligger indenfor kommunegrænserne af Køge Kommune. Kortet viser postnummerets geografiske udstrækning, markeret med det grønne polygon  


Info om postnumre

Det danske postnummersystem blev indført i 1967. Postnummerpolygonerne er defineret med henblik på en rationel postomdeling og således at vejnavne og adresser altid er unikke indenfor et postnummer. De danske postnumre har ingen sammenhæng med landets øvrige administrative inddelinger (kommuner, regioner, valgkredse, skoledistrikter, osv).

Boligmarkedet i 4681 Herfølge

Der sælges i gennemsnit ti villaer i 4681 Herfølge per kvartal. I andet kvartal 2023 (det seneste kvartal med tal fra Finans Danmark) blev der solgt 9 villaer. For boligsøgende er der netop nu 72 boliger til salg i postnummeret. Hvis du overvejer at sælge en bolig i 4681 Herfølge, så har du 17 ejendomsmæglere at vælge imellem. Du kan bruge vores mæglerguide til at se og sammenligne postnummerets ejendomsmæglere.

Boliger til salg i Herfølge
Der er 72 boliger til salg i Herfølge

Boligmarkedet i 4681 Herfølge har noget for enhver smag. De miljøbevidste, der ønsker en energivenlig og moderne bolig, kan vælge blandt fire boliger med top-energimærket A. Du kan bladre dig igennem flere smagsprøver nedenfor.

Opsplittet på boligtype er der dags dato (24. april 2024) følgende boliger til salg i 4681 Herfølge:

  • Villa: Der er 16 villaer til salg med median liggetid 129 dage og udbudspris 22.390 kr/m2
  • Rækkehus: Der er ét rækkehus til salg med liggetid 20 dage og udbudspris 27.321 kr/m2
  • Ejerlejlighed: Der er seks ejerlejligheder til salg med median liggetid 85 dage og udbudspris 22.771 kr/m2
  • Landejendom: Der er tre landejendomme til salg med median liggetid 201 dage og udbudspris 24.970 kr/m2
  • Helårsgrund: Der er 46 helårsgrunde til salg med median liggetid 220 dage.

Der tilføjes løbende nye emner til boligmarkedet i 4681 Herfølge - Den nyeste bolig blev tilføjet for 6 dage siden.Vi henter dagligt boliger til salg fra Boliga - Danmarks bedste boligsite, der d.d. har 731 flere boliger til salg end andre boligsites. Hos DinGeo beriger vi boligerne med alle de interessante offentlig tilgængelige geodata som vi kan finde, så vi kan tilbyde en unik og anderledes boligsøgning med datakriterier, der bl.a. inkluderer arkitektur, mobildækning, trafikstøj, o.s.v.

Postnummerets betydning for boligmarked

Selvom postnumrene udelukkende er defineret med henblik på postomdeling, så symboliserer de meget mere end bare et tilfældigt tal i adressen. For langt de fleste danskere har postnummeret betydning for boligens værdi og nabolagets identitet. Denne udvidede og utilsigtede betydning skyldes bl.a. at postnumre anvendes i mange geografiske analyser. F.eks. udregnes gennemsnitlige salgspriser på postnummerniveau - Læs mere ejendomsvurderinger »

De danske postnumre justeres løbende. Post Danmark modtager årligt 10-15 henvendelser fra borgergrupper, der ønsker at skifte postnummer. Der er ofte tale om boligejere og ejerforeninger, der med et nyt og mere prestigiøst postnummer kan opnå højere boligpriser. I nogle tilfælde opfyldes ønsket.

Mere info:
Penge & Prviatøkonomi: Boligfidus: Skift postnummer
Danmarks Adresser: Postnumre
TV2 Lorry: Nyt postnummer kan give højere boligpriser
Bolius: Postnumre: Derfor har vi dem
DR: Flere bor i byer med ’forkerte’ postnumre

Smagsprøver på boliger til salg i Herfølge


Boligstatistik i 4681 Herfølge

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer i 4681 Herfølge er højere landsgennemsnittet. Over de fire seneste kvartaler (med statistik) ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris faktisk hele 19 procent højere end landsgennemsnittet.

Gennemsnitlige m2-priser for Parcel- og Rækkehuse i postnummer 4681 Herfølge ( - blå cirkler) og for hele landet ( - grøn kurve; venstre y-akse; kr/m2).
De røde søjler ( - højre y-akse) viser antallet af solgte boliger, d.v.s. datagrundlaget for de beregnede m2-priser i postnummer 4681 Herfølge .
Bemærk: m2-priser går tilbage til 1992, mens antallet af solgte boliger kun strækker sig tilbage til år 2000.
Datakilde: Finans Danmarks boligmarkedsstatistik.


Ejendomsmæglere i 4681 Herfølge

I alt 17 ejendomsmæglere har indenfor de sidste seks måneder haft villaer til salg i postnummer 4681 Herfølge - ingen af mæglerne har deres butik indenfor postnummeret mens de resterende 17 har deres fysiske adresse udenfor postnummeret. EDC Poul Erik Bech, Køge er mægleren der igennem de sidste 6 måneder har haft flest villaer til salg i postnummer 4681 Herfølge.

Desværre er det kun 14 af mæglerne, der udmærker sig ved at frigive boligannoncernes fotos. Frigivelse af fotos betyder at uafhængige boligsites som DinGeo og Boliga bedre kan eksponere salgsboligen, hvilket, alt andet lige, er en gevinst for boligsælger.

Postnummerets mæglerbutikker har gennemsnitlige liggetider, der varierer fra 29 til 360 dage. Forskellen på liggetiderne kan skyldes, at forskellige mæglere har fokus på forskellige boligtyper. Desværre er det også relativ let for ejendomsmæglere at manipulere de gennemsnitlige liggetider (og gennemsnitlig prisjustering).

Hvis du står for at vælge en ejendomsmælger kan det også være en god ide at tjekke, om der har været klager over mægleren. Det kan du gøre to steder: Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere og Klagenævnet for Ejendomsformidling. Tjek eventuelt også ejendomsmæglerens renommé på Trustpilot.dk og/eller ved at søge på mæglerens navn i Google, hvor du ofte kan finde kundeanmeldelser.

Mæglerguide

Boliga lancerede i 2010 Danmarks første mæglerguide. Målet var at skabe større transparens på boligmarkedet med mulighed for boligsælgere at sammenligne ejendomsmæglere ud fra relevante kriterier.

Hos Dingeo har vi (ikke overraskende) fokus på mæglernes holding til at dele data. F.eks. er deling af boligfotos et absolut plus. Boliger på Boliga, DinGeo og andre uafhængige boligsites får ca. 50 procent flere visninger hvis billederne er frigivet (læs mere her »). Vi tolker mæglernes holdning til åbne data som en indikation af hans/hendes vægtning af boligsælgers interesser ift. egne interesser.

Datakilde: Boliga Mæglerguide

Ejendomsmæglere der har solgt villaer i 4681 Herfølge


Se og sammenlign de 17 ejendomsmæglere, der har været aktive i 4681 Herfølge over 6-måneders perioden 1. august 2023 - 29. februar 2024.

Tabellen indeholder informationer om alle 17 ejendomsmæglere, der har haft boliger til salg i 4681 Herfølge i perioden 1. august 2023 - 29. februar 2024.
Kolonnen Mæglerbutik viser navnet på mæglerbutikken og linker til mere detaljeret information på Boligas Mæglerguide. For mæglerbutikker, der har fysisk adresse i postnummeret er dette angivet med "(4681)". Åbne data: Ejendomsmæglere der frigiver billeder er markeret med ikon mens mæglere der ikke frigiver billeder markeres med . Emblemet markerer premium mæglere, der samarbejder med Boliga og bl.a. udsender skuffesager via Boligas overvågningsmails. Antal: angiver antallet af villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder. Prisjustering: gennemsnitlige prisændringer på boliger til salg. Liggetid: gennemsnitlige tidsperiode en bolligannonce er online. kr/m2: gennemsnitlig kvadratmeterpris på de villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder.

Du kan sortere ejendomsmæglerne efter de forskellige nøgletal ved at klikke på kolonne-overskrifterne. Ejendomsmæglerbutikkerne er i udgangspunktet sorteret efter de faktorer som vi mener en boligsælger bør kigge på: (1) Åbne data; (2) Mæglerbutik i postnummeret; (3) Antal; og (4) liggetid.

Vejene i 4681 Herfølge

Der er 90 veje i postnummer 4681 Herfølge. Vejene er listet nedenfor i alfabetisk orden.