6000 Kolding

Søg efter specifik bolig, eller find din vej i Kolding nedenfor

Postnummer 6000 Kolding

Kolding er en fjordby i Sydjylland og er med sine 62.338 indbyggere (2023) Danmarks 8. største by. Kolding er hovedby i Kolding Kommune og ligger i Region Syddanmark [Wikipedia].

Postnummer 6000 Kolding ligger indenfor kommunegrænserne af Kolding Kommune. Postnummer 6000 Kolding dækker et relativ stort område med hele 866 veje. Du kan se og klikke dig videre til postnummerets veje længere nede på denne side, ordnet i alfabetisk rækkefølge fra A.D. Burcharths Vej til Østervænget.


Henter kort....

Postnummer 6000 Kolding ligger indenfor kommunegrænserne af Kolding Kommune. Kortet viser postnummerets geografiske udstrækning, markeret med det grønne polygon  


Koldinghus er Koldings vartegn. Koldinghus er et kongeslot, som blev grundlagt midt i 1200-tallet. Foto: Hubertus, CC BY-SA 3.0 , via Wikimedia Commons
Foto: Wikipedia


Info om postnumre

Det danske postnummersystem blev indført i 1967. Postnummerpolygonerne er defineret med henblik på en rationel postomdeling og således at vejnavne og adresser altid er unikke indenfor et postnummer. De danske postnumre har ingen sammenhæng med landets øvrige administrative inddelinger (kommuner, regioner, valgkredse, skoledistrikter, osv).

Boligmarkedet i 6000 Kolding

Postnummer 6000 Kolding har et aktivt boligmarked med et gennemsnitlig antal villasalg på 111 per kvartal. I fjerde kvartal 2023 (det seneste kvartal med tal fra Finans Danmark) blev der dog solgt hele 121 villaer. For boligsøgende er der netop nu 503 boliger til salg i postnummeret. Hvis du overvejer at sælge en bolig i 6000 Kolding, så har du 33 ejendomsmæglere at vælge imellem. Du kan bruge vores mæglerguide til at se og sammenligne postnummerets ejendomsmæglere.

Boliger til salg i Kolding
Der er 503 boliger til salg i Kolding

Boligmarkedet i 6000 Kolding har noget for enhver smag. F.eks. kan arkitekturintereserede vælge mellem 102 boliger med bevaringsværdig arkitektur. De miljøbevidste, der ønsker en energivenlig og moderne bolig, kan vælge blandt 27 boliger med top-energimærket A. På den anden side er der også mulighed for at finde en renoveringsmoden og bilig bolig blandt de 23 boliger med et energimærke i den lave ende (F eller G). Du kan bladre dig igennem flere smagsprøver nedenfor.

Opsplittet på boligtype er der dags dato (15. juni 2024) følgende boliger til salg i 6000 Kolding:

  • Villa: Der er 362 villaer til salg med median liggetid 105 dage og udbudspris 17.185 kr/m2
  • Rækkehus: Der er 39 rækkehuse til salg med median liggetid 92 dage og udbudspris 18.062 kr/m2
  • Ejerlejlighed: Der er 49 ejerlejligheder til salg med median liggetid 107 dage og udbudspris 15.241 kr/m2
  • Fritidshus: Der er ét fritidshus til salg med liggetid 1142 dage og udbudspris 43.900 kr/m2
  • Andelsbolig: Der er syv andelsboliger til salg med median liggetid 50 dage
  • Landejendom: Der er ti landejendomme til salg med median liggetid 109 dage og udbudspris 17.254 kr/m2
  • Helårsgrund: Der er 27 helårsgrunde til salg med median liggetid 272 dage.
  • Villalejlighed: Der er otte villalejligheder til salg med median liggetid 99 dage og udbudspris 14.075 kr/m2

Der tilføjes løbende nye emner til boligmarkedet i 6000 Kolding - Den seneste bolig blev rent faktisk tilføjet i dag. Vi henter dagligt boliger til salg fra Boliga - Danmarks bedste boligsite, der d.d. har 788 flere boliger til salg end andre boligsites. Hos DinGeo beriger vi boligerne med alle de interessante offentlig tilgængelige geodata som vi kan finde, så vi kan tilbyde en unik og anderledes boligsøgning med datakriterier, der bl.a. inkluderer arkitektur, mobildækning, trafikstøj, o.s.v.

Postnummerets betydning for boligmarked

Selvom postnumrene udelukkende er defineret med henblik på postomdeling, så symboliserer de meget mere end bare et tilfældigt tal i adressen. For langt de fleste danskere har postnummeret betydning for boligens værdi og nabolagets identitet. Denne udvidede og utilsigtede betydning skyldes bl.a. at postnumre anvendes i mange geografiske analyser. F.eks. udregnes gennemsnitlige salgspriser på postnummerniveau - Læs mere ejendomsvurderinger »

De danske postnumre justeres løbende. Post Danmark modtager årligt 10-15 henvendelser fra borgergrupper, der ønsker at skifte postnummer. Der er ofte tale om boligejere og ejerforeninger, der med et nyt og mere prestigiøst postnummer kan opnå højere boligpriser. I nogle tilfælde opfyldes ønsket.

Mere info:
Penge & Prviatøkonomi: Boligfidus: Skift postnummer
Danmarks Adresser: Postnumre
TV2 Lorry: Nyt postnummer kan give højere boligpriser
Bolius: Postnumre: Derfor har vi dem
DR: Flere bor i byer med ’forkerte’ postnumre

Smagsprøver på boliger til salg i Kolding


Boligstatistik i 6000 Kolding

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer i 6000 Kolding er tæt på landsgennemsnittet

Gennemsnitlige m2-priser for Parcel- og Rækkehuse i postnummer 6000 Kolding ( - blå cirkler) og for hele landet ( - grøn kurve; venstre y-akse; kr/m2).
De røde søjler ( - højre y-akse) viser antallet af solgte boliger, d.v.s. datagrundlaget for de beregnede m2-priser i postnummer 6000 Kolding .
Bemærk: m2-priser går tilbage til 1992, mens antallet af solgte boliger kun strækker sig tilbage til år 2000.
Datakilde: Finans Danmarks boligmarkedsstatistik.


Ejendomsmæglere i 6000 Kolding

I alt 33 ejendomsmæglere har indenfor de sidste seks måneder haft villaer til salg i postnummer 6000 Kolding - 14 af mæglerne har deres butik indenfor postnummeret mens de resterende 19 har deres fysiske adresse udenfor postnummeret. home Kolding Åpark er mægleren der igennem de sidste 6 måneder har haft flest villaer til salg i postnummer 6000 Kolding.

Desværre er det kun 27 af mæglerne, der udmærker sig ved at frigive boligannoncernes fotos. Frigivelse af fotos betyder at uafhængige boligsites som DinGeo og Boliga bedre kan eksponere salgsboligen, hvilket, alt andet lige, er en gevinst for boligsælger.

Postnummerets mæglerbutikker har gennemsnitlige liggetider, der varierer fra 14 til 1119 dage. Forskellen på liggetiderne kan skyldes, at forskellige mæglere har fokus på forskellige boligtyper. Desværre er det også relativ let for ejendomsmæglere at manipulere de gennemsnitlige liggetider (og gennemsnitlig prisjustering).

Hvis du står for at vælge en ejendomsmælger kan det også være en god ide at tjekke, om der har været klager over mægleren. Det kan du gøre to steder: Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere og Klagenævnet for Ejendomsformidling. Tjek eventuelt også ejendomsmæglerens renommé på Trustpilot.dk og/eller ved at søge på mæglerens navn i Google, hvor du ofte kan finde kundeanmeldelser.

Mæglerguide

Boliga lancerede i 2010 Danmarks første mæglerguide. Målet var at skabe større transparens på boligmarkedet med mulighed for boligsælgere at sammenligne ejendomsmæglere ud fra relevante kriterier.

Hos Dingeo har vi (ikke overraskende) fokus på mæglernes holding til at dele data. F.eks. er deling af boligfotos et absolut plus. Boliger på Boliga, DinGeo og andre uafhængige boligsites får ca. 50 procent flere visninger hvis billederne er frigivet (læs mere her »). Vi tolker mæglernes holdning til åbne data som en indikation af hans/hendes vægtning af boligsælgers interesser ift. egne interesser.

Datakilde: Boliga Mæglerguide

Ejendomsmæglere der har solgt villaer i 6000 Kolding


Se og sammenlign de 33 ejendomsmæglere, der har været aktive i 6000 Kolding over 6-måneders perioden 1. oktober 2023 - 30. april 2024.

Tabellen indeholder informationer om alle 33 ejendomsmæglere, der har haft boliger til salg i 6000 Kolding i perioden 1. oktober 2023 - 30. april 2024.
Kolonnen Mæglerbutik viser navnet på mæglerbutikken og linker til mere detaljeret information på Boligas Mæglerguide. For mæglerbutikker, der har fysisk adresse i postnummeret er dette angivet med "(6000)". Åbne data: Ejendomsmæglere der frigiver billeder er markeret med ikon mens mæglere der ikke frigiver billeder markeres med . Emblemet markerer premium mæglere, der samarbejder med Boliga og bl.a. udsender skuffesager via Boligas overvågningsmails. Antal: angiver antallet af villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder. Prisjustering: gennemsnitlige prisændringer på boliger til salg. Liggetid: gennemsnitlige tidsperiode en bolligannonce er online. kr/m2: gennemsnitlig kvadratmeterpris på de villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder.

Du kan sortere ejendomsmæglerne efter de forskellige nøgletal ved at klikke på kolonne-overskrifterne. Ejendomsmæglerbutikkerne er i udgangspunktet sorteret efter de faktorer som vi mener en boligsælger bør kigge på: (1) Åbne data; (2) Mæglerbutik i postnummeret; (3) Antal; og (4) liggetid.

Vejene i 6000 Kolding

Der er 866 veje i postnummer 6000 Kolding. Vejene er listet nedenfor i alfabetisk orden.