7400 Herning

Søg efter specifik bolig, eller find din vej i Herning nedenfor

Postnummer 7400 Herning

Postnummer 7400 Herning dækker hele tre forskellige kommuner: Herning Kommune, Ikast-Brande Kommune og Ringkøbing-Skjern Kommune. Postnummer 7400 Herning dækker et relativ stort område med hele 819 veje. Du kan se og klikke dig videre til postnummerets veje længere nede på denne side, ordnet i alfabetisk rækkefølge fra A.I. Holms Vej til Østre Kirkevej.


Henter kort....

Postnummer 7400 Herning dækker hele tre forskellige kommuner: Herning Kommune, Ikast-Brande Kommune og Ringkøbing-Skjern Kommune. Kortet viser postnummerets geografiske udstrækning, markeret med det grønne polygon  


Info om postnumre

Det danske postnummersystem blev indført i 1967. Postnummerpolygonerne er defineret med henblik på en rationel postomdeling og således at vejnavne og adresser altid er unikke indenfor et postnummer. De danske postnumre har ingen sammenhæng med landets øvrige administrative inddelinger (kommuner, regioner, valgkredse, skoledistrikter, osv).

Boligmarkedet i 7400 Herning

Postnummer 7400 Herning har et aktivt boligmarked med et gennemsnitlig antal villasalg på 90 per kvartal. I første kvartal 2024 (det seneste kvartal med tal fra Finans Danmark) blev der dog solgt hele 100 villaer. For boligsøgende er der netop nu 544 boliger til salg i postnummeret. Hvis du overvejer at sælge en bolig i 7400 Herning, så har du 19 ejendomsmæglere at vælge imellem. Du kan bruge vores mæglerguide til at se og sammenligne postnummerets ejendomsmæglere.

Boliger til salg i Herning
Der er 544 boliger til salg i Herning

Boligmarkedet i 7400 Herning har noget for enhver smag. F.eks. kan arkitekturintereserede vælge mellem 68 boliger med bevaringsværdig arkitektur. De miljøbevidste, der ønsker en energivenlig og moderne bolig, kan vælge blandt 79 boliger med top-energimærket A. På den anden side er der også mulighed for at finde en renoveringsmoden og bilig bolig blandt de 19 boliger med et energimærke i den lave ende (F eller G). Du kan bladre dig igennem flere smagsprøver nedenfor.

Opsplittet på boligtype er der dags dato (17. juli 2024) følgende boliger til salg i 7400 Herning:

  • Villa: Der er 368 villaer til salg med median liggetid 101 dage og udbudspris 15.063 kr/m2
  • Rækkehus: Der er 43 rækkehuse til salg med median liggetid 81 dage og udbudspris 17.500 kr/m2
  • Ejerlejlighed: Der er 78 ejerlejligheder til salg med median liggetid 106 dage og udbudspris 17.713 kr/m2
  • Fritidshus: Der er tre fritidshuse til salg med median liggetid 108 dage og udbudspris 12.294 kr/m2
  • Andelsbolig: Der er tolv andelsboliger til salg med median liggetid 74 dage
  • Landejendom: Der er 24 landejendomme til salg med median liggetid 97 dage og udbudspris 15.928 kr/m2
  • Helårsgrund: Der er 13 helårsgrunde til salg med median liggetid 489 dage.
  • Fritidsgrund: Der er én fritidsgrund til salg med liggetid 804 dage.
  • Villalejlighed: Der er to villalejligheder til salg med median liggetid 58 dage og udbudspris 14.551 kr/m2

Der tilføjes løbende nye emner til boligmarkedet i 7400 Herning - Den seneste bolig blev rent faktisk tilføjet i dag. Vi henter dagligt boliger til salg fra Boliga - Danmarks bedste boligsite, der d.d. har 758 flere boliger til salg end andre boligsites. Hos DinGeo beriger vi boligerne med alle de interessante offentlig tilgængelige geodata som vi kan finde, så vi kan tilbyde en unik og anderledes boligsøgning med datakriterier, der bl.a. inkluderer arkitektur, mobildækning, trafikstøj, o.s.v.

Postnummerets betydning for boligmarked

Selvom postnumrene udelukkende er defineret med henblik på postomdeling, så symboliserer de meget mere end bare et tilfældigt tal i adressen. For langt de fleste danskere har postnummeret betydning for boligens værdi og nabolagets identitet. Denne udvidede og utilsigtede betydning skyldes bl.a. at postnumre anvendes i mange geografiske analyser. F.eks. udregnes gennemsnitlige salgspriser på postnummerniveau - Læs mere ejendomsvurderinger »

De danske postnumre justeres løbende. Post Danmark modtager årligt 10-15 henvendelser fra borgergrupper, der ønsker at skifte postnummer. Der er ofte tale om boligejere og ejerforeninger, der med et nyt og mere prestigiøst postnummer kan opnå højere boligpriser. I nogle tilfælde opfyldes ønsket.

Mere info:
Penge & Prviatøkonomi: Boligfidus: Skift postnummer
Danmarks Adresser: Postnumre
TV2 Lorry: Nyt postnummer kan give højere boligpriser
Bolius: Postnumre: Derfor har vi dem
DR: Flere bor i byer med ’forkerte’ postnumre

Smagsprøver på boliger til salg i Herning


Boligstatistik i 7400 Herning

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer i 7400 Herning er tæt på landsgennemsnittet

Gennemsnitlige m2-priser for Parcel- og Rækkehuse i postnummer 7400 Herning ( - blå cirkler) og for hele landet ( - grøn kurve; venstre y-akse; kr/m2).
De røde søjler ( - højre y-akse) viser antallet af solgte boliger, d.v.s. datagrundlaget for de beregnede m2-priser i postnummer 7400 Herning .
Bemærk: m2-priser går tilbage til 1992, mens antallet af solgte boliger kun strækker sig tilbage til år 2000.
Datakilde: Finans Danmarks boligmarkedsstatistik.


Ejendomsmæglere i 7400 Herning

I alt 19 ejendomsmæglere har indenfor de sidste seks måneder haft villaer til salg i postnummer 7400 Herning - ni af mæglerne har deres butik indenfor postnummeret mens de resterende ti har deres fysiske adresse udenfor postnummeret. danbolig Herning er mægleren der igennem de sidste 6 måneder har haft flest villaer til salg i postnummer 7400 Herning.

Desværre er det kun 14 af mæglerne, der udmærker sig ved at frigive boligannoncernes fotos. Frigivelse af fotos betyder at uafhængige boligsites som DinGeo og Boliga bedre kan eksponere salgsboligen, hvilket, alt andet lige, er en gevinst for boligsælger.

Postnummerets mæglerbutikker har gennemsnitlige liggetider, der varierer fra 30 til 965 dage. Forskellen på liggetiderne kan skyldes, at forskellige mæglere har fokus på forskellige boligtyper. Desværre er det også relativ let for ejendomsmæglere at manipulere de gennemsnitlige liggetider (og gennemsnitlig prisjustering).

Hvis du står for at vælge en ejendomsmælger kan det også være en god ide at tjekke, om der har været klager over mægleren. Det kan du gøre to steder: Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere og Klagenævnet for Ejendomsformidling. Tjek eventuelt også ejendomsmæglerens renommé på Trustpilot.dk og/eller ved at søge på mæglerens navn i Google, hvor du ofte kan finde kundeanmeldelser.

Mæglerguide

Boliga lancerede i 2010 Danmarks første mæglerguide. Målet var at skabe større transparens på boligmarkedet med mulighed for boligsælgere at sammenligne ejendomsmæglere ud fra relevante kriterier.

Hos Dingeo har vi (ikke overraskende) fokus på mæglernes holding til at dele data. F.eks. er deling af boligfotos et absolut plus. Boliger på Boliga, DinGeo og andre uafhængige boligsites får ca. 50 procent flere visninger hvis billederne er frigivet (læs mere her »). Vi tolker mæglernes holdning til åbne data som en indikation af hans/hendes vægtning af boligsælgers interesser ift. egne interesser.

Datakilde: Boliga Mæglerguide

Ejendomsmæglere der har solgt villaer i 7400 Herning


Se og sammenlign de 19 ejendomsmæglere, der har været aktive i 7400 Herning over 6-måneders perioden 1. november 2023 - 31. maj 2024.

Tabellen indeholder informationer om alle 19 ejendomsmæglere, der har haft boliger til salg i 7400 Herning i perioden 1. november 2023 - 31. maj 2024.
Kolonnen Mæglerbutik viser navnet på mæglerbutikken og linker til mere detaljeret information på Boligas Mæglerguide. For mæglerbutikker, der har fysisk adresse i postnummeret er dette angivet med "(7400)". Åbne data: Ejendomsmæglere der frigiver billeder er markeret med ikon mens mæglere der ikke frigiver billeder markeres med . Emblemet markerer premium mæglere, der samarbejder med Boliga og bl.a. udsender skuffesager via Boligas overvågningsmails. Antal: angiver antallet af villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder. Prisjustering: gennemsnitlige prisændringer på boliger til salg. Liggetid: gennemsnitlige tidsperiode en bolligannonce er online. kr/m2: gennemsnitlig kvadratmeterpris på de villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder.

Du kan sortere ejendomsmæglerne efter de forskellige nøgletal ved at klikke på kolonne-overskrifterne. Ejendomsmæglerbutikkerne er i udgangspunktet sorteret efter de faktorer som vi mener en boligsælger bør kigge på: (1) Åbne data; (2) Mæglerbutik i postnummeret; (3) Antal; og (4) liggetid.

Vejene i 7400 Herning

Der er 819 veje i postnummer 7400 Herning. Vejene er listet nedenfor i alfabetisk orden.