6853 Vejers Strand

Søg efter specifik bolig, eller find din vej i Vejers Strand nedenfor

Postnummer 6853 Vejers Strand

Postnummer 6853 Vejers Strand ligger indenfor kommunegrænserne af Varde Kommune. 6853 Vejers Strand er et relativt lille postnummer med kun 39 veje. Du kan se og klikke dig videre til postnummerets veje længere nede på denne side, ordnet i alfabetisk rækkefølge fra Aarrildsøvej til Ørnevej.


Henter kort....

Postnummer 6853 Vejers Strand ligger indenfor kommunegrænserne af Varde Kommune. Kortet viser postnummerets geografiske udstrækning, markeret med det grønne polygon  


Info om postnumre

Det danske postnummersystem blev indført i 1967. Postnummerpolygonerne er defineret med henblik på en rationel postomdeling og således at vejnavne og adresser altid er unikke indenfor et postnummer. De danske postnumre har ingen sammenhæng med landets øvrige administrative inddelinger (kommuner, regioner, valgkredse, skoledistrikter, osv).

Boligmarkedet i 6853 Vejers Strand

Der sælges i gennemsnit ingen villaer i 6853 Vejers Strand per kvartal. I andet kvartal 2023 (det seneste kvartal med tal fra Finans Danmark) blev der solgt 0 villaer. For boligsøgende er der netop nu 20 boliger til salg i postnummeret.

Boliger til salg i Vejers Strand
Der er 20 boliger til salg i Vejers Strand

Opsplittet på boligtype er der dags dato (25. april 2024) følgende boliger til salg i 6853 Vejers Strand:

  • Ejerlejlighed: Der er én ejerlejlighed til salg med liggetid 237 dage og udbudspris 22.177 kr/m2
  • Fritidshus: Der er 19 fritidshuse til salg med median liggetid 108 dage og udbudspris 31.846 kr/m2

Der tilføjes løbende nye emner til boligmarkedet i 6853 Vejers Strand - Den nyeste bolig blev tilføjet for 15 dage siden.Vi henter dagligt boliger til salg fra Boliga - Danmarks bedste boligsite, der d.d. har 735 flere boliger til salg end andre boligsites. Hos DinGeo beriger vi boligerne med alle de interessante offentlig tilgængelige geodata som vi kan finde, så vi kan tilbyde en unik og anderledes boligsøgning med datakriterier, der bl.a. inkluderer arkitektur, mobildækning, trafikstøj, o.s.v.

Postnummerets betydning for boligmarked

Selvom postnumrene udelukkende er defineret med henblik på postomdeling, så symboliserer de meget mere end bare et tilfældigt tal i adressen. For langt de fleste danskere har postnummeret betydning for boligens værdi og nabolagets identitet. Denne udvidede og utilsigtede betydning skyldes bl.a. at postnumre anvendes i mange geografiske analyser. F.eks. udregnes gennemsnitlige salgspriser på postnummerniveau - Læs mere ejendomsvurderinger »

De danske postnumre justeres løbende. Post Danmark modtager årligt 10-15 henvendelser fra borgergrupper, der ønsker at skifte postnummer. Der er ofte tale om boligejere og ejerforeninger, der med et nyt og mere prestigiøst postnummer kan opnå højere boligpriser. I nogle tilfælde opfyldes ønsket.

Mere info:
Penge & Prviatøkonomi: Boligfidus: Skift postnummer
Danmarks Adresser: Postnumre
TV2 Lorry: Nyt postnummer kan give højere boligpriser
Bolius: Postnumre: Derfor har vi dem
DR: Flere bor i byer med ’forkerte’ postnumre

Smagsprøver på boliger til salg i Vejers Strand


Boligstatistik i 6853 Vejers Strand

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer i 6853 Vejers Strand er under landsgennemsnittet. Over de fire seneste kvartaler (med statistik) ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris faktisk hele 100 procent under landsgennemsnittet.

Gennemsnitlige m2-priser for Parcel- og Rækkehuse i postnummer 6853 Vejers Strand ( - blå cirkler) og for hele landet ( - grøn kurve; venstre y-akse; kr/m2).
De røde søjler ( - højre y-akse) viser antallet af solgte boliger, d.v.s. datagrundlaget for de beregnede m2-priser i postnummer 6853 Vejers Strand .
Bemærk: m2-priser går tilbage til 1992, mens antallet af solgte boliger kun strækker sig tilbage til år 2000.
Datakilde: Finans Danmarks boligmarkedsstatistik.

6853 Vejers Strand - Links

Dyreste boliger

De nærmeste postnumre

Grundskoler