2670 Greve

Søg efter specifik bolig, eller find din vej i Greve nedenfor

Postnummer 2670 Greve

Postnummer 2670 Greve ligger indenfor kommunegrænserne af Greve Kommune. Postnummer 2670 Greve dækker et relativ stort område med hele 428 veje. Du kan se og klikke dig videre til postnummerets veje længere nede på denne side, ordnet i alfabetisk rækkefølge fra A V Jensensvej til Østrøjel.


Henter kort....

Postnummer 2670 Greve ligger indenfor kommunegrænserne af Greve Kommune. Kortet viser postnummerets geografiske udstrækning, markeret med det grønne polygon  


Info om postnumre

Det danske postnummersystem blev indført i 1967. Postnummerpolygonerne er defineret med henblik på en rationel postomdeling og således at vejnavne og adresser altid er unikke indenfor et postnummer. De danske postnumre har ingen sammenhæng med landets øvrige administrative inddelinger (kommuner, regioner, valgkredse, skoledistrikter, osv).

Boligmarkedet i 2670 Greve

Postnummer 2670 Greve har et aktivt boligmarked med et gennemsnitlig antal villasalg på 72 per kvartal. I første kvartal 2024 (det seneste kvartal med tal fra Finans Danmark) blev der dog solgt hele 74 villaer. For boligsøgende er der netop nu 204 boliger til salg i postnummeret. Hvis du overvejer at sælge en bolig i 2670 Greve, så har du 24 ejendomsmæglere at vælge imellem. Du kan bruge vores mæglerguide til at se og sammenligne postnummerets ejendomsmæglere.

Boliger til salg i Greve
Der er 204 boliger til salg i Greve

Boligmarkedet i 2670 Greve har noget for enhver smag. De miljøbevidste, der ønsker en energivenlig og moderne bolig, kan vælge blandt 30 boliger med top-energimærket A. På den anden side er der også mulighed for at finde en renoveringsmoden og bilig bolig blandt de ni boliger med et energimærke i den lave ende (F eller G). Du kan bladre dig igennem flere smagsprøver nedenfor.

Opsplittet på boligtype er der dags dato (23. juli 2024) følgende boliger til salg i 2670 Greve:

  • Villa: Der er 148 villaer til salg med median liggetid 86 dage og udbudspris 29.963 kr/m2
  • Rækkehus: Der er 22 rækkehuse til salg med median liggetid 46 dage og udbudspris 32.745 kr/m2
  • Ejerlejlighed: Der er 20 ejerlejligheder til salg med median liggetid 97 dage og udbudspris 33.301 kr/m2
  • Fritidshus: Der er ét fritidshus til salg med liggetid 14 dage og udbudspris 57.500 kr/m2
  • Andelsbolig: Der er to andelsboliger til salg med median liggetid 57 dage
  • Helårsgrund: Der er elleve helårsgrunde til salg med median liggetid 5 dage.

Der tilføjes løbende nye emner til boligmarkedet i 2670 Greve - Den seneste bolig blev rent faktisk tilføjet i dag. Vi henter dagligt boliger til salg fra Boliga - Danmarks bedste boligsite, der d.d. har 764 flere boliger til salg end andre boligsites. Hos DinGeo beriger vi boligerne med alle de interessante offentlig tilgængelige geodata som vi kan finde, så vi kan tilbyde en unik og anderledes boligsøgning med datakriterier, der bl.a. inkluderer arkitektur, mobildækning, trafikstøj, o.s.v.

Postnummerets betydning for boligmarked

Selvom postnumrene udelukkende er defineret med henblik på postomdeling, så symboliserer de meget mere end bare et tilfældigt tal i adressen. For langt de fleste danskere har postnummeret betydning for boligens værdi og nabolagets identitet. Denne udvidede og utilsigtede betydning skyldes bl.a. at postnumre anvendes i mange geografiske analyser. F.eks. udregnes gennemsnitlige salgspriser på postnummerniveau - Læs mere ejendomsvurderinger »

De danske postnumre justeres løbende. Post Danmark modtager årligt 10-15 henvendelser fra borgergrupper, der ønsker at skifte postnummer. Der er ofte tale om boligejere og ejerforeninger, der med et nyt og mere prestigiøst postnummer kan opnå højere boligpriser. I nogle tilfælde opfyldes ønsket.

Mere info:
Penge & Prviatøkonomi: Boligfidus: Skift postnummer
Danmarks Adresser: Postnumre
TV2 Lorry: Nyt postnummer kan give højere boligpriser
Bolius: Postnumre: Derfor har vi dem
DR: Flere bor i byer med ’forkerte’ postnumre

Smagsprøver på boliger til salg i Greve


Boligstatistik i 2670 Greve

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer i 2670 Greve er højere landsgennemsnittet. Over de fire seneste kvartaler (med statistik) ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris faktisk hele 63 procent højere end landsgennemsnittet.

Gennemsnitlige m2-priser for Parcel- og Rækkehuse i postnummer 2670 Greve ( - blå cirkler) og for hele landet ( - grøn kurve; venstre y-akse; kr/m2).
De røde søjler ( - højre y-akse) viser antallet af solgte boliger, d.v.s. datagrundlaget for de beregnede m2-priser i postnummer 2670 Greve .
Bemærk: m2-priser går tilbage til 1992, mens antallet af solgte boliger kun strækker sig tilbage til år 2000.
Datakilde: Finans Danmarks boligmarkedsstatistik.


Ejendomsmæglere i 2670 Greve

I alt 24 ejendomsmæglere har indenfor de sidste seks måneder haft villaer til salg i postnummer 2670 Greve - syv af mæglerne har deres butik indenfor postnummeret mens de resterende 17 har deres fysiske adresse udenfor postnummeret. Nybolig Mariann Trolledahl Greve Strand er mægleren der igennem de sidste 6 måneder har haft flest villaer til salg i postnummer 2670 Greve.

Alle 24 mæglere udmærker sig ved at frigive boligannoncernes fotos. Frigivelse af fotos betyder at uafhængige boligsites som DinGeo og Boliga bedre kan eksponere salgsboligen, hvilket, alt andet lige, er en gevinst for boligsælger.

Postnummerets mæglerbutikker har gennemsnitlige liggetider, der varierer fra 12 til 752 dage. Forskellen på liggetiderne kan skyldes, at forskellige mæglere har fokus på forskellige boligtyper. Desværre er det også relativ let for ejendomsmæglere at manipulere de gennemsnitlige liggetider (og gennemsnitlig prisjustering).

Hvis du står for at vælge en ejendomsmælger kan det også være en god ide at tjekke, om der har været klager over mægleren. Det kan du gøre to steder: Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere og Klagenævnet for Ejendomsformidling. Tjek eventuelt også ejendomsmæglerens renommé på Trustpilot.dk og/eller ved at søge på mæglerens navn i Google, hvor du ofte kan finde kundeanmeldelser.

Mæglerguide

Boliga lancerede i 2010 Danmarks første mæglerguide. Målet var at skabe større transparens på boligmarkedet med mulighed for boligsælgere at sammenligne ejendomsmæglere ud fra relevante kriterier.

Hos Dingeo har vi (ikke overraskende) fokus på mæglernes holding til at dele data. F.eks. er deling af boligfotos et absolut plus. Boliger på Boliga, DinGeo og andre uafhængige boligsites får ca. 50 procent flere visninger hvis billederne er frigivet (læs mere her »). Vi tolker mæglernes holdning til åbne data som en indikation af hans/hendes vægtning af boligsælgers interesser ift. egne interesser.

Datakilde: Boliga Mæglerguide

Ejendomsmæglere der har solgt villaer i 2670 Greve


Se og sammenlign de 24 ejendomsmæglere, der har været aktive i 2670 Greve over 6-måneders perioden 1. november 2023 - 31. maj 2024.

Tabellen indeholder informationer om alle 24 ejendomsmæglere, der har haft boliger til salg i 2670 Greve i perioden 1. november 2023 - 31. maj 2024.
Kolonnen Mæglerbutik viser navnet på mæglerbutikken og linker til mere detaljeret information på Boligas Mæglerguide. For mæglerbutikker, der har fysisk adresse i postnummeret er dette angivet med "(2670)". Åbne data: Ejendomsmæglere der frigiver billeder er markeret med ikon mens mæglere der ikke frigiver billeder markeres med . Emblemet markerer premium mæglere, der samarbejder med Boliga og bl.a. udsender skuffesager via Boligas overvågningsmails. Antal: angiver antallet af villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder. Prisjustering: gennemsnitlige prisændringer på boliger til salg. Liggetid: gennemsnitlige tidsperiode en bolligannonce er online. kr/m2: gennemsnitlig kvadratmeterpris på de villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder.

Du kan sortere ejendomsmæglerne efter de forskellige nøgletal ved at klikke på kolonne-overskrifterne. Ejendomsmæglerbutikkerne er i udgangspunktet sorteret efter de faktorer som vi mener en boligsælger bør kigge på: (1) Åbne data; (2) Mæglerbutik i postnummeret; (3) Antal; og (4) liggetid.

Vejene i 2670 Greve

Der er 428 veje i postnummer 2670 Greve. Vejene er listet nedenfor i alfabetisk orden.