2600 Glostrup

Søg efter specifik bolig, eller find din vej i Glostrup nedenfor

Postnummer 2600 Glostrup

Glostrup er en bydel i Storkøbenhavn med 23.445 indbyggere (2022), beliggende i Glostrup Kommune 11 kilometer vest for København Centrum mellem Brøndbyvester mod syd, Albertslund mod vest og Rødovre mod nordøst [Wikipedia].

Postnummer 2600 Glostrup dækker hele tre forskellige kommuner: Brøndby Kommune, Glostrup Kommune og Albertslund Kommune. Der er 287 veje i postnummeret. Du kan se og klikke dig videre til postnummerets veje længere nede på denne side, ordnet i alfabetisk rækkefølge fra Akelejestien til Østre Lindeskov.


Henter kort....

Postnummer 2600 Glostrup dækker hele tre forskellige kommuner: Brøndby Kommune, Glostrup Kommune og Albertslund Kommune. Kortet viser postnummerets geografiske udstrækning, markeret med det grønne polygon  


Glostrup Rådhus ved Rådhusparken
Foto: Wikipedia


Info om postnumre

Det danske postnummersystem blev indført i 1967. Postnummerpolygonerne er defineret med henblik på en rationel postomdeling og således at vejnavne og adresser altid er unikke indenfor et postnummer. De danske postnumre har ingen sammenhæng med landets øvrige administrative inddelinger (kommuner, regioner, valgkredse, skoledistrikter, osv).

Boligmarkedet i 2600 Glostrup

Postnummer 2600 Glostrup har et aktivt boligmarked med et gennemsnitlig antal villasalg på 34 per kvartal. I fjerde kvartal 2022 (det seneste kvartal med tal fra Finans Danmark) blev der solgt 30 villaer. For boligsøgende er der netop nu 94 boliger til salg i postnummeret. Hvis du overvejer at sælge en bolig i 2600 Glostrup, så har du 19 ejendomsmæglere at vælge imellem. Du kan bruge vores mæglerguide til at se og sammenligne postnummerets ejendomsmæglere.

Boliger til salg i Glostrup
Der er 94 boliger til salg i Glostrup

Boligmarkedet i 2600 Glostrup har noget for enhver smag. De miljøbevidste, der ønsker en energivenlig og moderne bolig, kan vælge blandt 16 boliger med top-energimærket A. På den anden side er der også mulighed for at finde en renoveringsmoden og bilig bolig blandt de tre boliger med et energimærke i den lave ende (F eller G). Du kan bladre dig igennem flere smagsprøver nedenfor.

Opsplittet på boligtype er der dags dato (30. maj 2023) følgende boliger til salg i 2600 Glostrup:

  • Villa: Der er 46 villaer til salg med median liggetid 58 dage og udbudspris 33.112 kr/m2
  • Rækkehus: Der er 22 rækkehuse til salg med median liggetid 61 dage og udbudspris 29.810 kr/m2
  • Ejerlejlighed: Der er 17 ejerlejligheder til salg med median liggetid 69 dage og udbudspris 30.585 kr/m2
  • Fritidshus: Der er tre fritidshuse til salg med median liggetid 172 dage og udbudspris 31.666 kr/m2
  • Andelsbolig: Der er fem andelsboliger til salg med median liggetid 53 dage
  • Andet: Endelig er der én bolig til salg som falder udenfor alminedelige boligtype-kategorier

Der tilføjes løbende nye emner til boligmarkedet i 2600 Glostrup - Den nyeste bolig blev tilføjet for 3 dage siden.Vi henter dagligt boliger til salg fra Boliga - Danmarks bedste boligsite, der d.d. har 627 flere boliger til salg end andre boligsites. Hos DinGeo beriger vi boligerne med alle de interessante offentlig tilgængelige geodata som vi kan finde, så vi kan tilbyde en unik og anderledes boligsøgning med datakriterier, der bl.a. inkluderer arkitektur, mobildækning, trafikstøj, o.s.v.

Postnummerets betydning for boligmarked

Selvom postnumrene udelukkende er defineret med henblik på postomdeling, så symboliserer de meget mere end bare et tilfældigt tal i adressen. For langt de fleste danskere har postnummeret betydning for boligens værdi og nabolagets identitet. Denne udvidede og utilsigtede betydning skyldes bl.a. at postnumre anvendes i mange geografiske analyser. F.eks. udregnes gennemsnitlige salgspriser på postnummerniveau - Læs mere ejendomsvurderinger »

De danske postnumre justeres løbende. Post Danmark modtager årligt 10-15 henvendelser fra borgergrupper, der ønsker at skifte postnummer. Der er ofte tale om boligejere og ejerforeninger, der med et nyt og mere prestigiøst postnummer kan opnå højere boligpriser. I nogle tilfælde opfyldes ønsket.

Mere info:
Penge & Prviatøkonomi: Boligfidus: Skift postnummer
Danmarks Adresser: Postnumre
TV2 Lorry: Nyt postnummer kan give højere boligpriser
Bolius: Postnumre: Derfor har vi dem
DR: Flere bor i byer med ’forkerte’ postnumre

Smagsprøver på boliger til salg i Glostrup


Boligstatistik i 2600 Glostrup

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer i 2600 Glostrup er højere landsgennemsnittet. Over de fire seneste kvartaler (med statistik) ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris faktisk hele 81 procent højere end landsgennemsnittet.

Gennemsnitlige m2-priser for Parcel- og Rækkehuse i postnummer 2600 Glostrup ( - blå cirkler) og for hele landet ( - grøn kurve; venstre y-akse; kr/m2).
De røde søjler ( - højre y-akse) viser antallet af solgte boliger, d.v.s. datagrundlaget for de beregnede m2-priser i postnummer 2600 Glostrup .
Bemærk: m2-priser går tilbage til 1992, mens antallet af solgte boliger kun strækker sig tilbage til år 2000.
Datakilde: Finans Danmarks boligmarkedsstatistik.


Ejendomsmæglere i 2600 Glostrup

I alt 19 ejendomsmæglere har indenfor de sidste seks måneder haft villaer til salg i postnummer 2600 Glostrup - otte af mæglerne har deres butik indenfor postnummeret mens de resterende elleve har deres fysiske adresse udenfor postnummeret. RealMæglerne HALLBERG er mægleren der igennem de sidste 6 måneder har haft flest villaer til salg i postnummer 2600 Glostrup.

Alle 19 mæglere udmærker sig ved at frigive boligannoncernes fotos. Frigivelse af fotos betyder at uafhængige boligsites som DinGeo og Boliga bedre kan eksponere salgsboligen, hvilket, alt andet lige, er en gevinst for boligsælger.

Postnummerets mæglerbutikker har gennemsnitlige liggetider, der varierer fra 12 til 236 dage. Forskellen på liggetiderne kan skyldes, at forskellige mæglere har fokus på forskellige boligtyper. Desværre er det også relativ let for ejendomsmæglere at manipulere de gennemsnitlige liggetider (og gennemsnitlig prisjustering).

Hvis du står for at vælge en ejendomsmælger kan det også være en god ide at tjekke, om der har været klager over mægleren. Det kan du gøre to steder: Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere og Klagenævnet for Ejendomsformidling. Tjek eventuelt også ejendomsmæglerens renommé på Trustpilot.dk og/eller ved at søge på mæglerens navn i Google, hvor du ofte kan finde kundeanmeldelser.

Mæglerguide

Boliga lancerede i 2010 Danmarks første mæglerguide. Målet var at skabe større transparens på boligmarkedet med mulighed for boligsælgere at sammenligne ejendomsmæglere ud fra relevante kriterier.

Hos Dingeo har vi (ikke overraskende) fokus på mæglernes holding til at dele data. F.eks. er deling af boligfotos et absolut plus. Boliger på Boliga, DinGeo og andre uafhængige boligsites får ca. 50 procent flere visninger hvis billederne er frigivet (læs mere her »). Vi tolker mæglernes holdning til åbne data som en indikation af hans/hendes vægtning af boligsælgers interesser ift. egne interesser.

Datakilde: Boliga Mæglerguide

Ejendomsmæglere der har solgt villaer i 2600 Glostrup


Se og sammenlign de 19 ejendomsmæglere, der har været aktive i 2600 Glostrup over 6-måneders perioden 1. oktober 2022 - 30. april 2023.

Tabellen indeholder informationer om alle 19 ejendomsmæglere, der har haft boliger til salg i 2600 Glostrup i perioden 1. oktober 2022 - 30. april 2023.
Kolonnen Mæglerbutik viser navnet på mæglerbutikken og linker til mere detaljeret information på Boligas Mæglerguide. For mæglerbutikker, der har fysisk adresse i postnummeret er dette angivet med "(2600)". Åbne data: Ejendomsmæglere der frigiver billeder er markeret med ikon mens mæglere der ikke frigiver billeder markeres med . Emblemet markerer premium mæglere, der samarbejder med Boliga og bl.a. udsender skuffesager via Boligas overvågningsmails. Antal: angiver antallet af villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder. Prisjustering: gennemsnitlige prisændringer på boliger til salg. Liggetid: gennemsnitlige tidsperiode en bolligannonce er online. kr/m2: gennemsnitlig kvadratmeterpris på de villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder.

Du kan sortere ejendomsmæglerne efter de forskellige nøgletal ved at klikke på kolonne-overskrifterne. Ejendomsmæglerbutikkerne er i udgangspunktet sorteret efter de faktorer som vi mener en boligsælger bør kigge på: (1) Åbne data; (2) Mæglerbutik i postnummeret; (3) Antal; og (4) liggetid.

Vejene i 2600 Glostrup

Der er 287 veje i postnummer 2600 Glostrup. Vejene er listet nedenfor i alfabetisk orden.