2000 Frederiksberg

Søg efter specifik bolig, eller find din vej i Frederiksberg nedenfor

Postnummer 2000 Frederiksberg

Frederiksberg er en selvstyrende bydel og kommune i Storkøbenhavn, omkranset af Københavns Kommune på alle sider [Wikipedia].

Postnummer 2000 Frederiksberg strækker sig over dele af Københavns Kommune og dele af Frederiksberg Kommune. Der er 220 veje i postnummeret. Du kan se og klikke dig videre til postnummerets veje længere nede på denne side, ordnet i alfabetisk rækkefølge fra A.D. Jørgensens Vej til Ærøvej.


Henter kort....

Postnummer 2000 Frederiksberg strækker sig over dele af Københavns Kommune og dele af Frederiksberg Kommune. Kortet viser postnummerets geografiske udstrækning, markeret med det grønne polygon  


Frederiksberg Slot
Foto: Wikipedia


Info om postnumre

Det danske postnummersystem blev indført i 1967. Postnummerpolygonerne er defineret med henblik på en rationel postomdeling og således at vejnavne og adresser altid er unikke indenfor et postnummer. De danske postnumre har ingen sammenhæng med landets øvrige administrative inddelinger (kommuner, regioner, valgkredse, skoledistrikter, osv).

Boligmarkedet i 2000 Frederiksberg

Der sælges i gennemsnit elleve villaer i 2000 Frederiksberg per kvartal. I fjerde kvartal 2020 (det seneste kvartal med tal fra Finans Danmark) blev der solgt 8 villaer. For boligsøgende er der netop nu 117 boliger til salg i postnummeret. Hvis du overvejer at sælge en bolig i 2000 Frederiksberg, så har du 12 ejendomsmæglere at vælge imellem. Du kan bruge vores mæglerguide til at se og sammenligne postnummerets ejendomsmæglere.

Boliger til salg i Frederiksberg
Der er 117 boliger til salg i Frederiksberg

Boligmarkedet i 2000 Frederiksberg har noget for enhver smag. F.eks. kan arkitekturintereserede vælge mellem fem boliger med bevaringsværdig arkitektur. De miljøbevidste, der ønsker en energivenlig og moderne bolig, kan vælge blandt fire boliger med top-energimærket A. På den anden side er der også mulighed for at finde en renoveringsmoden og bilig bolig blandt de fem boliger med et energimærke i den lave ende (F eller G). Du kan bladre dig igennem flere smagsprøver nedenfor.

Opsplittet på boligtype er der dags dato (14. maj 2021) følgende boliger til salg i 2000 Frederiksberg:

  • Villa: Der er fire villaer til salg med median liggetid 44 dage og udbudspris 82.476 kr/m2
  • Ejerlejlighed: Der er 109 ejerlejligheder til salg med median liggetid 39 dage og udbudspris 52.592 kr/m2
  • Andelsbolig: Der er én andelsbolig til salg med liggetid 17 dage
  • Villalejlighed: Der er tre villalejligheder til salg med median liggetid 14 dage og udbudspris 71.180 kr/m2

Der tilføjes løbende nye emner til boligmarkedet i 2000 Frederiksberg - Den seneste bolig blev rent faktisk tilføjet i dag. Vi henter dagligt boliger til salg fra Boliga - Danmarks bedste boligsite, der d.d. har 643 flere boliger til salg end andre boligsites. Hos DinGeo beriger vi boligerne med alle de interessante offentlig tilgængelige geodata som vi kan finde, så vi kan tilbyde en unik og anderledes boligsøgning med datakriterier, der bl.a. inkluderer arkitektur, mobildækning, trafikstøj, o.s.v.

Postnummerets betydning for boligmarked

Selvom postnumrene udelukkende er defineret med henblik på postomdeling, så symboliserer de meget mere end bare et tilfældigt tal i adressen. For langt de fleste danskere har postnummeret betydning for boligens værdi og nabolagets identitet. Denne udvidede og utilsigtede betydning skyldes bl.a. at postnumre anvendes i mange geografiske analyser. F.eks. udregnes gennemsnitlige salgspriser på postnummerniveau - Læs mere ejendomsvurderinger »

De danske postnumre justeres løbende. Post Danmark modtager årligt 10-15 henvendelser fra borgergrupper, der ønsker at skifte postnummer. Der er ofte tale om boligejere og ejerforeninger, der med et nyt og mere prestigiøst postnummer kan opnå højere boligpriser. I nogle tilfælde opfyldes ønsket.

Mere info:
Penge & Prviatøkonomi: Boligfidus: Skift postnummer
Danmarks Adresser: Postnumre
TV2 Lorry: Nyt postnummer kan give højere boligpriser
Bolius: Postnumre: Derfor har vi dem
DR: Flere bor i byer med ’forkerte’ postnumre

Smagsprøver på boliger til salg i Frederiksberg


Boligstatistik i 2000 Frederiksberg

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer i 2000 Frederiksberg er højere landsgennemsnittet. Over de fire seneste kvartaler (med statistik) ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris faktisk hele 269 procent højere end landsgennemsnittet.

Gennemsnitlige m2-priser for Parcel- og Rækkehuse i postnummer 2000 Frederiksberg ( - blå cirkler) og for hele landet ( - grøn kurve; venstre y-akse; kr/m2).
De røde søjler ( - højre y-akse) viser antallet af solgte boliger, d.v.s. datagrundlaget for de beregnede m2-priser i postnummer 2000 Frederiksberg .
Bemærk: m2-priser går tilbage til 1992, mens antallet af solgte boliger kun strækker sig tilbage til år 2000.
Datakilde: Finans Danmarks boligmarkedsstatistik.


Ejendomsmæglere i 2000 Frederiksberg

I alt tolv ejendomsmæglere har indenfor de sidste seks måneder haft villaer til salg i postnummer 2000 Frederiksberg - fire af mæglerne har deres butik indenfor postnummeret mens de resterende otte har deres fysiske adresse udenfor postnummeret. Jesper Nielsen Frederiksberg er mægleren der igennem de sidste 6 måneder har haft flest villaer til salg i postnummer 2000 Frederiksberg.

Alle 12 mæglere udmærker sig ved at frigive boligannoncernes fotos. Frigivelse af fotos betyder at uafhængige boligsites som DinGeo og Boliga bedre kan eksponere salgsboligen, hvilket, alt andet lige, er en gevinst for boligsælger.

Postnummerets mæglerbutikker har gennemsnitlige liggetider, der varierer fra 22 til 996 dage. Forskellen på liggetiderne kan skyldes, at forskellige mæglere har fokus på forskellige boligtyper. Desværre er det også relativ let for ejendomsmæglere at manipulere de gennemsnitlige liggetider (og gennemsnitlig prisjustering).

Hvis du står for at vælge en ejendomsmælger kan det også være en god ide at tjekke, om der har været klager over mægleren. Det kan du gøre to steder: Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere og Klagenævnet for Ejendomsformidling. Tjek eventuelt også ejendomsmæglerens renommé på Trustpilot.dk og/eller ved at søge på mæglerens navn i Google, hvor du ofte kan finde kundeanmeldelser.

Mæglerguide

Boliga lancerede i 2010 Danmarks første mæglerguide. Målet var at skabe større transparens på boligmarkedet med mulighed for boligsælgere at sammenligne ejendomsmæglere ud fra relevante kriterier.

Hos Dingeo har vi (ikke overraskende) fokus på mæglernes holding til at dele data. F.eks. er deling af boligfotos et absolut plus. Boliger på Boliga, DinGeo og andre uafhængige boligsites får ca. 50 procent flere visninger hvis billederne er frigivet (læs mere her »). Vi tolker mæglernes holdning til åbne data som en indikation af hans/hendes vægtning af boligsælgers interesser ift. egne interesser.

Datakilde: Boliga Mæglerguide

Ejendomsmæglere der har solgt villaer i 2000 Frederiksberg


Se og sammenlign de 12 ejendomsmæglere, der har været aktive i 2000 Frederiksberg over 6-måneders perioden 1.oktober 2020 - 30.april 2021.

Tabellen indeholder informationer om alle 12 ejendomsmæglere, der har haft boliger til salg i 2000 Frederiksberg i perioden 1.oktober 2020 - 30.april 2021.
Kolonnen Mæglerbutik viser navnet på mæglerbutikken og linker til mere detaljeret information på Boligas Mæglerguide. For mæglerbutikker, der har fysisk adresse i postnummeret er dette angivet med "(2000)". Åbne data: Ejendomsmæglere der frigiver billeder er markeret med ikon mens mæglere der ikke frigiver billeder markeres med . Emblemet markerer premium mæglere, der samarbejder med Boliga og bl.a. udsender skuffesager via Boligas overvågningsmails. Antal: angiver antallet af villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder. Pisjustering: gennemsnitlige prisændringer på boliger til salg. Liggetid: gennemsnitlige tidsperiode en bolligannonce er online. kr/m2: gennemsnitlig kvadratmeterpris på de villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder.

Du kan sortere ejendomsmæglerne efter de forskellige nøgletal ved at klikke på kolonne-overskrifterne. Ejendomsmæglerbutikkerne er i udgangspunktet sorteret efter de faktorer som vi mener en boligsælger bør kigge på: (1) Åbne data; (2) Mæglerbutik i postnummeret; (3) Antal; og (4) liggetid.

Vejene i 2000 Frederiksberg

Der er 220 veje i postnummer 2000 Frederiksberg. Vejene er listet nedenfor i alfabetisk orden.