DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Vejen Berlingsbakke eksisterer, men vi kan ikke finde husnummer 12B i vores database. Vi har samlet en oversigt over Berlingsbakke her »


Info om Berlingsbakke

Berlingsbakke er en eksklusiv vej i postnummer 2920 med typiske vurderingspriser 15-16 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 21,72 mio. kr. finder du på Berlingsbakke 17. Blandt vejens 30 adresser er der 14 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Berlingsbakke 15 med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som materiale sammensætning give huset karakter, fint rumligt udtryk.

Den mest almindelige husstandstype på Berlingsbakke er veluddannede, etablerede højindkomstfamilier. Læs mere om Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Berlingsbakke har et aktivt boligmarked og lige nu er der 1 boliger til salg. Vi har ingen registrerede boligsalg på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 30 adresser, der ligger på Berlingsbakke (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Formue og formåen
Formue og formåen (Conzoom type).

Info om 2920 Charlottenlund

Du kan finde en oversigt over 2920 charlottenlund her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2920 charlottenlund