DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Vejen Rugårdsvej eksisterer, men vi kan ikke finde husnummer 752 i vores database. Vi har samlet en oversigt over Rugårdsvej her »


Info om Rugårdsvej

Boligerne på Rugårdsvej har gns. vurderingspriser omkring 1-2 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 3,44 mio. kr. finder du på Rugårdsvej 700. Blandt vejens 113 adresser er der 1 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Rugårdsvej 747 med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som Pæn gavlkvist mod haven, 2 småkviste i tagfladen mod gårdplads. Nyere fyldingsdør. Udtryk svækkes lidt af de lidt forsimplede skorstenspiber og bueglasset i de ellers traditionelle vinduer.

Den mest almindelige husstandstype på Rugårdsvej er erhvervsdrivende fra hjemmeadressen. Læs mere om Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Rugårdsvej har et aktivt boligmarked og lige nu er der 2 boliger til salg. Vi har ingen registrerede boligsalg på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 113 adresser, der ligger på Rugårdsvej (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Lykkesmed
Lykkesmed (Conzoom type).

Info om 5462 Morud

Du kan finde en oversigt over 5462 morud her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 5462 morud