Bag Søndermarken - Frederiksberg

Bag Søndermarken - Frederiksberg

Søg efter specifik bolig, eller find din adresse vej på Bag Søndermarken nedenfor

Bag Søndermarken, Frederiksberg

Bag Søndermarken 2000 Frederiksberg

Bag Søndermarken er en eksklusiv vej i postnummer 2000 med typiske vurderingspriser 6-7 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 6,55 mio. kr. finder du på Bag Søndermarken 1B, st. th. Blandt vejens 284 adresser er der 4 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Bag Søndermarken 13, st. mf med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som levende bygningskrop,men dårlig(spøjs)detaljering.

Den mest almindelige husstandstype på Bag Søndermarken er Duopolerne.

I området her er der særligt to aldersgrupper, der bosætter sig; en yngre gruppe i 20’erne og op til midten af 30’erne og en lidt ældre gruppe på 40-60 år. Fælles for de to grupper er, at flest er enlige uden børn, der godt kan lide byens kulturtilbud og at motionere.

Boligerne er typisk mindre ejerlejligheder, og mange bor til leje i forældrekøbte lejligheder eller i værelser: På den måde kan økonomien følge med boligmarkedet i landets storbyer, også selvom man blot har én indkomst.

Læs mere om Duopolerne og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her ».

DinGeo har samlet geodata på alle de 284 adresser, der ligger på Bag Søndermarken (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Duopolerne
Duopolerne(Conzoom type).
Henter kort....

Bag Søndermarken er markeret med grønt  
Kortet er sammensat af data fra: Danmarks Adressers Web API, Datafordeleren og Kortforsyningen.

Adresser på Bag Søndermarken