DinGeo — i hele Danmark

Glostrup Varme A/S
Fjernvarmeforsyning

Glostrup Varme forsyner flere områder nord for jernbanen med fjernvarme, der hovedsageligt er baseret på overskudsvarme fra el-produktion samt udnyttelse af varmen fra affaldsforbrænding. Glostrup Forsyning har de seneste år udbygget fjernvarmenettet i Glostrup så meget, at det på nuværende tidspunkt er 70% af varmebehovet, som kommer fra fjernvarme.

- Du kan finde mere information på forsyningens egen hjemmeside: http://www.glostrupforsyning.dk/ »

Varmepris

Glostrup Varme A/S er blandt de billigste leverandører af fjernvame i Danmark med en megawatt-timepris på 294 kr. Uoverskuelige og varierende afgifter/tariffer udgør ofte en stor del af varmeregnigen så Megawatt-timepriserne fortæller ikke den fulde historie. Forsyningstilsynet har udregnet den gennemsnitlige årlige varmeregning for to typiske standardboliger:

  • Et standardhus på 130 m2 koster årligt 9.468 kr. at opvarme. Det er billigere end den nationale medianpris 13.924 kr og placerer Glostrup Varme A/S på en flot #11 plads blandt alle danske fjernvarmeforsyninger.
  • En standardlejlighed på 75 m2 koster årligt 7.226 kr. at opvarme; medianprisen er 10.852 kr. Prismæssigt placerer det Glostrup Varme A/S på en flot #9 plads blandt landets ca. 400 fjernvarmeforsyningsselskaber.

Du kan se og sammenligne priser og andre informationer for alle de ca. 400 danske fjernvarmeforsyninger her »    294 kr/MWh

   9.468 kr/år   #11

     7.226 kr/år   #9


pris per Megawatt-time (MWh).
Årlig varmeudgift for et standardhus på 130 m2 og et varmeforbrug 18,1 MWh.
En standardlejlighed på 75 m2 og et årligt varmeforbrug på 15 MWh.

Datakilde: Forsyningstilsynet (Januar 2022) »

Forsyningssområde


Glostrup Varme A/S leverer fjernvarme i området markeret grønt  . Hvis du bor i området vil der oftest være tilslutningspligt. Varmeforsyningens adresse er markeret med ikon fjernvarme ikon.

Datakilde (fjernvarmepolygoner): Plandata.dk »

Med et DinGeo-adresseopslag kan du se om en given adresse kan modtage fjernvarme fra Glostrup Varme A/S eller andre fjernvarmeforsyninger.

Du kan læse mere om DinGeos indsamling, brug og visning af fjernvarmedata her »Glostrup Varme A/S


Stamoplysninger

Adresse:
Ørnebjergvej 7, 2600 Glostrup

Telefon:
4320 8020

Email:
varme@glostrupforsyning.dk

Webside:
http://www.glostrupforsyning.dk/

Virksomhedsoplysninger (CVR)

Cvr.nr.:
CVR - 33043309

Etableret:
23 jun. 2010

Kommune:
Glostrup kommune