2450 København SV

Søg efter specifik bolig, eller find din vej i København SV nedenfor

Postnummer 2450 København SV

Kongens Enghave er en funktionel bydel i København med 15.555 indbyggere. Tidligere var det også en administrativ bydel, men fra 1. januar 2007 har Kongens Enghave været en del af den administrative bydel Vesterbro/Kongens Enghave. Bydelen har postnummer 2450 København SV. I Kongens Enghave ligger Carlsberg Station, Sydhavn Station og Sjælør Station. Området er hjemstedet for mange af Københavns almene boliger samt store kontordomiciler og nybyggeri ved havneområderne [Wikipedia].

Postnummer 2450 København SV ligger indenfor kommunegrænserne af Københavns Kommune. 2450 København SV er et relativt lille postnummer med kun 131 veje. Du kan se og klikke dig videre til postnummerets veje længere nede på denne side, ordnet i alfabetisk rækkefølge fra A.C. Meyers Vænge til Østre Teglkaj.


Henter kort....

Postnummer 2450 København SV ligger indenfor kommunegrænserne af Københavns Kommune. Kortet viser postnummerets geografiske udstrækning, markeret med det grønne polygon  


Kongens Enghave er en funktionel bydel i København med 15.555 (2003) indbyggere
Foto: Wikipedia


Info om postnumre

Det danske postnummersystem blev indført i 1967. Postnummerpolygonerne er defineret med henblik på en rationel postomdeling og således at vejnavne og adresser altid er unikke indenfor et postnummer. De danske postnumre har ingen sammenhæng med landets øvrige administrative inddelinger (kommuner, regioner, valgkredse, skoledistrikter, osv).

Boligmarkedet i 2450 København SV

Der sælges i gennemsnit ingen villaer i 2450 København SV per kvartal. I andet kvartal 2021 (det seneste kvartal med tal fra Finans Danmark) blev der solgt 0 villaer. For boligsøgende er der netop nu 78 boliger til salg i postnummeret. Hvis du overvejer at sælge en bolig i 2450 København SV, så har du 2 ejendomsmæglere at vælge imellem. Du kan bruge vores mæglerguide til at se og sammenligne postnummerets ejendomsmæglere.

Boliger til salg i København SV
Der er 78 boliger til salg i København SV

Boligmarkedet i 2450 København SV har noget for enhver smag. F.eks. kan arkitekturintereserede vælge mellem tre boliger med bevaringsværdig arkitektur. De miljøbevidste, der ønsker en energivenlig og moderne bolig, kan vælge blandt 33 boliger med top-energimærket A. Du kan bladre dig igennem flere smagsprøver nedenfor.

Opsplittet på boligtype er der dags dato (29. november 2021) følgende boliger til salg i 2450 København SV:

  • Villa: Der er en villaer til salg med median liggetid 145 dage og udbudspris 45.637 kr/m2
  • Rækkehus: Der er ét rækkehus til salg med liggetid 27 dage og udbudspris 85.813 kr/m2
  • Ejerlejlighed: Der er 76 ejerlejligheder til salg med median liggetid 74 dage og udbudspris 57.761 kr/m2

Der tilføjes løbende nye emner til boligmarkedet i 2450 København SV - Den seneste bolig blev rent faktisk tilføjet i dag. Vi henter dagligt boliger til salg fra Boliga - Danmarks bedste boligsite, der d.d. har 788 flere boliger til salg end andre boligsites. Hos DinGeo beriger vi boligerne med alle de interessante offentlig tilgængelige geodata som vi kan finde, så vi kan tilbyde en unik og anderledes boligsøgning med datakriterier, der bl.a. inkluderer arkitektur, mobildækning, trafikstøj, o.s.v.

Postnummerets betydning for boligmarked

Selvom postnumrene udelukkende er defineret med henblik på postomdeling, så symboliserer de meget mere end bare et tilfældigt tal i adressen. For langt de fleste danskere har postnummeret betydning for boligens værdi og nabolagets identitet. Denne udvidede og utilsigtede betydning skyldes bl.a. at postnumre anvendes i mange geografiske analyser. F.eks. udregnes gennemsnitlige salgspriser på postnummerniveau - Læs mere ejendomsvurderinger »

De danske postnumre justeres løbende. Post Danmark modtager årligt 10-15 henvendelser fra borgergrupper, der ønsker at skifte postnummer. Der er ofte tale om boligejere og ejerforeninger, der med et nyt og mere prestigiøst postnummer kan opnå højere boligpriser. I nogle tilfælde opfyldes ønsket.

Mere info:
Penge & Prviatøkonomi: Boligfidus: Skift postnummer
Danmarks Adresser: Postnumre
TV2 Lorry: Nyt postnummer kan give højere boligpriser
Bolius: Postnumre: Derfor har vi dem
DR: Flere bor i byer med ’forkerte’ postnumre

Smagsprøver på boliger til salg i København SV


Boligstatistik i 2450 København SV

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer i 2450 København SV er under landsgennemsnittet. Over de fire seneste kvartaler (med statistik) ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris faktisk hele 100 procent under landsgennemsnittet.

Gennemsnitlige m2-priser for Parcel- og Rækkehuse i postnummer 2450 København SV ( - blå cirkler) og for hele landet ( - grøn kurve; venstre y-akse; kr/m2).
De røde søjler ( - højre y-akse) viser antallet af solgte boliger, d.v.s. datagrundlaget for de beregnede m2-priser i postnummer 2450 København SV .
Bemærk: m2-priser går tilbage til 1992, mens antallet af solgte boliger kun strækker sig tilbage til år 2000.
Datakilde: Finans Danmarks boligmarkedsstatistik.


Ejendomsmæglere i 2450 København SV

I alt to ejendomsmæglere har indenfor de sidste seks måneder haft villaer til salg i postnummer 2450 København SV - ingen af mæglerne har deres butik indenfor postnummeret mens de resterende to har deres fysiske adresse udenfor postnummeret. null er mægleren der igennem de sidste 6 måneder har haft flest villaer til salg i postnummer 2450 København SV.

Alle 2 mæglere udmærker sig ved at frigive boligannoncernes fotos. Frigivelse af fotos betyder at uafhængige boligsites som DinGeo og Boliga bedre kan eksponere salgsboligen, hvilket, alt andet lige, er en gevinst for boligsælger.

Postnummerets mæglerbutikker har gennemsnitlige liggetider, der varierer fra 68 til 75 dage. Forskellen på liggetiderne kan skyldes, at forskellige mæglere har fokus på forskellige boligtyper. Desværre er det også relativ let for ejendomsmæglere at manipulere de gennemsnitlige liggetider (og gennemsnitlig prisjustering).

Hvis du står for at vælge en ejendomsmælger kan det også være en god ide at tjekke, om der har været klager over mægleren. Det kan du gøre to steder: Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere og Klagenævnet for Ejendomsformidling. Tjek eventuelt også ejendomsmæglerens renommé på Trustpilot.dk og/eller ved at søge på mæglerens navn i Google, hvor du ofte kan finde kundeanmeldelser.

Mæglerguide

Boliga lancerede i 2010 Danmarks første mæglerguide. Målet var at skabe større transparens på boligmarkedet med mulighed for boligsælgere at sammenligne ejendomsmæglere ud fra relevante kriterier.

Hos Dingeo har vi (ikke overraskende) fokus på mæglernes holding til at dele data. F.eks. er deling af boligfotos et absolut plus. Boliger på Boliga, DinGeo og andre uafhængige boligsites får ca. 50 procent flere visninger hvis billederne er frigivet (læs mere her »). Vi tolker mæglernes holdning til åbne data som en indikation af hans/hendes vægtning af boligsælgers interesser ift. egne interesser.

Datakilde: Boliga Mæglerguide

Ejendomsmæglere der har solgt villaer i 2450 København SV


Se og sammenlign de 2 ejendomsmæglere, der har været aktive i 2450 København SV over 6-måneders perioden 1.april 2021 - 31.oktober 2021.

Mæglerbutik

Åbne data

Antal

Prisjustering

Liggetid

kr/m2

Ejendomsmægler Camilla Lindhard » 1 -13 % 68 62,417
Adam Schnack A/S » 1 75 50,302

Tabellen indeholder informationer om alle 2 ejendomsmæglere, der har haft boliger til salg i 2450 København SV i perioden 1.april 2021 - 31.oktober 2021.
Kolonnen Mæglerbutik viser navnet på mæglerbutikken og linker til mere detaljeret information på Boligas Mæglerguide. For mæglerbutikker, der har fysisk adresse i postnummeret er dette angivet med "(2450)". Åbne data: Ejendomsmæglere der frigiver billeder er markeret med ikon mens mæglere der ikke frigiver billeder markeres med . Emblemet markerer premium mæglere, der samarbejder med Boliga og bl.a. udsender skuffesager via Boligas overvågningsmails. Antal: angiver antallet af villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder. Prisjustering: gennemsnitlige prisændringer på boliger til salg. Liggetid: gennemsnitlige tidsperiode en bolligannonce er online. kr/m2: gennemsnitlig kvadratmeterpris på de villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder.

Du kan sortere ejendomsmæglerne efter de forskellige nøgletal ved at klikke på kolonne-overskrifterne. Ejendomsmæglerbutikkerne er i udgangspunktet sorteret efter de faktorer som vi mener en boligsælger bør kigge på: (1) Åbne data; (2) Mæglerbutik i postnummeret; (3) Antal; og (4) liggetid.

Vejene i 2450 København SV

Der er 131 veje i postnummer 2450 København SV. Vejene er listet nedenfor i alfabetisk orden.