DinGeo — i hele Danmark

Fyn, Fjernvarme Fyn A/S
Fjernvarmeforsyning

Fjernvarme Fyn er ejet af Odense og Nordfyns Kommune. Virksomheden ejer de største kraftvarmeværker på Fyn, har knap 300 ansatte og er en af Europas største varmeforsyninger. Vi dækker cirka 97 % af varmebehovet i Odense og omegn svarende til mere end 200.000 boligenheder.

- Du kan finde mere information på forsyningens egen hjemmeside: https://www.fjernvarmefyn.dk/ »

Fjernvarme pris

Fyn, Fjernvarme Fyn A/S er ifølge Forsyningtilsynets oversigt blandt de billigste leverandører af fjernvame i Danmark med en megawatt-timepris på 485 kr. Uoverskuelige og varierende afgifter/tariffer udgør ofte en stor del af varmeregnigen så Megawatt-timepriserne fortæller ikke den fulde historie. Forsyningstilsynet har udregnet den gennemsnitlige årlige varmeregning for to typiske standardboliger:

  • Et standardhus på 130 m2 koster årligt 10.729 kr. at opvarme. Det er billigere end den nationale medianpris 13.924 kr og placerer Fyn, Fjernvarme Fyn A/S på en flot #21 plads blandt alle danske fjernvarmeforsyninger.
  • En standardlejlighed på 75 m2 koster årligt 8.538 kr. at opvarme; medianprisen er 13.102 kr. Prismæssigt placerer det Fyn, Fjernvarme Fyn A/S på en flot #20 plads blandt landets ca. 400 fjernvarmeforsyningsselskaber.

Du kan se og sammenligne priser og andre informationer for alle de ca. 400 danske fjernvarmeforsyninger her »


Fjernvarme pris


    485 kr/MWh

   10.729 kr/år   #21

   8.538 kr/år   #20

Pris per Megawatt-time (MWh).

Årlig varmeudgift for et standardhus på 130 m2 og et varmeforbrug 18,1 MWh.

En standardlejlighed på 75 m2 og et årligt varmeforbrug på 15 MWh.

Datakilde: Forsyningstilsynet (August 2023) »

Forsyningssområde


Fyn, Fjernvarme Fyn A/S leverer fjernvarme i området markeret grønt  . Hvis du bor i området vil der oftest være tilslutningspligt. Varmeforsyningens adresse er markeret med ikon fjernvarme ikon.

Datakilde (fjernvarmepolygoner): Plandata.dk »

Med et DinGeo-adresseopslag kan du se om en given adresse kan modtage fjernvarme fra Fyn, Fjernvarme Fyn A/S eller andre fjernvarmeforsyninger.

Du kan læse mere om DinGeos indsamling, brug og visning af fjernvarmedata her »


Fyn, Fjernvarme Fyn A/S medieomtale

Ti klima-anbefalinger skal ændre Odense: Sådan reagerer politikerne
2021-06-15

Kommunen skal i samarbejde med Fjernvarme Fyn etablere CO2-fangst hos Fjernvarme Fyn. CO2-fangst går ud på at indfange og lagre den CO2, der udledes i forbindelse med afbrænding af fossile brændstoffer.

TV2 Fyn
Fuld fart frem: Fjernvame Fyn er langt med den grønne omstilling
2021-05-13

Midt i juni er Fjernvarme Fyn klar til at indvie et nyt, stort varmepumpeanlæg ved Ejby Mølle Renseanlæg. Anlægget er en del af den ambitiøse plan om at udfase kul inden udgangen af 2022.

TV2 Fyn
Intet salg af Fjernvarme Fyn: - En kæmpe sejr for borgerne
2020-11-10

Det er en kæmpe sejr for borgerne. Vi har en af Danmarks laveste fjernvarmepriser, og det kan vi nu blive ved med at have. Jeg tror, det er presset fra borgerne, der først og fremmest har udløst den endelige afgørelse, siger Christoffer Lilleholt (V). Socialdemokratiet, SF og Radikale Venstre havde planer om at pengene fra salget af Fjernvarme Fyn blandt andet skulle finansiere velfærd i Odense. Det betyder, at der lige nu mangler 500 millioner i budgettet, til at finansiere det resterende beløb.

TV2 Fyn
Fjernvarme Fyn klar til salg: Her er prisen
2020-08-18

Odense Kommune er klar med konkrete planer om at sælge Fjernvarme Fyn til Energi Fyn for 900 millioner kroner. Af salgsprisen vil Odense Kommune få 524 millioner i alt fordelt med 52,4 millioner kroner om året i ti år. Resten af pengene går til staten og Nordfyns Kommune, der ejer tre procent af fjernvarmeselskabet.

TV2 Fyn


Nyheder om Fyn, Fjernvarme Fyn A/S:

Vi viser udvalgte nyhedshistorier om Fyn, Fjernvarme Fyn A/S. Kontakt os meget gerne hvis du har andre nyheder, som du mener mangler på listen.

Kontakt:
kontaktinformation her »


Fyn, Fjernvarme Fyn A/S


Stamoplysninger

Adresse:
Havnegade 120, 5000 Odense C

Telefon:
6547 3000

Email:
kontakt@fjernvarmefyn.dk

Webside:
https://www.fjernvarmefyn.dk/

Antal ansatte:
200 - 499

Virksomhedsoplysninger (CVR)

Cvr.nr.:
CVR - 39055775

Etableret:
31 okt. 2017

Kommune:
Odense kommune