2625 Vallensbæk

Søg efter specifik bolig, eller find din vej i Vallensbæk nedenfor

Postnummer 2625 Vallensbæk

Postnummer 2625 Vallensbæk ligger indenfor kommunegrænserne af Vallensbæk Kommune. 2625 Vallensbæk er et relativt lille postnummer med kun 46 veje. Du kan se og klikke dig videre til postnummerets veje længere nede på denne side, ordnet i alfabetisk rækkefølge fra Albertslundvej til Vejlegårdsvej.


Henter kort....

Postnummer 2625 Vallensbæk ligger indenfor kommunegrænserne af Vallensbæk Kommune. Kortet viser postnummerets geografiske udstrækning, markeret med det grønne polygon  


Info om postnumre

Det danske postnummersystem blev indført i 1967. Postnummerpolygonerne er defineret med henblik på en rationel postomdeling og således at vejnavne og adresser altid er unikke indenfor et postnummer. De danske postnumre har ingen sammenhæng med landets øvrige administrative inddelinger (kommuner, regioner, valgkredse, skoledistrikter, osv).

Boligmarkedet i 2625 Vallensbæk

Der sælges i gennemsnit tolv villaer i 2625 Vallensbæk per kvartal. I andet kvartal 2021 (det seneste kvartal med tal fra Finans Danmark) blev der dog solgt hele 17 villaer. For boligsøgende er der netop nu 23 boliger til salg i postnummeret. Hvis du overvejer at sælge en bolig i 2625 Vallensbæk, så har du 8 ejendomsmæglere at vælge imellem. Du kan bruge vores mæglerguide til at se og sammenligne postnummerets ejendomsmæglere.

Boliger til salg i Vallensbæk
Der er 23 boliger til salg i Vallensbæk

Boligmarkedet i 2625 Vallensbæk har noget for enhver smag. De miljøbevidste, der ønsker en energivenlig og moderne bolig, kan vælge blandt to boliger med top-energimærket A. Du kan bladre dig igennem flere smagsprøver nedenfor.

Opsplittet på boligtype er der dags dato (29. november 2021) følgende boliger til salg i 2625 Vallensbæk:

  • Villa: Der er 15 villaer til salg med median liggetid 93 dage og udbudspris 33.292 kr/m2
  • Rækkehus: Der er fem rækkehuse til salg med median liggetid 27 dage og udbudspris 27.551 kr/m2
  • Ejerlejlighed: Der er tre ejerlejligheder til salg med median liggetid 140 dage og udbudspris 20.955 kr/m2

Der tilføjes løbende nye emner til boligmarkedet i 2625 Vallensbæk - Den seneste bolig blev rent faktisk tilføjet i dag. Vi henter dagligt boliger til salg fra Boliga - Danmarks bedste boligsite, der d.d. har 788 flere boliger til salg end andre boligsites. Hos DinGeo beriger vi boligerne med alle de interessante offentlig tilgængelige geodata som vi kan finde, så vi kan tilbyde en unik og anderledes boligsøgning med datakriterier, der bl.a. inkluderer arkitektur, mobildækning, trafikstøj, o.s.v.

Postnummerets betydning for boligmarked

Selvom postnumrene udelukkende er defineret med henblik på postomdeling, så symboliserer de meget mere end bare et tilfældigt tal i adressen. For langt de fleste danskere har postnummeret betydning for boligens værdi og nabolagets identitet. Denne udvidede og utilsigtede betydning skyldes bl.a. at postnumre anvendes i mange geografiske analyser. F.eks. udregnes gennemsnitlige salgspriser på postnummerniveau - Læs mere ejendomsvurderinger »

De danske postnumre justeres løbende. Post Danmark modtager årligt 10-15 henvendelser fra borgergrupper, der ønsker at skifte postnummer. Der er ofte tale om boligejere og ejerforeninger, der med et nyt og mere prestigiøst postnummer kan opnå højere boligpriser. I nogle tilfælde opfyldes ønsket.

Mere info:
Penge & Prviatøkonomi: Boligfidus: Skift postnummer
Danmarks Adresser: Postnumre
TV2 Lorry: Nyt postnummer kan give højere boligpriser
Bolius: Postnumre: Derfor har vi dem
DR: Flere bor i byer med ’forkerte’ postnumre

Smagsprøver på boliger til salg i Vallensbæk


Boligstatistik i 2625 Vallensbæk

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer i 2625 Vallensbæk er højere landsgennemsnittet. Over de fire seneste kvartaler (med statistik) ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris faktisk hele 80 procent højere end landsgennemsnittet.

Gennemsnitlige m2-priser for Parcel- og Rækkehuse i postnummer 2625 Vallensbæk ( - blå cirkler) og for hele landet ( - grøn kurve; venstre y-akse; kr/m2).
De røde søjler ( - højre y-akse) viser antallet af solgte boliger, d.v.s. datagrundlaget for de beregnede m2-priser i postnummer 2625 Vallensbæk .
Bemærk: m2-priser går tilbage til 1992, mens antallet af solgte boliger kun strækker sig tilbage til år 2000.
Datakilde: Finans Danmarks boligmarkedsstatistik.


Ejendomsmæglere i 2625 Vallensbæk

I alt otte ejendomsmæglere har indenfor de sidste seks måneder haft villaer til salg i postnummer 2625 Vallensbæk - ingen af mæglerne har deres butik indenfor postnummeret mens de resterende otte har deres fysiske adresse udenfor postnummeret. Nybolig Mariann Trolledahl Vallensbæk er mægleren der igennem de sidste 6 måneder har haft flest villaer til salg i postnummer 2625 Vallensbæk.

Alle 8 mæglere udmærker sig ved at frigive boligannoncernes fotos. Frigivelse af fotos betyder at uafhængige boligsites som DinGeo og Boliga bedre kan eksponere salgsboligen, hvilket, alt andet lige, er en gevinst for boligsælger.

Postnummerets mæglerbutikker har gennemsnitlige liggetider, der varierer fra 44 til 108 dage. Forskellen på liggetiderne kan skyldes, at forskellige mæglere har fokus på forskellige boligtyper. Desværre er det også relativ let for ejendomsmæglere at manipulere de gennemsnitlige liggetider (og gennemsnitlig prisjustering).

Hvis du står for at vælge en ejendomsmælger kan det også være en god ide at tjekke, om der har været klager over mægleren. Det kan du gøre to steder: Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere og Klagenævnet for Ejendomsformidling. Tjek eventuelt også ejendomsmæglerens renommé på Trustpilot.dk og/eller ved at søge på mæglerens navn i Google, hvor du ofte kan finde kundeanmeldelser.

Mæglerguide

Boliga lancerede i 2010 Danmarks første mæglerguide. Målet var at skabe større transparens på boligmarkedet med mulighed for boligsælgere at sammenligne ejendomsmæglere ud fra relevante kriterier.

Hos Dingeo har vi (ikke overraskende) fokus på mæglernes holding til at dele data. F.eks. er deling af boligfotos et absolut plus. Boliger på Boliga, DinGeo og andre uafhængige boligsites får ca. 50 procent flere visninger hvis billederne er frigivet (læs mere her »). Vi tolker mæglernes holdning til åbne data som en indikation af hans/hendes vægtning af boligsælgers interesser ift. egne interesser.

Datakilde: Boliga Mæglerguide

Ejendomsmæglere der har solgt villaer i 2625 Vallensbæk


Se og sammenlign de 8 ejendomsmæglere, der har været aktive i 2625 Vallensbæk over 6-måneders perioden 1.april 2021 - 31.oktober 2021.

Mæglerbutik

Åbne data

Antal

Prisjustering

Liggetid

kr/m2

RealMæglerne Vallensbæk ApS » 1 56 34,919
LokalBolig Glostrup/Vallensbæk ApS » 1 -2 % 71 30,703
Brikk » 1 108 27,044
EDC Strandfelt A/S » 2 -3 % 63 33,396
danbolig Glostrup » 5 -3 % 65 32,623
EDC Vallensbæk » 6 -2 % 68 34,266
home Vallensbæk » 10 -3 % 53 31,362
Nybolig Mariann Trolledahl Vallensbæk » 10 -2 % 44 30,336

Tabellen indeholder informationer om alle 8 ejendomsmæglere, der har haft boliger til salg i 2625 Vallensbæk i perioden 1.april 2021 - 31.oktober 2021.
Kolonnen Mæglerbutik viser navnet på mæglerbutikken og linker til mere detaljeret information på Boligas Mæglerguide. For mæglerbutikker, der har fysisk adresse i postnummeret er dette angivet med "(2625)". Åbne data: Ejendomsmæglere der frigiver billeder er markeret med ikon mens mæglere der ikke frigiver billeder markeres med . Emblemet markerer premium mæglere, der samarbejder med Boliga og bl.a. udsender skuffesager via Boligas overvågningsmails. Antal: angiver antallet af villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder. Prisjustering: gennemsnitlige prisændringer på boliger til salg. Liggetid: gennemsnitlige tidsperiode en bolligannonce er online. kr/m2: gennemsnitlig kvadratmeterpris på de villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder.

Du kan sortere ejendomsmæglerne efter de forskellige nøgletal ved at klikke på kolonne-overskrifterne. Ejendomsmæglerbutikkerne er i udgangspunktet sorteret efter de faktorer som vi mener en boligsælger bør kigge på: (1) Åbne data; (2) Mæglerbutik i postnummeret; (3) Antal; og (4) liggetid.

Vejene i 2625 Vallensbæk

Der er 46 veje i postnummer 2625 Vallensbæk. Vejene er listet nedenfor i alfabetisk orden.