2860 Søborg

Søg efter specifik bolig, eller find din vej i Søborg nedenfor

Postnummer 2860 Søborg

Søborg er en bydel i Storkøbenhavn beliggende i den sydlige del af Gladsaxe kommune. Kommunen har 69.259 indbyggere (2022). Bydelen består overvejende af villakvarterer og grænser op til Utterslev Mose i syd og vest, til Vangede i Gentofte Kommune og Emdrup i øst. Mod nord ligger tre andre bydele i Gladsaxe Kommune, det centrale Gladsaxe, Buddinge og Mørkhøj [Wikipedia].

Postnummer 2860 Søborg strækker sig over dele af Københavns Kommune og dele af Gladsaxe Kommune. Der er 224 veje i postnummeret. Du kan se og klikke dig videre til postnummerets veje længere nede på denne side, ordnet i alfabetisk rækkefølge fra Aakjærs Alle til Østmarken.


Henter kort....

Postnummer 2860 Søborg strækker sig over dele af Københavns Kommune og dele af Gladsaxe Kommune. Kortet viser postnummerets geografiske udstrækning, markeret med det grønne polygon  


Søborg Torv. Foto: Pechke, Public domain, via Wikimedia Commons
Foto: Wikipedia


Info om postnumre

Det danske postnummersystem blev indført i 1967. Postnummerpolygonerne er defineret med henblik på en rationel postomdeling og således at vejnavne og adresser altid er unikke indenfor et postnummer. De danske postnumre har ingen sammenhæng med landets øvrige administrative inddelinger (kommuner, regioner, valgkredse, skoledistrikter, osv).

Boligmarkedet i 2860 Søborg

Postnummer 2860 Søborg har et aktivt boligmarked med et gennemsnitlig antal villasalg på 37 per kvartal. I første kvartal 2022 (det seneste kvartal med tal fra Finans Danmark) blev der dog solgt hele 44 villaer. For boligsøgende er der netop nu 158 boliger til salg i postnummeret. Hvis du overvejer at sælge en bolig i 2860 Søborg, så har du 20 ejendomsmæglere at vælge imellem. Du kan bruge vores mæglerguide til at se og sammenligne postnummerets ejendomsmæglere.

Boliger til salg i Søborg
Der er 158 boliger til salg i Søborg

Boligmarkedet i 2860 Søborg har noget for enhver smag. F.eks. kan arkitekturintereserede vælge mellem 30 boliger med bevaringsværdig arkitektur. De miljøbevidste, der ønsker en energivenlig og moderne bolig, kan vælge blandt to boliger med top-energimærket A. På den anden side er der også mulighed for at finde en renoveringsmoden og bilig bolig blandt de ti boliger med et energimærke i den lave ende (F eller G). Du kan bladre dig igennem flere smagsprøver nedenfor.

Opsplittet på boligtype er der dags dato (30. september 2022) følgende boliger til salg i 2860 Søborg:

  • Villa: Der er 65 villaer til salg med median liggetid 53 dage og udbudspris 46.641 kr/m2
  • Rækkehus: Der er 23 rækkehuse til salg med median liggetid 50 dage og udbudspris 48.418 kr/m2
  • Ejerlejlighed: Der er 55 ejerlejligheder til salg med median liggetid 44 dage og udbudspris 33.969 kr/m2
  • Andelsbolig: Der er fire andelsboliger til salg med median liggetid 25 dage
  • Helårsgrund: Der er én helårsgrund til salg med liggetid 142 dage.
  • Villalejlighed: Der er ti villalejligheder til salg med median liggetid 60 dage og udbudspris 43.979 kr/m2

Der tilføjes løbende nye emner til boligmarkedet i 2860 Søborg - Den seneste bolig blev rent faktisk tilføjet i dag. Vi henter dagligt boliger til salg fra Boliga - Danmarks bedste boligsite, der d.d. har 761 flere boliger til salg end andre boligsites. Hos DinGeo beriger vi boligerne med alle de interessante offentlig tilgængelige geodata som vi kan finde, så vi kan tilbyde en unik og anderledes boligsøgning med datakriterier, der bl.a. inkluderer arkitektur, mobildækning, trafikstøj, o.s.v.

Postnummerets betydning for boligmarked

Selvom postnumrene udelukkende er defineret med henblik på postomdeling, så symboliserer de meget mere end bare et tilfældigt tal i adressen. For langt de fleste danskere har postnummeret betydning for boligens værdi og nabolagets identitet. Denne udvidede og utilsigtede betydning skyldes bl.a. at postnumre anvendes i mange geografiske analyser. F.eks. udregnes gennemsnitlige salgspriser på postnummerniveau - Læs mere ejendomsvurderinger »

De danske postnumre justeres løbende. Post Danmark modtager årligt 10-15 henvendelser fra borgergrupper, der ønsker at skifte postnummer. Der er ofte tale om boligejere og ejerforeninger, der med et nyt og mere prestigiøst postnummer kan opnå højere boligpriser. I nogle tilfælde opfyldes ønsket.

Mere info:
Penge & Prviatøkonomi: Boligfidus: Skift postnummer
Danmarks Adresser: Postnumre
TV2 Lorry: Nyt postnummer kan give højere boligpriser
Bolius: Postnumre: Derfor har vi dem
DR: Flere bor i byer med ’forkerte’ postnumre

Smagsprøver på boliger til salg i Søborg


Boligstatistik i 2860 Søborg

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer i 2860 Søborg er højere landsgennemsnittet. Over de fire seneste kvartaler (med statistik) ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris faktisk hele 128 procent højere end landsgennemsnittet.

Gennemsnitlige m2-priser for Parcel- og Rækkehuse i postnummer 2860 Søborg ( - blå cirkler) og for hele landet ( - grøn kurve; venstre y-akse; kr/m2).
De røde søjler ( - højre y-akse) viser antallet af solgte boliger, d.v.s. datagrundlaget for de beregnede m2-priser i postnummer 2860 Søborg .
Bemærk: m2-priser går tilbage til 1992, mens antallet af solgte boliger kun strækker sig tilbage til år 2000.
Datakilde: Finans Danmarks boligmarkedsstatistik.


Ejendomsmæglere i 2860 Søborg

I alt 20 ejendomsmæglere har indenfor de sidste seks måneder haft villaer til salg i postnummer 2860 Søborg - fem af mæglerne har deres butik indenfor postnummeret mens de resterende 15 har deres fysiske adresse udenfor postnummeret. danbolig Søborg - Holm & Hauberg er mægleren der igennem de sidste 6 måneder har haft flest villaer til salg i postnummer 2860 Søborg.

Alle 20 mæglere udmærker sig ved at frigive boligannoncernes fotos. Frigivelse af fotos betyder at uafhængige boligsites som DinGeo og Boliga bedre kan eksponere salgsboligen, hvilket, alt andet lige, er en gevinst for boligsælger.

Postnummerets mæglerbutikker har gennemsnitlige liggetider, der varierer fra 16 til 212 dage. Forskellen på liggetiderne kan skyldes, at forskellige mæglere har fokus på forskellige boligtyper. Desværre er det også relativ let for ejendomsmæglere at manipulere de gennemsnitlige liggetider (og gennemsnitlig prisjustering).

Hvis du står for at vælge en ejendomsmælger kan det også være en god ide at tjekke, om der har været klager over mægleren. Det kan du gøre to steder: Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere og Klagenævnet for Ejendomsformidling. Tjek eventuelt også ejendomsmæglerens renommé på Trustpilot.dk og/eller ved at søge på mæglerens navn i Google, hvor du ofte kan finde kundeanmeldelser.

Mæglerguide

Boliga lancerede i 2010 Danmarks første mæglerguide. Målet var at skabe større transparens på boligmarkedet med mulighed for boligsælgere at sammenligne ejendomsmæglere ud fra relevante kriterier.

Hos Dingeo har vi (ikke overraskende) fokus på mæglernes holding til at dele data. F.eks. er deling af boligfotos et absolut plus. Boliger på Boliga, DinGeo og andre uafhængige boligsites får ca. 50 procent flere visninger hvis billederne er frigivet (læs mere her »). Vi tolker mæglernes holdning til åbne data som en indikation af hans/hendes vægtning af boligsælgers interesser ift. egne interesser.

Datakilde: Boliga Mæglerguide

Ejendomsmæglere der har solgt villaer i 2860 Søborg


Se og sammenlign de 20 ejendomsmæglere, der har været aktive i 2860 Søborg over 6-måneders perioden 1. februar 2022 - 31. august 2022.

Tabellen indeholder informationer om alle 20 ejendomsmæglere, der har haft boliger til salg i 2860 Søborg i perioden 1. februar 2022 - 31. august 2022.
Kolonnen Mæglerbutik viser navnet på mæglerbutikken og linker til mere detaljeret information på Boligas Mæglerguide. For mæglerbutikker, der har fysisk adresse i postnummeret er dette angivet med "(2860)". Åbne data: Ejendomsmæglere der frigiver billeder er markeret med ikon mens mæglere der ikke frigiver billeder markeres med . Emblemet markerer premium mæglere, der samarbejder med Boliga og bl.a. udsender skuffesager via Boligas overvågningsmails. Antal: angiver antallet af villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder. Prisjustering: gennemsnitlige prisændringer på boliger til salg. Liggetid: gennemsnitlige tidsperiode en bolligannonce er online. kr/m2: gennemsnitlig kvadratmeterpris på de villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder.

Du kan sortere ejendomsmæglerne efter de forskellige nøgletal ved at klikke på kolonne-overskrifterne. Ejendomsmæglerbutikkerne er i udgangspunktet sorteret efter de faktorer som vi mener en boligsælger bør kigge på: (1) Åbne data; (2) Mæglerbutik i postnummeret; (3) Antal; og (4) liggetid.

Vejene i 2860 Søborg

Der er 224 veje i postnummer 2860 Søborg. Vejene er listet nedenfor i alfabetisk orden.