DinGeo — i hele Danmark

Ejendomsvurderinger — Kongens Nytorv 2, 1050 København KGeomatic AVM
-
Mere Info 
Bolighed
-
Mere Info 
Nordea
-
Mere Info 
Off. Vurdering
14.700.000
Mere Info 
RKR-pris i postnr
-
Mere Info 
Justeret RKR
-
Mere Info 
Udbudspris i postnr
-
Mere Info 
Beregn friværdi
kr.
kr.

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside
» Hvad kan jeg købe bolig for? - Beregn her
  • Seneste Salgspris

    12.500.000 kr.

    23. november 2009
  • Offentlig ejendomsvurdering

    14.700.000 kr.

Computerberegnede Ejendomsvurderinger


Nedenfor kan du læse nærmere om de uafhængige computerberegnede ejendomsvurderinger af Ejendommen på Kongens Nytorv 2.


! Geomatic AVM Ejendomsvurdering

Geomatics Analytical Valuation Modellen (AVM) er et professionelt værktøj som bl.a. flere danske banker bruger til boligprisvurdering. AVM er baseret på mere end 200 variable og modellen rammer statistisk set tæt på faktiske handelspriser. AVM opdateres hver måned og repræsenterer Dingeos bedste bud på en forventet handelspris på ejendommen Kongens Nytorv 2, 1050 København K.

Geomatic AVM
ikke tilgængelig

Læs mere om Geomatics AVM vurderinger og slå boliger op her »


Bolighed Ejendomsvurdering

En DinGeo-bruger har tidligere ({{bdato}}) indhentet en vurdering fra Bolighed af Bygning til detailhandel på Kongens Nytorv 2. {{bratingdesc}}
Desværre var Bolighed ikke i stand til at udregne en fornuftig vurdering på adressen. Prøv eventuelt igen med et tryk på den grønne opdater knap.
Der er ikke endnu indhentet en vurdering på Kongens Nytorv 2. Tryk på den grønne knap for at hente Boligheds data-vurdering af Bygning til detailhandel.

Bolighed data-vurdering {{bratingtxt}}
{{bpris}}

Ved sidste forsøg blev der ikke fundet en ejendomsvurdering. Sidste forsøg på opdatering var {{bdato | date }}.

Du kan forsøge at indhente en ny ejendomsvurdering ved at trykke på den grønne opdaterknap.

Boligheds ejendomsvurderinger er baseret på offentlig tilgængelige data. Detaljerne bag udregningerne er hemmeligholdte. Sitet er finansieret af Sydbank, Spar Nord, Arbejdernes Landsbank og Nykredit. Du kan slå ejendomsvurderingen op direkte hos Bolighed.dk her »Nordea Boligskøn

En DinGeo-bruger har tidligere ({{ndato}}) indhentet en vurdering fra Nordea af Bygning til detailhandel på Kongens Nytorv 2. {{nratingdesc}} Tryk på den grønne knap for en opdateret vurdering.
Desværre var Nordea ikke i stand til at udregne en vurdering på adressen. Prøv eventuelt igen med et tryk på den grønne opdater knap.
Der er ikke endnu indhentet en vurdering på Kongens Nytorv 2. Tryk på den grønne knap for at hente Nordeas Boligskøn af Bygning til detailhandel.
Nordea Boligskøn {{nratingtxt}}
{{npris}}

Nordea samarbejder med ejendomsmæglerkæden DanBolig omkring BoligSkøn. Værdien antager at der er tale om en gennemsnitsbolig. Du kan dog på Nordeas webside skrue på forskellige håndtag, hvis du fx har renoveret, eller din bolig ligger et ekstra smukt sted.

Slå ejendomsvurdering op direkte på Nordea her »
Den Offentlige Ejendomsvurdering

Skats offentlige ejendomsvurdering af Ejendommen på Kongens Nytorv 2 i København K er 14.700.000 kr (år 2019). Grunden på 68 m2 er vurderet til 1.267.500 kr. Baseret på den offentlige vurdering betaler ejeren en årlig ejendomsværdiskat på 0 kr og en grundskyld på 0 kr.

Den offentlige ejendomsvurdering
14.700.000 kr.

Den offentlige ejendomsvurdering er i princippet beregnet med udgangspunkt i den gennemsnitlige handelspris for ejendomme af samme størrelse, alder, stand og beliggenhed i et sammenligneligt område. Den offentlige ejendomsvurdering er dog suspenderet og p.t. gælder vurderingen fra 2011, medmindre du siden har modtaget en omvurdering.

Yderligere information om SKATs ejendomsvurderinger på Kongens Nytorv 2 kan findes på boligejer.dk » .Realkreditrådets Kvadratmeterpriser

Der er ikke tilstrækkelig med data fra realkreditrådets boligmarkedsstatistik til at udregne gennemsnitlige m²-priser for postnummeret


Salgsjusteret Kvadratmeterpris

Baseret på tidligere salg af Kongens Nytorv 2, 1050 København K kan vi tage højde for boligens styrker/svagheder i forhold til en gennemsnitlig Bygningen til detailhandel i 1050 København K. Den salgsjusterede ejendomsvurdering er baseret på antagelsen, at boligen siden det seneste salg i fjerde kvartal 2009 har fulgt områdets gennemsnitspriser.

Bygning til detailhandel på Kongens Nytorv 2, 1050 København K er solgt 5 gange siden 1992. Det seneste registrerede salg var den 23. november 2009, hvor boligen blev solgt ved Alm. frit salg, og med en salgspris på 12.500.000 kr.

SalgsdatoHandelsformPris, kr
15. marts 1994Alm. frit salg6.300.000
22. februar 1994Alm. frit salg7.000.000
15. marts 1994Alm. frit salg6.300.000
22. februar 1994Alm. frit salg7.000.000
23. november 2009Alm. frit salg12.500.000

Den justerede prisvurdering kan ikke udregnes da sidste salg fandt sted i fjerde kvartal 2009 hvor der ikke eksisterer RKR gennemsitspriser i postnummeret.
Udbudspriser i 1050 København K

dingeo ejendomsvurdering

Computerberegnede Ejendomsvurderinger

Vi har på denne side samlet flere uafhængige computerberegnede ejendomsvurderinger af Bygningen til detailhandel på Kongens Nytorv 2. Husk at computerberegnede ejendomsvurderinger kan afvige markant fra den sande markedsværdi.

AVM er udviklet af Geomatic og modellen bruges af danske pengeinstitutter til prissætning af boliger. Den vægtede AVM pris er baseret på mere end 200 variable og modellen rammer statistisk set tæt på handelspris. Læs mere her

Kvadratmeterpriser og medhørende prisvurderinger er baseret på Realkreditrådets gennemsnitlige kvadratmeterpriser for realiserede handler se her » . Der kan mangle data, hvis der i et givent område og kvartal er få eller ingen handler.

Skats ejendomsvurderinger er ikke detaljerede individuelle vurderinger og kan afvige en del fra faktiske handelspriser.

Læs mere om Ejendomsvurdering her »

Datakilder:
Geomatic, Realkreditrådet, Bolighed.dk, Tinglysning.dk