DinGeo — i hele Danmark

Ejendomsvurderinger — Nyhavn 7, 2. 1, 1051 København KGeomatic AVM
-
Mere Info 
Bolighed
-
Mere Info 
Nordea
-
Mere Info 
Off. Vurdering
11.000.000
Mere Info 
RKR-pris i postnr
-
Mere Info 
Justeret RKR
-
Mere Info 
Udbudspris i postnr
-
Mere Info 
  • Seneste Salgspris

    156.000.000 kr.

    8. marts 2019
  • Offentlig ejendomsvurdering

    11.000.000 kr.

Computerberegnede Ejendomsvurderinger


Nedenfor kan du læse nærmere om de uafhængige computerberegnede ejendomsvurderinger af Ejendommen på Nyhavn 7, 2. 1.


! Geomatic AVM Ejendomsvurdering

Geomatics Analytical Valuation Modellen (AVM) er et professionelt værktøj som bl.a. flere danske banker bruger til boligprisvurdering. AVM er baseret på mere end 200 variable og modellen rammer statistisk set tæt på faktiske handelspriser. AVM opdateres hver måned og repræsenterer Dingeos bedste bud på en forventet handelspris på ejendommen Nyhavn 7, 2. 1, 1051 København K.

Geomatic AVM
ikke tilgængelig

Læs mere om Geomatics AVM vurderinger og slå boliger op her »


Bolighed Ejendomsvurdering

En DinGeo-bruger har tidligere ({{bdato}}) indhentet en vurdering fra Bolighed af Restauranten/caféen på Nyhavn 7, 2. 1. {{bratingdesc}}
Desværre var Bolighed ikke i stand til at udregne en fornuftig vurdering på adressen. Prøv eventuelt igen med et tryk på den grønne opdater knap.
Der er ikke endnu indhentet en vurdering på Nyhavn 7, 2. 1. Tryk på den grønne knap for at hente Boligheds data-vurdering af Restauranten/caféen.

Bolighed data-vurdering {{bratingtxt}}
{{bpris}}

Ved sidste forsøg blev der ikke fundet en ejendomsvurdering. Sidste forsøg på opdatering var {{bdato | date }}.

Du kan forsøge at indhente en ny ejendomsvurdering ved at trykke på den grønne opdaterknap.

Boligheds ejendomsvurderinger er baseret på offentlig tilgængelige data. Detaljerne bag udregningerne er hemmeligholdte. Sitet er finansieret af Sydbank, Spar Nord, Arbejdernes Landsbank og Nykredit. Du kan slå ejendomsvurderingen op direkte hos Bolighed.dk her »Nordea Boligskøn

En DinGeo-bruger har tidligere ({{ndato}}) indhentet en vurdering fra Nordea af Restauranten/caféen på Nyhavn 7, 2. 1. {{nratingdesc}} Tryk på den grønne knap for en opdateret vurdering.
Desværre var Nordea ikke i stand til at udregne en vurdering på adressen. Prøv eventuelt igen med et tryk på den grønne opdater knap.
Der er ikke endnu indhentet en vurdering på Nyhavn 7, 2. 1. Tryk på den grønne knap for at hente Nordeas Boligskøn af Restauranten/caféen.
Nordea Boligskøn {{nratingtxt}}
{{npris}}

Nordea samarbejder med ejendomsmæglerkæden DanBolig omkring BoligSkøn. Værdien antager at der er tale om en gennemsnitsbolig. Du kan dog på Nordeas webside skrue på forskellige håndtag, hvis du fx har renoveret, eller din bolig ligger et ekstra smukt sted.

Slå ejendomsvurdering op direkte på Nordea her »
Den Offentlige Ejendomsvurdering

Skats offentlige ejendomsvurdering af Ejendommen på Nyhavn 7, 2. 1 i København K er 11.000.000 kr (år 2019). Grunden på 135 m2 er vurderet til 2.516.400 kr. Baseret på den offentlige vurdering betaler ejeren en årlig ejendomsværdiskat på 0 kr og en grundskyld på 0 kr.

Den offentlige ejendomsvurdering
11.000.000 kr.

Den offentlige ejendomsvurdering er i princippet beregnet med udgangspunkt i den gennemsnitlige handelspris for ejendomme af samme størrelse, alder, stand og beliggenhed i et sammenligneligt område. Den offentlige ejendomsvurdering er dog suspenderet og p.t. gælder vurderingen fra 2011, medmindre du siden har modtaget en omvurdering.

Yderligere information om SKATs ejendomsvurderinger på Nyhavn 7, 2. 1 kan findes på boligejer.dk » .Realkreditrådets Kvadratmeterpriser

Der er ikke tilstrækkelig med data fra realkreditrådets boligmarkedsstatistik til at udregne gennemsnitlige m²-priser for postnummeret


Salgsjusteret Kvadratmeterpris

Baseret på tidligere salg af Nyhavn 7, 2. 1, 1051 København K kan vi tage højde for boligens styrker/svagheder i forhold til en gennemsnitlig Restaurant/café i 1051 København K. Den salgsjusterede ejendomsvurdering er baseret på antagelsen, at boligen siden det seneste salg i første kvartal 2019 har fulgt områdets gennemsnitspriser.

Restauranten/caféen på Nyhavn 7, 2. 1, 1051 København K er solgt 4 gange siden 1992. Det seneste registrerede salg var den 8. marts 2019, hvor boligen blev solgt ved Alm. frit salg, og med en salgspris på 156.000.000 kr.

SalgsdatoHandelsformPris, kr
10. august 2006Alm. frit salg22.000.000
11. maj 2011Auktion16.100.000
8. marts 2019Alm. frit salg156.000.000
15. december 1992Alm. frit salg1.932.575

Den justerede prisvurdering kan ikke udregnes da sidste salg fandt sted i første kvartal 2019 hvor der ikke eksisterer RKR gennemsitspriser i postnummeret.
Udbudspriser i 1051 København K

dingeo ejendomsvurdering

Computerberegnede Ejendomsvurderinger

Vi har på denne side samlet flere uafhængige computerberegnede ejendomsvurderinger af Restaurant/café på Nyhavn 7, 2. 1. Husk at computerberegnede ejendomsvurderinger kan afvige markant fra den sande markedsværdi.

AVM er udviklet af Geomatic og modellen bruges af danske pengeinstitutter til prissætning af boliger. Den vægtede AVM pris er baseret på mere end 200 variable og modellen rammer statistisk set tæt på handelspris. Læs mere her

Kvadratmeterpriser og medhørende prisvurderinger er baseret på Realkreditrådets gennemsnitlige kvadratmeterpriser for realiserede handler se her » . Der kan mangle data, hvis der i et givent område og kvartal er få eller ingen handler.

Skats ejendomsvurderinger er ikke detaljerede individuelle vurderinger og kan afvige en del fra faktiske handelspriser.

Læs mere om Ejendomsvurdering her »

Datakilder:
Geomatic, Realkreditrådet, Bolighed.dk, Tinglysning.dk