DinGeo — i hele Danmark

Ejendomsvurderinger — Tullinsgade 25, st. tv, 1618 København VRKR-pris i postnr
30.020.800
Mere Info 
Udbudspris i postnr
-
Mere Info 
Køberrapport
299,-/md
Køb her 


Andelsboliglån
Din udbetaling
kr.
Indkomst
kr.

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Computerberegnede ejendomsvurderinger
Tullinsgade 25, st. tv, 1618 København V

Lejligheden på Tullinsgade 25, st. tv, 1618 København V er ifølge vores data en andelsbolig i foreningen A/B Værnedamsvej/Tullinsgade. En andelsbolig er teknisk set et medlemskab af en andelsboligforening med ret til en bolig. Derfor kan det ikke sammenlignes direkte med et ejerboligkøb. Skats ejendomsvurdering af den samlede boligmasse i A/B Værnedamsvej/Tullinsgade var i 2019 ved den seneste vurdering: 27.500.000 kr.

Du kan læse mere om andelsboligkøb her ».

Nedenstående har vi lavet to forskellige beregninger af prisen på en ejerbolig med samme antal kvadratmeter i samme postnummer som Tullinsgade 25, st. tv, 1618 København V. Beregningerne kan du bruge til at vurdere en fair pris for andelslejligheden. Den månedlige omkostning bør ikke overstige den månedlige omkostning ved en tilsvarende ejerbolig. Vi anbefaler derfor, at du sammenligner omkostninger ved de to typer bolig. Ejerboliger kan typisk optage et realkreditlån, der er væsentligt billigere end et lån til en andelsbolig. Derfor bør den tekniske pris på en andesbolig også være cirka 25% lavere end en tilsvarende ejerbolig i området.Realkreditrådets kvadratmeterpriser

Der kan udregnes en simpel ejendomsvurdering baseret på Realkreditrådets (Finans Danmark) autoritative statistikker for bolighandel i Danmark. Nedenfor (Figur 1) er vist realiserede frie ejendomshandler for Ejerlejligheder i postnummer 1618 København V i perioden fra 1992 frem til og med fjerde kvartal 2020.


Figur 1.Gennemsnitlige m2-priser for Ejerlejligheder i postnummer 1618 København V ( - blå cirkler; venstre y-akse). De røde søjler (højre y-akse) viser antallet af solgte boliger, d.v.s. datagrundlaget for de beregnede m2-priser. Bemærk m2-priser går helt tilbage til 1992, mens antallet af solgte boliger kun strækker sig tilbage til år 2000.

Den mest recente kvadratmeterpris (fjerde kvartal 2020) er 51.760 kr/m2. Kvadratmeterprisen er baseret på 126 frie handler af Ejerlejligheder. Prisen repræsenterer den gennemsnitlige salgspris for alle de 126 boligsalg og normaliseret i forhold til de solgte boligers vægtede arealer (det vægtede areal tager delvist højde for blandt andet kælder- og loftsarealer samt udhuse, garager og så videre bruger).

Lejligheden på Tullinsgade 25, st. tv, 1618 København V har et vægtet areal på 580 m². Hvis Tullinsgade 25, st. tv, 1618 København V er en gennemsnitlig bolig i postnummeret vil en forventet salgspris derfor være

Estimeret pris = 580 m2 x 51,760 kr/m2 = 30.020.800 kr
(Vægtet areal) x (RKR-m2-pris i fjerde kvartal 2020)

Realkreditrådets m2-priser for Ejerlejligheder i 1618 København V
30.020.800 kr.
Boliga har en fin oversigt over Finans Danmarks opgørelser over boligsalg i Danmark her »
Udbudspriser i 1618 København V

dingeo ejendomsvurdering

Computerberegnede ejendomsvurderinger

Se uafhængige computerberegnede ejendomsvurderinger af lejligheden på Tullinsgade 25, st. tv. Husk at computerberegnede ejendomsvurderinger kan afvige markant fra den sande markedsværdi.

AVM er udviklet af Geomatic og modellen bruges af danske pengeinstitutter til prissætning af boliger. Den vægtede AVM pris er baseret på mere end 200 variable og modellen rammer statistisk set tæt på handelspris. Videnscentret Bolius har udpeget AVM, som danmarks mest præcise computerberegnede ejendomsvurdering. Læs mere her

Kvadratmeterpriser og medhørende prisvurderinger er baseret på Realkreditrådets gennemsnitlige kvadratmeterpriser for realiserede handler se her » . Der kan mangle data, hvis der i et givent område og kvartal er få eller ingen handler.

Læs mere om Ejendomsvurdering her »

Datakilder:
Geomatic, Realkreditrådet, Boliga.dk, Bolighed.dk, Nordea.dk, Tinglysning.dk