2791 Dragør

Søg efter specifik bolig, eller find din vej i Dragør nedenfor

Postnummer 2791 Dragør

Postnummer 2791 Dragør strækker sig over dele af Dragør Kommune og dele af Tårnby Kommune. Der er 285 veje i postnummeret. Du kan se og klikke dig videre til postnummerets veje længere nede på denne side, ordnet i alfabetisk rækkefølge fra A.P. Møllers Allé til Østresiden.


Henter kort....

Postnummer 2791 Dragør strækker sig over dele af Dragør Kommune og dele af Tårnby Kommune. Kortet viser postnummerets geografiske udstrækning, markeret med det grønne polygon  


Info om postnumre

Det danske postnummersystem blev indført i 1967. Postnummerpolygonerne er defineret med henblik på en rationel postomdeling og således at vejnavne og adresser altid er unikke indenfor et postnummer. De danske postnumre har ingen sammenhæng med landets øvrige administrative inddelinger (kommuner, regioner, valgkredse, skoledistrikter, osv).

Boligmarkedet i 2791 Dragør

Postnummer 2791 Dragør har et aktivt boligmarked med et gennemsnitlig antal villasalg på 40 per kvartal. I første kvartal 2022 (det seneste kvartal med tal fra Finans Danmark) blev der dog solgt hele 47 villaer. For boligsøgende er der netop nu 165 boliger til salg i postnummeret. Hvis du overvejer at sælge en bolig i 2791 Dragør, så har du 23 ejendomsmæglere at vælge imellem. Du kan bruge vores mæglerguide til at se og sammenligne postnummerets ejendomsmæglere.

Boliger til salg i Dragør
Der er 165 boliger til salg i Dragør

Boligmarkedet i 2791 Dragør har noget for enhver smag. F.eks. kan arkitekturintereserede vælge mellem en boliger med bevaringsværdig arkitektur. De miljøbevidste, der ønsker en energivenlig og moderne bolig, kan vælge blandt 15 boliger med top-energimærket A. På den anden side er der også mulighed for at finde en renoveringsmoden og bilig bolig blandt de fem boliger med et energimærke i den lave ende (F eller G). Du kan bladre dig igennem flere smagsprøver nedenfor.

Opsplittet på boligtype er der dags dato (30. september 2022) følgende boliger til salg i 2791 Dragør:

  • Villa: Der er 102 villaer til salg med median liggetid 79 dage og udbudspris 42.397 kr/m2
  • Rækkehus: Der er 21 rækkehuse til salg med median liggetid 85 dage og udbudspris 44.887 kr/m2
  • Ejerlejlighed: Der er tolv ejerlejligheder til salg med median liggetid 66 dage og udbudspris 39.538 kr/m2
  • Fritidshus: Der er 21 fritidshuse til salg med median liggetid 112 dage og udbudspris 33.250 kr/m2
  • Landejendom: Der er fire landejendomme til salg med median liggetid 179 dage og udbudspris 45.640 kr/m2
  • Helårsgrund: Der er to helårsgrunde til salg med median liggetid 156 dage.
  • Villalejlighed: Der er tre villalejligheder til salg med median liggetid 173 dage og udbudspris 47.794 kr/m2

Der tilføjes løbende nye emner til boligmarkedet i 2791 Dragør - Den seneste bolig blev rent faktisk tilføjet i dag. Vi henter dagligt boliger til salg fra Boliga - Danmarks bedste boligsite, der d.d. har 762 flere boliger til salg end andre boligsites. Hos DinGeo beriger vi boligerne med alle de interessante offentlig tilgængelige geodata som vi kan finde, så vi kan tilbyde en unik og anderledes boligsøgning med datakriterier, der bl.a. inkluderer arkitektur, mobildækning, trafikstøj, o.s.v.

Postnummerets betydning for boligmarked

Selvom postnumrene udelukkende er defineret med henblik på postomdeling, så symboliserer de meget mere end bare et tilfældigt tal i adressen. For langt de fleste danskere har postnummeret betydning for boligens værdi og nabolagets identitet. Denne udvidede og utilsigtede betydning skyldes bl.a. at postnumre anvendes i mange geografiske analyser. F.eks. udregnes gennemsnitlige salgspriser på postnummerniveau - Læs mere ejendomsvurderinger »

De danske postnumre justeres løbende. Post Danmark modtager årligt 10-15 henvendelser fra borgergrupper, der ønsker at skifte postnummer. Der er ofte tale om boligejere og ejerforeninger, der med et nyt og mere prestigiøst postnummer kan opnå højere boligpriser. I nogle tilfælde opfyldes ønsket.

Mere info:
Penge & Prviatøkonomi: Boligfidus: Skift postnummer
Danmarks Adresser: Postnumre
TV2 Lorry: Nyt postnummer kan give højere boligpriser
Bolius: Postnumre: Derfor har vi dem
DR: Flere bor i byer med ’forkerte’ postnumre

Smagsprøver på boliger til salg i Dragør


Boligstatistik i 2791 Dragør

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer i 2791 Dragør er højere landsgennemsnittet. Over de fire seneste kvartaler (med statistik) ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris faktisk hele 119 procent højere end landsgennemsnittet.

Gennemsnitlige m2-priser for Parcel- og Rækkehuse i postnummer 2791 Dragør ( - blå cirkler) og for hele landet ( - grøn kurve; venstre y-akse; kr/m2).
De røde søjler ( - højre y-akse) viser antallet af solgte boliger, d.v.s. datagrundlaget for de beregnede m2-priser i postnummer 2791 Dragør .
Bemærk: m2-priser går tilbage til 1992, mens antallet af solgte boliger kun strækker sig tilbage til år 2000.
Datakilde: Finans Danmarks boligmarkedsstatistik.


Ejendomsmæglere i 2791 Dragør

I alt 23 ejendomsmæglere har indenfor de sidste seks måneder haft villaer til salg i postnummer 2791 Dragør - fire af mæglerne har deres butik indenfor postnummeret mens de resterende 19 har deres fysiske adresse udenfor postnummeret. EDC Living, Dragør er mægleren der igennem de sidste 6 måneder har haft flest villaer til salg i postnummer 2791 Dragør.

Desværre er det kun 22 af mæglerne, der udmærker sig ved at frigive boligannoncernes fotos. Frigivelse af fotos betyder at uafhængige boligsites som DinGeo og Boliga bedre kan eksponere salgsboligen, hvilket, alt andet lige, er en gevinst for boligsælger.

Postnummerets mæglerbutikker har gennemsnitlige liggetider, der varierer fra 7 til 154 dage. Forskellen på liggetiderne kan skyldes, at forskellige mæglere har fokus på forskellige boligtyper. Desværre er det også relativ let for ejendomsmæglere at manipulere de gennemsnitlige liggetider (og gennemsnitlig prisjustering).

Hvis du står for at vælge en ejendomsmælger kan det også være en god ide at tjekke, om der har været klager over mægleren. Det kan du gøre to steder: Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere og Klagenævnet for Ejendomsformidling. Tjek eventuelt også ejendomsmæglerens renommé på Trustpilot.dk og/eller ved at søge på mæglerens navn i Google, hvor du ofte kan finde kundeanmeldelser.

Mæglerguide

Boliga lancerede i 2010 Danmarks første mæglerguide. Målet var at skabe større transparens på boligmarkedet med mulighed for boligsælgere at sammenligne ejendomsmæglere ud fra relevante kriterier.

Hos Dingeo har vi (ikke overraskende) fokus på mæglernes holding til at dele data. F.eks. er deling af boligfotos et absolut plus. Boliger på Boliga, DinGeo og andre uafhængige boligsites får ca. 50 procent flere visninger hvis billederne er frigivet (læs mere her »). Vi tolker mæglernes holdning til åbne data som en indikation af hans/hendes vægtning af boligsælgers interesser ift. egne interesser.

Datakilde: Boliga Mæglerguide

Ejendomsmæglere der har solgt villaer i 2791 Dragør


Se og sammenlign de 23 ejendomsmæglere, der har været aktive i 2791 Dragør over 6-måneders perioden 1. februar 2022 - 31. august 2022.

Tabellen indeholder informationer om alle 23 ejendomsmæglere, der har haft boliger til salg i 2791 Dragør i perioden 1. februar 2022 - 31. august 2022.
Kolonnen Mæglerbutik viser navnet på mæglerbutikken og linker til mere detaljeret information på Boligas Mæglerguide. For mæglerbutikker, der har fysisk adresse i postnummeret er dette angivet med "(2791)". Åbne data: Ejendomsmæglere der frigiver billeder er markeret med ikon mens mæglere der ikke frigiver billeder markeres med . Emblemet markerer premium mæglere, der samarbejder med Boliga og bl.a. udsender skuffesager via Boligas overvågningsmails. Antal: angiver antallet af villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder. Prisjustering: gennemsnitlige prisændringer på boliger til salg. Liggetid: gennemsnitlige tidsperiode en bolligannonce er online. kr/m2: gennemsnitlig kvadratmeterpris på de villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder.

Du kan sortere ejendomsmæglerne efter de forskellige nøgletal ved at klikke på kolonne-overskrifterne. Ejendomsmæglerbutikkerne er i udgangspunktet sorteret efter de faktorer som vi mener en boligsælger bør kigge på: (1) Åbne data; (2) Mæglerbutik i postnummeret; (3) Antal; og (4) liggetid.

Vejene i 2791 Dragør

Der er 285 veje i postnummer 2791 Dragør. Vejene er listet nedenfor i alfabetisk orden.