5000 Odense C

Søg efter specifik bolig, eller find din vej i Odense C nedenfor

Postnummer 5000 Odense C

Odense er Danmarks tredjestørste by og Fyns største by med 182.387 indbyggere (2023). Den er hovedby i Odense Kommune, der d. 1. juli 2022 havde en befolkning på 207.762 og dermed er Danmarks fjerdestørste kommune efter København, Aarhus og Aalborg kommuner. Eurostat og OECD har anvendt en definition for Odenses Storbyområde, der indbefatter samtlige kommuner i den statistiske landsdel, Fyn, med en samlet befolkning på 504.066 d. 1. juli 2022 [Wikipedia].

Postnummer 5000 Odense C ligger indenfor kommunegrænserne af Odense Kommune. Postnummer 5000 Odense C dækker et relativ stort område med hele 436 veje. Du kan se og klikke dig videre til postnummerets veje længere nede på denne side, ordnet i alfabetisk rækkefølge fra Abigaelsvej til Østre Stationsvej.


Henter kort....

Postnummer 5000 Odense C ligger indenfor kommunegrænserne af Odense Kommune. Kortet viser postnummerets geografiske udstrækning, markeret med det grønne polygon  


Odense er Danmarks tredjestørste by og Fyns største by med 182.387 indbyggere (2023)
Foto: Wikipedia


Info om postnumre

Det danske postnummersystem blev indført i 1967. Postnummerpolygonerne er defineret med henblik på en rationel postomdeling og således at vejnavne og adresser altid er unikke indenfor et postnummer. De danske postnumre har ingen sammenhæng med landets øvrige administrative inddelinger (kommuner, regioner, valgkredse, skoledistrikter, osv).

Boligmarkedet i 5000 Odense C

Postnummer 5000 Odense C har et aktivt boligmarked med et gennemsnitlig antal villasalg på 35 per kvartal. I første kvartal 2024 (det seneste kvartal med tal fra Finans Danmark) blev der dog solgt hele 36 villaer. For boligsøgende er der netop nu 346 boliger til salg i postnummeret. Hvis du overvejer at sælge en bolig i 5000 Odense C, så har du 23 ejendomsmæglere at vælge imellem. Du kan bruge vores mæglerguide til at se og sammenligne postnummerets ejendomsmæglere.

Boliger til salg i Odense C
Der er 346 boliger til salg i Odense C

Boligmarkedet i 5000 Odense C har noget for enhver smag. F.eks. kan arkitekturintereserede vælge mellem 96 boliger med bevaringsværdig arkitektur. De miljøbevidste, der ønsker en energivenlig og moderne bolig, kan vælge blandt 25 boliger med top-energimærket A. På den anden side er der også mulighed for at finde en renoveringsmoden og bilig bolig blandt de 26 boliger med et energimærke i den lave ende (F eller G). Du kan bladre dig igennem flere smagsprøver nedenfor.

Opsplittet på boligtype er der dags dato (25. juli 2024) følgende boliger til salg i 5000 Odense C:

  • Villa: Der er 80 villaer til salg med median liggetid 85 dage og udbudspris 27.835 kr/m2
  • Rækkehus: Der er 16 rækkehuse til salg med median liggetid 72 dage og udbudspris 27.108 kr/m2
  • Ejerlejlighed: Der er 226 ejerlejligheder til salg med median liggetid 89 dage og udbudspris 24.918 kr/m2
  • Andelsbolig: Der er fem andelsboliger til salg med median liggetid 138 dage
  • Villalejlighed: Der er 19 villalejligheder til salg med median liggetid 67 dage og udbudspris 24.734 kr/m2

Der tilføjes løbende nye emner til boligmarkedet i 5000 Odense C - Den seneste bolig blev rent faktisk tilføjet i dag. Vi henter dagligt boliger til salg fra Boliga - Danmarks bedste boligsite, der d.d. har 746 flere boliger til salg end andre boligsites. Hos DinGeo beriger vi boligerne med alle de interessante offentlig tilgængelige geodata som vi kan finde, så vi kan tilbyde en unik og anderledes boligsøgning med datakriterier, der bl.a. inkluderer arkitektur, mobildækning, trafikstøj, o.s.v.

Postnummerets betydning for boligmarked

Selvom postnumrene udelukkende er defineret med henblik på postomdeling, så symboliserer de meget mere end bare et tilfældigt tal i adressen. For langt de fleste danskere har postnummeret betydning for boligens værdi og nabolagets identitet. Denne udvidede og utilsigtede betydning skyldes bl.a. at postnumre anvendes i mange geografiske analyser. F.eks. udregnes gennemsnitlige salgspriser på postnummerniveau - Læs mere ejendomsvurderinger »

De danske postnumre justeres løbende. Post Danmark modtager årligt 10-15 henvendelser fra borgergrupper, der ønsker at skifte postnummer. Der er ofte tale om boligejere og ejerforeninger, der med et nyt og mere prestigiøst postnummer kan opnå højere boligpriser. I nogle tilfælde opfyldes ønsket.

Mere info:
Penge & Prviatøkonomi: Boligfidus: Skift postnummer
Danmarks Adresser: Postnumre
TV2 Lorry: Nyt postnummer kan give højere boligpriser
Bolius: Postnumre: Derfor har vi dem
DR: Flere bor i byer med ’forkerte’ postnumre

Smagsprøver på boliger til salg i Odense C


Boligstatistik i 5000 Odense C

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer i 5000 Odense C er højere landsgennemsnittet. Over de fire seneste kvartaler (med statistik) ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris faktisk hele 48 procent højere end landsgennemsnittet.

Gennemsnitlige m2-priser for Parcel- og Rækkehuse i postnummer 5000 Odense C ( - blå cirkler) og for hele landet ( - grøn kurve; venstre y-akse; kr/m2).
De røde søjler ( - højre y-akse) viser antallet af solgte boliger, d.v.s. datagrundlaget for de beregnede m2-priser i postnummer 5000 Odense C .
Bemærk: m2-priser går tilbage til 1992, mens antallet af solgte boliger kun strækker sig tilbage til år 2000.
Datakilde: Finans Danmarks boligmarkedsstatistik.


Ejendomsmæglere i 5000 Odense C

I alt 23 ejendomsmæglere har indenfor de sidste seks måneder haft villaer til salg i postnummer 5000 Odense C - tolv af mæglerne har deres butik indenfor postnummeret mens de resterende elleve har deres fysiske adresse udenfor postnummeret. home Skibhusvej er mægleren der igennem de sidste 6 måneder har haft flest villaer til salg i postnummer 5000 Odense C.

Desværre er det kun 21 af mæglerne, der udmærker sig ved at frigive boligannoncernes fotos. Frigivelse af fotos betyder at uafhængige boligsites som DinGeo og Boliga bedre kan eksponere salgsboligen, hvilket, alt andet lige, er en gevinst for boligsælger.

Postnummerets mæglerbutikker har gennemsnitlige liggetider, der varierer fra 5 til 383 dage. Forskellen på liggetiderne kan skyldes, at forskellige mæglere har fokus på forskellige boligtyper. Desværre er det også relativ let for ejendomsmæglere at manipulere de gennemsnitlige liggetider (og gennemsnitlig prisjustering).

Hvis du står for at vælge en ejendomsmælger kan det også være en god ide at tjekke, om der har været klager over mægleren. Det kan du gøre to steder: Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere og Klagenævnet for Ejendomsformidling. Tjek eventuelt også ejendomsmæglerens renommé på Trustpilot.dk og/eller ved at søge på mæglerens navn i Google, hvor du ofte kan finde kundeanmeldelser.

Mæglerguide

Boliga lancerede i 2010 Danmarks første mæglerguide. Målet var at skabe større transparens på boligmarkedet med mulighed for boligsælgere at sammenligne ejendomsmæglere ud fra relevante kriterier.

Hos Dingeo har vi (ikke overraskende) fokus på mæglernes holding til at dele data. F.eks. er deling af boligfotos et absolut plus. Boliger på Boliga, DinGeo og andre uafhængige boligsites får ca. 50 procent flere visninger hvis billederne er frigivet (læs mere her »). Vi tolker mæglernes holdning til åbne data som en indikation af hans/hendes vægtning af boligsælgers interesser ift. egne interesser.

Datakilde: Boliga Mæglerguide

Ejendomsmæglere der har solgt villaer i 5000 Odense C


Se og sammenlign de 23 ejendomsmæglere, der har været aktive i 5000 Odense C over 6-måneders perioden 1. november 2023 - 31. maj 2024.

Tabellen indeholder informationer om alle 23 ejendomsmæglere, der har haft boliger til salg i 5000 Odense C i perioden 1. november 2023 - 31. maj 2024.
Kolonnen Mæglerbutik viser navnet på mæglerbutikken og linker til mere detaljeret information på Boligas Mæglerguide. For mæglerbutikker, der har fysisk adresse i postnummeret er dette angivet med "(5000)". Åbne data: Ejendomsmæglere der frigiver billeder er markeret med ikon mens mæglere der ikke frigiver billeder markeres med . Emblemet markerer premium mæglere, der samarbejder med Boliga og bl.a. udsender skuffesager via Boligas overvågningsmails. Antal: angiver antallet af villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder. Prisjustering: gennemsnitlige prisændringer på boliger til salg. Liggetid: gennemsnitlige tidsperiode en bolligannonce er online. kr/m2: gennemsnitlig kvadratmeterpris på de villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder.

Du kan sortere ejendomsmæglerne efter de forskellige nøgletal ved at klikke på kolonne-overskrifterne. Ejendomsmæglerbutikkerne er i udgangspunktet sorteret efter de faktorer som vi mener en boligsælger bør kigge på: (1) Åbne data; (2) Mæglerbutik i postnummeret; (3) Antal; og (4) liggetid.

Vejene i 5000 Odense C

Der er 436 veje i postnummer 5000 Odense C. Vejene er listet nedenfor i alfabetisk orden.