2100 København Ø

Søg efter specifik bolig, eller find din vej i København Ø nedenfor

Postnummer 2100 København Ø

Østerbro er en administrativ bydel i København med 76.402 indbyggere (2016). Bydelens areal er 8,74 km og befolkningstætheden på 8.116 indbyggere pr. km. Dog indgår for eksempel Fælledparken i arealet. I de beboede dele er befolkningstætheden langt højere. Østerbro udgør den nordøstligste bydel i Københavns Kommune og rummer ca. tolv procent af kommunens 653.664 indbyggere (2023). Den administrative bydel Østerbro blev etableret pr. 1. januar 2007 ved at Indre Østerbro og Ydre Østerbro blev lagt sammen til én bydel [Wikipedia].

Postnummer 2100 København Ø ligger indenfor kommunegrænserne af Københavns Kommune. Postnummer 2100 København Ø dækker et relativ stort område med hele 316 veje. Du kan se og klikke dig videre til postnummerets veje længere nede på denne side, ordnet i alfabetisk rækkefølge fra A.F. Kriegers Vej til Østerled.


Henter kort....

Postnummer 2100 København Ø ligger indenfor kommunegrænserne af Københavns Kommune. Kortet viser postnummerets geografiske udstrækning, markeret med det grønne polygon  


Amerika Plads. Den nyeste del af København Ø
Foto: Wikipedia


Info om postnumre

Det danske postnummersystem blev indført i 1967. Postnummerpolygonerne er defineret med henblik på en rationel postomdeling og således at vejnavne og adresser altid er unikke indenfor et postnummer. De danske postnumre har ingen sammenhæng med landets øvrige administrative inddelinger (kommuner, regioner, valgkredse, skoledistrikter, osv).

Boligmarkedet i 2100 København Ø

Der sælges i gennemsnit elleve villaer i 2100 København Ø per kvartal. I andet kvartal 2023 (det seneste kvartal med tal fra Finans Danmark) blev der solgt 8 villaer. For boligsøgende er der netop nu 253 boliger til salg i postnummeret. Hvis du overvejer at sælge en bolig i 2100 København Ø, så har du 11 ejendomsmæglere at vælge imellem. Du kan bruge vores mæglerguide til at se og sammenligne postnummerets ejendomsmæglere.

Boliger til salg i København Ø
Der er 253 boliger til salg i København Ø

Boligmarkedet i 2100 København Ø har noget for enhver smag. F.eks. kan arkitekturintereserede vælge mellem 40 boliger med bevaringsværdig arkitektur. De miljøbevidste, der ønsker en energivenlig og moderne bolig, kan vælge blandt 16 boliger med top-energimærket A. Du kan bladre dig igennem flere smagsprøver nedenfor.

Opsplittet på boligtype er der dags dato (29. maj 2024) følgende boliger til salg i 2100 København Ø:

  • Villa: Der er ni villaer til salg med median liggetid 77 dage og udbudspris 101.265 kr/m2
  • Rækkehus: Der er 25 rækkehuse til salg med median liggetid 42 dage og udbudspris 96.153 kr/m2
  • Ejerlejlighed: Der er 207 ejerlejligheder til salg med median liggetid 41 dage og udbudspris 64.306 kr/m2
  • Andelsbolig: Der er fem andelsboliger til salg med median liggetid 64 dage
  • Villalejlighed: Der er syv villalejligheder til salg med median liggetid 66 dage og udbudspris 76.846 kr/m2

Der tilføjes løbende nye emner til boligmarkedet i 2100 København Ø - Den seneste bolig blev rent faktisk tilføjet i dag. Vi henter dagligt boliger til salg fra Boliga - Danmarks bedste boligsite, der d.d. har 801 flere boliger til salg end andre boligsites. Hos DinGeo beriger vi boligerne med alle de interessante offentlig tilgængelige geodata som vi kan finde, så vi kan tilbyde en unik og anderledes boligsøgning med datakriterier, der bl.a. inkluderer arkitektur, mobildækning, trafikstøj, o.s.v.

Postnummerets betydning for boligmarked

Selvom postnumrene udelukkende er defineret med henblik på postomdeling, så symboliserer de meget mere end bare et tilfældigt tal i adressen. For langt de fleste danskere har postnummeret betydning for boligens værdi og nabolagets identitet. Denne udvidede og utilsigtede betydning skyldes bl.a. at postnumre anvendes i mange geografiske analyser. F.eks. udregnes gennemsnitlige salgspriser på postnummerniveau - Læs mere ejendomsvurderinger »

De danske postnumre justeres løbende. Post Danmark modtager årligt 10-15 henvendelser fra borgergrupper, der ønsker at skifte postnummer. Der er ofte tale om boligejere og ejerforeninger, der med et nyt og mere prestigiøst postnummer kan opnå højere boligpriser. I nogle tilfælde opfyldes ønsket.

Mere info:
Penge & Prviatøkonomi: Boligfidus: Skift postnummer
Danmarks Adresser: Postnumre
TV2 Lorry: Nyt postnummer kan give højere boligpriser
Bolius: Postnumre: Derfor har vi dem
DR: Flere bor i byer med ’forkerte’ postnumre

Smagsprøver på boliger til salg i København Ø


Boligstatistik i 2100 København Ø

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer i 2100 København Ø er højere landsgennemsnittet. Over de fire seneste kvartaler (med statistik) ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris faktisk hele 342 procent højere end landsgennemsnittet.

Gennemsnitlige m2-priser for Parcel- og Rækkehuse i postnummer 2100 København Ø ( - blå cirkler) og for hele landet ( - grøn kurve; venstre y-akse; kr/m2).
De røde søjler ( - højre y-akse) viser antallet af solgte boliger, d.v.s. datagrundlaget for de beregnede m2-priser i postnummer 2100 København Ø .
Bemærk: m2-priser går tilbage til 1992, mens antallet af solgte boliger kun strækker sig tilbage til år 2000.
Datakilde: Finans Danmarks boligmarkedsstatistik.


Ejendomsmæglere i 2100 København Ø

I alt elleve ejendomsmæglere har indenfor de sidste seks måneder haft villaer til salg i postnummer 2100 København Ø - fem af mæglerne har deres butik indenfor postnummeret mens de resterende seks har deres fysiske adresse udenfor postnummeret. home Charlottenlund - Klampenborg er mægleren der igennem de sidste 6 måneder har haft flest villaer til salg i postnummer 2100 København Ø.

Alle 11 mæglere udmærker sig ved at frigive boligannoncernes fotos. Frigivelse af fotos betyder at uafhængige boligsites som DinGeo og Boliga bedre kan eksponere salgsboligen, hvilket, alt andet lige, er en gevinst for boligsælger.

Postnummerets mæglerbutikker har gennemsnitlige liggetider, der varierer fra 11 til 455 dage. Forskellen på liggetiderne kan skyldes, at forskellige mæglere har fokus på forskellige boligtyper. Desværre er det også relativ let for ejendomsmæglere at manipulere de gennemsnitlige liggetider (og gennemsnitlig prisjustering).

Hvis du står for at vælge en ejendomsmælger kan det også være en god ide at tjekke, om der har været klager over mægleren. Det kan du gøre to steder: Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere og Klagenævnet for Ejendomsformidling. Tjek eventuelt også ejendomsmæglerens renommé på Trustpilot.dk og/eller ved at søge på mæglerens navn i Google, hvor du ofte kan finde kundeanmeldelser.

Mæglerguide

Boliga lancerede i 2010 Danmarks første mæglerguide. Målet var at skabe større transparens på boligmarkedet med mulighed for boligsælgere at sammenligne ejendomsmæglere ud fra relevante kriterier.

Hos Dingeo har vi (ikke overraskende) fokus på mæglernes holding til at dele data. F.eks. er deling af boligfotos et absolut plus. Boliger på Boliga, DinGeo og andre uafhængige boligsites får ca. 50 procent flere visninger hvis billederne er frigivet (læs mere her »). Vi tolker mæglernes holdning til åbne data som en indikation af hans/hendes vægtning af boligsælgers interesser ift. egne interesser.

Datakilde: Boliga Mæglerguide

Ejendomsmæglere der har solgt villaer i 2100 København Ø


Se og sammenlign de 11 ejendomsmæglere, der har været aktive i 2100 København Ø over 6-måneders perioden 1. oktober 2023 - 30. april 2024.

Tabellen indeholder informationer om alle 11 ejendomsmæglere, der har haft boliger til salg i 2100 København Ø i perioden 1. oktober 2023 - 30. april 2024.
Kolonnen Mæglerbutik viser navnet på mæglerbutikken og linker til mere detaljeret information på Boligas Mæglerguide. For mæglerbutikker, der har fysisk adresse i postnummeret er dette angivet med "(2100)". Åbne data: Ejendomsmæglere der frigiver billeder er markeret med ikon mens mæglere der ikke frigiver billeder markeres med . Emblemet markerer premium mæglere, der samarbejder med Boliga og bl.a. udsender skuffesager via Boligas overvågningsmails. Antal: angiver antallet af villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder. Prisjustering: gennemsnitlige prisændringer på boliger til salg. Liggetid: gennemsnitlige tidsperiode en bolligannonce er online. kr/m2: gennemsnitlig kvadratmeterpris på de villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder.

Du kan sortere ejendomsmæglerne efter de forskellige nøgletal ved at klikke på kolonne-overskrifterne. Ejendomsmæglerbutikkerne er i udgangspunktet sorteret efter de faktorer som vi mener en boligsælger bør kigge på: (1) Åbne data; (2) Mæglerbutik i postnummeret; (3) Antal; og (4) liggetid.

Vejene i 2100 København Ø

Der er 316 veje i postnummer 2100 København Ø. Vejene er listet nedenfor i alfabetisk orden.

2100 København Ø - Links

Dyreste boliger