DinGeo — i hele Danmark

Venusvej 1, 8970 Havndal

Villaen på Venusvej 1 i Havndal er opført i 2007 og indeholder 6 værelser, et køkken og et badeværelse fordelt på 162 m2.

Ejendommen ligger i Randers Kommune, opvarmes med fjernvarme fra Havndal Fjernvarme A.m.b.a. og er tilknyttet 2 forskellige skoledistrikteter (Grønhøjskolen, Havndal Skol). De nærmeste naboer er typisk veluddannede og børnerige familier. Den årlige risiko for indbrud er 2.22 procent i området. Generer openAI beskrivelse

Beregn friværdi
kr.
kr.

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside
» Hvad kan jeg købe bolig for? - Beregn her
Matrikelkort Venusvej 1

Luftfoto af Venusvej 1, 8970 Havndal. Matriklen er markeret med den grønne polygon.

Se flere fotos


Bemærk: Dingeo boligrapporten består udelukkende af offentligt tilgængelig geodata - læs mere om DinGeo og vores datakilder her.





Sundhed — Venusvej 1, 8970 Havndal

Radon

Baseret på den overordnede radonklassificering, lokale geologiske forhold og bygningsdata vurderes radonrisiko på Venusvej 1, 8970 Havndal at være medium.

Meget lavRadonrisiko Lav Radonrisiko Mellem Radonrisiko Høj Radonrisiko Meget højRadonrisiko
!Radonklassificering

Venusvej 1, 8970 Havndal ligger i den gamle Mariager kommune, der er klassificeret som Radonklasse 2. Det betyder at 1-3% af husstandene i området vurderes at have et radonniveau på 200 Bq/m3 eller mere (WHO anbefaler at koncentrationen ikke overstiger den øvre grænseværdi på 100 Bq/m3). Som udgangspunkt er risiko for Radon i boligen derfor middelhøj.

Radonklasse 2 klassificeringen stammer fra den landsdækkende radonundersøgelse fra 2001. Undersøgelsen inkluderede 11 målinger i den gamle Mariager kommune. Af de 11 målinger var den højeste radonkoncentration 170 Bq/m3 og middelkoncentationen var 72 Bq/m3.

!Geologi

Det geologiske underlag på Venusvej 1, 8970 Havndal er Smeltevandssand og -grus (Se Geologi og Geoteknik), der frigiver Radon og dermed øger risiko for Radon i boligen.

Byggeår

Ejendommen Venusvej 1, 8970 Havndal er opført i 2007 (Se Boligoplysninger) og sandsynligvis radonsikret mod undergrunden. Ejendommen er nemlig opført efter bygningsreglementet i 1998 stillede krav om, at nybyggeri skal radonsikres.

!Bygningen

Venusvej 1, 8970 Havndal er uden registreret kælder. Bygninger uden kælder har øget risiko for radonindsivning direkte i stueplanet.

Radon i danske boliger
Der er middelhøj risiko for Radon på Venusvej 1, 8970 Havndal.

Mere info om Radon:

Radon er en naturligt forekommende og radioaktiv gasart, der dannes i jord -og bjergarter, som indeholder thorium og uran. Radon trænger ind i boliger fra undergrunden. Gasarten kan hverken ses, lugtes eller smages.

DinGeo angiver risiko for Radon, og inkluderer ikke egentlige målinger indefra boligen...
Læs mere om Radon her »

Se radonkort

Datakilder:
Risø, Statens Institut for Strålehygiejne, GEUS


Risiko for asbest, tungmetaller og PCB i indeklimaet

Risiko for sundhedsskadelige stoffer i bygning
Venusvej 1

Asbest PCB TM
Facade
Fuger
Gulve
Isolering
Maling
Tag

Tabelforklaring:
Grøn markerer lille risiko ( ) og rød stor risiko ( ) for sundhedsskadelige stoffer (Asbest, PCB og tungmetaller) i de forskellige bygningsdele. Størrelsen angiver sandsynligheden for at den kunstige intelligens har ret (vurderet ud fra de mange tusinde træningsdata). Risikovurderingen er baseret på en statistisk model og vi understreger, at der er tale om en risikovurdering med streg under risiko.

Asbest

Ifølge Machine Learning- algoritmen har villaen på Venusvej 1 ingen risiko for Asbest.

PCB

Ifølge Machine Learning- algoritmen har villaen på Venusvej 1 ingen risiko for PCB.

!Tungmetaller

Tungmetaller har været anvendt i byggeriet i århundreder som kemisk tilsætning i bl.a. maling, grunder samt i metallisk form. Tungmetalholdige byggematerialer medfører ikke nødvendigvis indeklimaforurening, så længe stofferne er fast bundet, fx i blyskørter eller i malingsoverflader

Villaen på Venusvej 1 har risiko for tungmetaller i følgende byggematerialer (sandsynlighed angivet i efterfølgende parentes): Tagmateriale (89.8%), Gulve (86.6%), Isolering (82.9%), Facade (76.4%), Maling (70.8%), Fuge (67.6%).

Risikovurderingerne er baseret på BBR data - sidst opdateret den 9 marts, 2024
Se adressens BBR data


Mere info om Sundhedsskadelige stoffer i byggematerialer:

Baseret på data fra flere årtiers bygningskemiske undersøgelser har Niras udviklet en Machine Learning-algoritme, der kan forudsige risiko for miljø- og sundhedsskadelige stoffer i danske bygninger. Den kunstige intelligens forudser risici baseret på byggematerialer, byggeår og andre BBR data. Der er tale om et professionelt værktøj som Niras har brugt internt med stor success og som nu stilles offentlig tilgængeligt via DinGeo.

De Miljø- og sundhedsskadelig stoffer i bygningsdelene kan være afgørende for et godt indeklima og din sundhed. Det er en risikofaktor som alle boligejere og boligkøbere bør tage aldeles alvorligt.

Læs mere her »

Datakilder:
Niras og BBR

Jordforurening

Ingen registreret jordforurening på grunden

Der er ikke registreret jordforurening på ejendommen Venusvej 1, 8970 Havndal.

Ingen olietank på grunden

I følge BBR er der ikke olietank på villaens grund.

Ingen jordforureninger i nærområdet

Ligesom selve grunden er ren, så er der heller ikke registreret andre jordforureninger i en omkreds af 500 meter fra Venusvej 1, 8970 Havndal.

Jordforureningskort på Venusvej 1, 8970 HavndalKortet ovenfor viser jordforurening i området omkring matriklen 11cn-Udbyover By, Udbyneder, der hører til Venusvej 1, 8970 Havndal (matriklen er markeret med med grøn). De røde omrader er egentlige jordforureninger (V2) og blå områder er mulige forureninger, der ikke endnu er undersøgt (V1). - Åbn stort kort

Jordforureningsattest

Download en officiel jordforureningsattest for Venusvej 1, 8970 Havndal. Tryk på knappen og en PDF-fil vil blive dannet via Danmarks Miljøportal.

Download Jordforureningsattest

Mere info om jordforurening:

Forurenet jord truer grundvandet, naturen og menneskers sundhed. Spredt ud over Danmark er der mere end 15.000 grunde, der er forurenede af industri, affald og tankanlæg. Dertil kommer et tilsvarende antal grunde der muligvis er forurenede. Desuden er der i Danmark omkring 200.000 sløjfede olietanke, der udgør en væsentlig risiko for uregistreret jordforurening af specielt parcelhusgrunde.

Ved boligkøb skal du altid tjekke jordforurening og olietank. Olietank bør være registreret i BBR.

Læs mere om jordforurening her »
Læs mere om olietanke her »

Se Jordforureningskort

Datakilder:
Danmarks Miljøportal

Adressens jordforureningsdata er sidst opdateret 02 marts, 2024. - opdater

Jordforureningsdata indsamles, opdateres og adminstreres af regionerne. Hvis du vil vide mere om jordforurening omkring Venusvej 1, 8970 Havndal bør du kontakte den ansvarlige myndighed hos Region Midtjylland



Luftforurening

Udendørs luftkvalitet på Venusvej 1, 8970 Havndal er gennemgående god.

NO2

Luftkoncentrationen af kvælstofdioxid (NO2) er 8.0 µg/m3, hvilket er relativt lavt ift EU's grænseværdi på 40 µg/m3. NO2 dannes i forbrændingsprocesser i biler, lastbiler, kraftværker, o.s.v. og høje koncentrationer af NO2 indikerer derfor dårlig luftkvalitet.

PM2.5

Luftkoncentrationen af PM2.5 partikler er 8.9 µg/m3, hvilket er under WHO's grænseværdi på 10 µg/m3. Hovedparten af de fine PM2.5 partikler er dannet udenfor Danmark og transporteret hertil med vinden. Hele Sjælland, Fyn og Sønderjylland har værdier over WHO's grænseværdi - Se de landsdækkende PM2.5 variationer på kort »

PM10

Luftkoncentrationen af PM10 partikler er 16.0 µg/m3, hvilket er under EU's og WHO's grænseværdi på henholdsvis 40 og 20 µg/m3. PM10 partikler er oftere fra lokalområdet og koncentrationerne har større geografisk variation end PM2.5 - Se de landsdækkende PM10 variationer på kort »

Black carbon

Luftkoncentrationen af Black carbon (eller sod) partikler er 0.3 µg/m3. Det er en relativ lav koncentration. Black carbon er ultrafine sod-partikler fra forbrændingskilder (f.eks. vejtrafik, brændeovne, kraftværker). Forhøjede koncentrationer forekommer i og omkring de større byer.

Partikelantal

Der er estimeret 5400 partikler per cm3 luft. Det er en relativ lav koncentration. Partikelantal er tilnærmelsesvis det samme som ultrafine partikler.

Brændeovne og pejse

Der er en lav koncentration af brændeovne og pejse i Randers med i gennemsnit 12.7 enheder per km² - Se de landsdækkende variationer på kort »


Bemærk: De modellerede luftkvalitetsdata er beregnede årsmiddelkoncentrationer i 2 meters højde for året 2019. De modellerede data har udelukkende vejledende karakter og repræsenterer ikke egentlige målinger. Læs mere her »

Mere info om Luftforurening:

Luftforurening menes at være skyld i ca. 6.000 for tidlige dødsfald årligt i Danmark. Det svarer til, at den forventede levetid for befolkningen som helhed er reduceret med 6-9 måneder. Hertil kommer astma og andre følgesygdomme af luftforurening, der nedsætter livskvalitet.

Læs mere om Luftforurening her »

Se Luftforureningskort

Datakilder:
DCE - Nationalt center for Miljø og Energi - Luften på din vej

Trafikstøj

Der er ikke registreret trafikstøj på adressen Venusvej 1, 8970 Havndal

Støjmålinger (dB)


55-60
55-60 dB
60-65 dB
60-65 dB
65-70 dB
65-70 dB
70-75 dB
70-75 dB
Over 75 dB
Over 75 db

Trafikstøjkort på Venusvej 1, 8970 HavndalKortet viser trafikstøj i området omkring Venusvej 1, 8970 Havndal. - Åbn stort kort


Støjdata stammer fra Miljøstyrelsens kortlægning af støjbelastede boliger i 2017 og er vejledende. Data er indsamlet og behandlet af kommunerne i hovedstadsområdet, Odense, Aalborg og Aarhus kommune samt Vejdirektoratet og Banedanmark. Der er primært indsamlet data for veje og jernbaner. Støjbelastningen er beregnet som et gennemsnit af den samlede mængde støj, der er indsamlet i løbet af et døgn på baggrund af trafiktællinger og vejrforhold.

Nedenstående tabel viser trafikstøj i 1.5 meters højde på Venusvej 1, 8970 Havndal om dagen:

StøjtypeLydstyrke
Større veje ingen registreret støj (*)
Veje i byingen registreret støj (*)
Større jernbaneringen registreret støj (*)
Jernbane i byingen registreret støj (*)
Større lufthavningen registreret støj (*)
(*) "ingen registreret støj" kan skyldes manglende målinger.

Den samlede støjkortlægning vises på Miljøstyrelsens Støj-Danmarkskort og inkluderer også estimater for støj i 4 meters højde og om natten.

Mere info om Trafikstøj:

Det vurderes at flere tusinde danskere hvert år indlægges med forhøjet blodtryk eller hjertesygdom på grund af den ekstra risiko som trafikstøj giver. Vejstøj menes årligt at være årsag til 200-500 for tidlige dødsfald.
Læs mere om Trafikstøj her »

Se Støjkort

Datakilder:
Miljøstyrelsen

Hårdhed af drikkevand

Drikkevand på adressen Venusvej 1, 8970 Havndal har hårdhed: 12 - 18. Det betyder at vandet er klassificeret som temmeligt hårdt. Hårdhedsgraden er baseret på et gennemsnit for kommunen. Vi anbefaler derfor, at du undersøger hårdhedsgraden hos dit lokale vandværk.
Vandets Hårdhed, dH
dH <4 dH 4-8 dH 8-12 dH 12-18 dH 18-24 dH 24-30 dH >30

Mere info om hårdhed af drikkevand:

Hårdt drikkevand medfører tilkalkning af elkedler, vaskemaskiner og toiletter og øget forbrug af vaske- og rengøringsmidler. Hårdt vand har ingen kendt skadelig effekt på helbredet. Læs mere om drikkevandets hårdhed her »

Se Hårdhedskort

Datakilder:
GEUS



Risiko for oversvømmelse — Venusvej 1, 8970 Havndal

Ekstrem regn

Der kan være risiko for oversvømmelse ved kraftig regn og/eller regulære skybrud på adressen Venusvej 1, 8970 Havndal.

Ejendommen ligger ikke i en lavning, men overfladevand har svært ved at sive ned i jorden da befæstelsesgraden er høj.

Lavninger

Venusvej 1, 8970 Havndal ligger ikke i en lavning og som udgangspunkt er risikoen for at regnvand samler sig på adressen under skybrud derfor lav.

Kortet nedenfor viser afløbsløse lavninger i landskabet. Nedløbsriste der kan lede overfladevandet i kloak er vist med sorte firkanter.

Ekstrem regn på Venusvej 1, 8970 HavndalRisiko for oversvømmelse ved ekstrem regn afhænger i høj grad af terrænet. Kortet ovenfor viser lavninger (markeret med blå) omkring Venusvej 1, 8970 Havndal. De blå områder viser den potentielle maksimale udbredelse af skybrudsrelateret oversvømmelse hvis alle lavninger bliver helt fyldt med vand. - Åbn stort kort
!Høj befæstelsesgrad
Den gennemsnitlige befæstelsesgrad i området omkring Venusvej 1, 8970 Havndal er 50 procent. Det betyder, at ca. 50 procent af overfladen er bebygget eller belagt med asfalt, fliser, brosten mv., der hindrer regn- og overfladevand at sive ned i jorden.
!Hydraulisk ledningsevne
I perioder med kraftig nedbør vil det øverste jordlag have en middellav hydraulisk ledningsevne på 325 - 375 mm/dag i området omkring Venusvej 1, 8970 Havndal. Selv i ubebyggede områder vil regnvand derfor blive på overfladen og kun relativt langsomt trænge ned i jorden.

Mere info om risiko for oversvømmelse ved skybrud:

Skybrud er meget voldsomme regnbyger, der forårsager oversvømmelse af kloakker og tagrender. Risiko for oversvømmelser kan have indflydelse på huspriser, forsikringspræmier og kloakafledningsafgifter. Inden et boligkøb er det derfor en god ide, at overveje risikoen for oversvømmelse ifm skybrud. Læs mere om skybrud her »
Lavningskort »

Datakilder:
Geodatastyrelsen og Klimatilpasning.dk

Grundvand

Venusvej 1 ligger i et område hvor grundvand ikke ser ud til at udgøre en risiko ifm oversvømmelse.
Historiske grundvandsdybder 1991-2020

Den modellerede gennemsnitlige grundvandsdybde er 5.6 meter på adressen. Dybden er baseret på data fra hele perioden 1991-2020 i vinterhalvåret. Medtages usikkerhed/datavariation ligger den gennemsnitlige grundvandsdybde i intervallet 1.5 - 7.6 meter. Det ret store usikkerhedsinterval afspejler bl.a. (1) usikkerhed på den nummeriske model, (2) naturlige nedbørsvariationer og (3) usikkerhed på de målte grundvandssdybder i de geologisk boringer.

Baseret på de historiske observationer og den nummeriske grundvandsmodel er der ikke tegn på at Venusvej 1 har problemer med højtliggende grundvand, for nuværende.

Historiske grundvandsdybder (1991-2020)
Venusvej 1, 8970 Havndal


Ekstrem regn på Venusvej 1Kortet viser den modellerede dybde til grundvandet omkring Venusvej 1. Kortudsnittet måler 1.600 x 800 meter og adressen er markeret med markør . Dybderne er baseret på historiske (1991-2020) målinger i vinterhalvåret (i geologisektionen længere nede på siden kan du få mere detaljeret information om de geologiske boringer tæt på adressen, hvorfra grundvandsdata stammer). Modelberegningerne er nedskaleret fra 100 m grid til 10 m grid med brug af maskinlæring. Områder med højt grundvand er markeret med blå farver, mens gule og orange farver svarer til et dybere grundvandsspejl. - Åbn stort kort
Fremtidige grundvandsstigninger i perioden 2041-2070

Der sker sandsynligvis ikke store ændringer i grundvandsdybden på adressen over de næste 40-50 år. I følge en modelberegning med et højt CO₂-niveau, så vil den forventede ændring i middeldybden til terrænnært grundvand være ubetydelig (2.1 centimeter) i perioden 2041-2070.

Se 2041-70 ændringer på stort kort ».

Perioden 2071-2100

Der sker sandsynligvis heller ikke store ændringer i grundvandsdybden på adressen når vi kigger længere ud i fremtiden. I følge en modelberegning (igen med et højt fremtidigt atmosfærisk CO₂-niveau), så vil den forventede ændring i middeldybden til terrænnært grundvand være ubetydelig (5.6 centimeter) i perioden 2071-2100.

Se 2071-2100 ændringer på stort kort ».



Mere info om stigende grundvand:

Grundvandsspejlet er udtryk for et niveau i jorden - Under grundvandsspejlet er alle mellemrum i jorden mættet og fyldt med vand, og over grundvandsspejlet er jorden umættet med vand. Flere steder i Danmark ligger grundvandsspejlet tæt på overfladen. Med forventede klimaændringer og øget nedbør, vil grundvandet uværgeligt stige og områder hvor grundvandsspejlet når op til overfladen vil blive omdannet til sump. Eksperter mener, at affekten af grundvandsstigninger kan blive langt større for Danmark end effekten af havniveaustigninger i takt med, at klimaet ændrer sig. Læs mere om stigende grundvand her »

Grundvandskort »

Datakilde:
HIP

Vandløbsoversvømmelse

Venusvej 1, 8970 Havndal er ikke i umiddelbar risiko for oversvømmelse ifm forhøjet vandstand i nærmeste vandløb.

Vandløbsstigning

Kortet nedenfor viser områder der vil blive oversvømmet ved 1 meter vandstandsstining i nærmeste vandløb.

Oversvømmelsesrisiko fra vandløb på Venusvej 1, 8970 HavndalKortet ovenfor viser hvilke områder, der kan blive berørt i tilfælde af en vandstand på 100 cm over det normale niveau i nærmeste vandløb. Push-pin markøren angiver adressen Venusvej 1, 8970 Havndal. Data er stillet til rådighed af Klimatilpasning.dk. Se nærmere på det interaktive Vandløbsflodskort - Åbn vandløbskort

Mere info om risiko for oversvømmelse fra vandløb:

Ved massive vandløbsstigninger kan åer og vandløb gå over deres bredder og give oversvømmelser. Læs mere om oversvømmelse fra vandløb her »

Vandløbskort »

Datakilder:
Geodatastyrelsen og Klimatilpasning.dk
GeoMatic



Havvand

Venusvej 1, 8970 Havndal ligger i en højde på 39.7 meter over havets overflade.

Havvand på Land

På grund af den høje placering er adressen ikke i risiko for oversvømmelse ved stormflod. Kortet nedenfor viser et ekstremt havniveau på 7 meter over normalen.

Stomflod og havvand på Venusvej 1, 8970 HavndalKortet viser hvilke områder, der kan blive berørt i tilfælde af en vandstand på 600 cm over det nuværende gennemsnitlige havniveau. Push-pin markøren angiver adressen Venusvej 1, 8970 Havndal. Med det interaktive stormflodskort kan du vurdere andre områder og vandstandsstigninger - Åbn stormflodskort

Mere info om risiko for oversvømmelse ved stormflod:

Stormflod er oversvømmelser, som skyldes ekstrem vandstand i havet. En stormflod kan finde sted når kraftig vind presser store vandmasser fra havet ind over land. Risiko for oversvømmelse ved stormflod er størst i lave marskområder som Vadehavet og i fjorde, hvor vinden kan presse vandet ind, uden at det har mulighed for at komme ud igen. Stormflodsoversvømmelser er næsten årlige tilbagevendende fænomener i udsatte områder Læs mere om oversvømmelse fra stormflod her »

Stormflodskort »

Datakilder:
Geodatastyrelsen og Klimatilpasning.dk

Oversvømmelsesdirektivet - Risikoområder

Plantrin 1

Venusvej 1, 8970 Havndal befinder sig ikke i et område, der er udpeget som højrisiko for havvands- eller vandløbsoversvømmelse under plantrin 1.

Se kort »

Plantrin 2

Adressen er heller ikke udpeget som højrisiko under plantrin 2.

Se plantrin 2 kort »

Mere info om oversvømmelsesdirektivet:

I forbindelse med EU's oversvømmelsesdirektiv har kystdirektoratet udpeget 14 afgrænsede risikoområder, hvor en større oversvømmelse fra havet, fjorde eller vandløb må anses som sandsynlig.

Læs mere om oversvømmelsesdirektivet »

Datakilder:
Kystdirektoratet



Boligfakta og Økonomi — Venusvej 1, 8970 Havndal

BBR oplysninger

Villaen på Venusvej 1 i Havndal er opført i 2007 og indeholder 6 værelser, et køkken og et badeværelse fordelt på 162 m2. Disse og mange andre ejendomsoplysninger er samlet i Bygnings- og Boligregistret (BBR). På DinGeo bruger vi BBR bredt og i kombination med andre geodata, f.eks. når vi vurderer risiko for oversvømmelse, radonforurening osv., samt ved computerberegnede ejendomsvurderinger. Vi har samlet nogle af de vigtigste BBR data nedenfor.

Venusvej 1
Foto af Ejendommen på Venusvej 1 hentet fra Boligas arkiv. Boligen blev sidst set annonceret til salg online den 14. dec. 2020.
Generelle BBR informationer
Anvendelse Fritliggende enfamiliehus
Boligtype Egentlig beboelseslejlighed
Opførselsesår 2007
Ombygningsår -
Fredning -
Ejerforhold Privatpersoner eller interessentskab
Køkkenforhold Eget køkken med afløb
Antal Etager 1
Antal toiletter 2
Antal badeværelser 1
Antal værelser 6

BBR materialer og installationer
Ydervægsmateriale Mursten
Tagmateriale Betontagsten
Varmeinstallation Fjernvarme/blokvarme
Opvarmningsmiddel -
Supplerende varme (UDFASES) Bygningen har ingen supplerende varme
Vandforsyning Privat vandforsyningsanlæg
Afløbsforhold Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg

BBR arealer (Bygning nr. 1)
Bygning, Samlet areal 162 m2
Boligstørrelse 162 m2
Vægtet Areal 162 m2

!Andre udvalgte BBR data

BBR databasen indeholder desuden følgende informationer om ejendommen.

Mere end én bygning

Der er registreret én anden bygning på adressen:

  • Bygning nr. 2: Garage opført i 2007 | areal: 46 m²
Det kan være svært at tage højde for de tilhørende bygninger f.eks. ifm. villaens computerberegnede ejendomsvurdering.



BBR-oplysningerne er sidst opdateret den 9 marts, 2024 - opdater

Du kan rette BBR oplysningerne online hvis du ejer ejendommen (kræver NemId):
Ret BBR-oplysninger


BBR meddelelse

Hent den officielle BBR meddelelse for Venusvej 1, 8970 Havndal. Tryk på knappen for at hente PDF-filen via bbr.dk.

Hent BBR-Meddelelse

Du kan finde mange flere officielle dokumenter blandt ejendommens dokumenter.

Mere info om BBR:

Bygnings- og Boligregistret (BBR) er et landsdækkende register, der indeholder grunddata om bygnings- og boligforhold for samtlige bygninger i Danmark.

BBR-oplysningerne danner grundlag for beregningen af bl.a. ejendomsværdiskat og afgifter til vand, varme og renovation. Som boligejer er du ansvarlig for, at BBR-oplysningerne er i overensstemmelse med de faktiske forhold. Hvis der er fejl i BBR oplysningerne, er det boligejerens ansvar, at sørge for, at de bliver rettet. Læs mere her » Urigtige oplysninger kan resultere i en bøde på op til 5.000 kr.

Læs mere om BBR data her »

Datakilder:
ois.dk

Energimærke

Ejendommen på Venusvej 1 har energimærke B.

Det nuværende energimærke

A 2020A2015A2010BCDEF fill-opacity="0.7"G

Energimærket er gyldigt fra 3. oktober 2018 til 3. oktober 2028.

Ifølge BBR er bygningen opført i 2007. Et B-energimærke er meget typisk for bygninger fra tidsperioden (bygninger fra 1999-2008 har typisk energimærke B eller C; Se figur nedenfor).

Typiske energimærker opdelt efter byggeperioder


Sammenligning af energimærket B for ejendommen på Venusvej 1 (byggeår: 2007) med bygninger fra samme byggeperiode ().


Forbedringsforslag

Energimærkerapporten indeholder ingen forslag til energiforbedrelser.



Energimærkedata stammer fra den elektroniske energimærkerapport. Download rapporten her »
Sidst opdateret den 8 februar, 2020 - opdater


Venusvej 1, 8970 Havndal
Ejendomsfoto fra 2018 - Billedet stammer fra det elektroniske energimærke »

Mere info om Energimærket

Energimærket er en form for varedeklaration, der synliggør en bygnings energiforbrug. Energimærket udarbejdes normalt som en hjælp til boligkøber eller -lejer når en bygning eller lejlighed skal sælges eller udlejes.

Boligkøber kan bruge energimærket til at
  1. Sammenligne energimærket med andre bygninger fra samme byggeperiode. Energimærket er en god proxy for bygningskvalitet og -vedligehold.
  2. Få en realistisk ide om varmeomkostningerne i den nye bolig.
  3. Kigge på de rentable forbedringer, der ofte er lavthængende frugter til en øjeblikkelig forbedring af boligen. Udskudte og manglende energiforbedringer kan evt. også bruges ift afslag i pris.

Boligejer bør specielt fokusere på forbedringsforslag, der kan nedsætte varmeregning og CO₂ udledning samt give bedre indeklima og højere boligværdi. DinGeo hjælper med, at holde dig ajour med mulighederne for tilskudsordninger og tilbud på energivenlige boliginvesteringer.

Læs mere om data og datakilder her »

Datakilder:
SparEnergi.dk

Boligopvarmning

Den primære opvarmningskilde på Venusvej 1, 8970 Havndal er fjernvarme. Der er ikke registreret supplerende varmeinstallationer.

Fjernvarme

Villaen på Venusvej 1 modtager fjernvarme fra Havndal Fjernvarme A.m.b.a.. Fjernvarme er stort set altid en fordel. Havndal Fjernvarme A.m.b.a. hører dog til blandt danmarks dyreste fjernvarmeforsyninger med en pris 28 procent over gennemsnittet - Deres pris for at opvarme et standard enfamiliehus på 130 m2 og et varmeforbrug 18,1 MWh er 17.912 kr. Find mere info om Havndal Fjernvarme A.m.b.a. her ».

Venusvej 1 har et vægtet areal på 162 m2, der er større end standardboligen. Et estimat, der tager højde for det større areal lyder:

Beregnet årlig varmeomkostning
22.321 kr/år

Note: Der er tale om et estimat baseret på en forsimplet udregning. Den faktiske varmeregning vil naturligvis også afhænge af beboernes energivaner. Boligens energimærke B er flot og den faktiske varmeregning er derfor sandsynligvis lavere end estimatet her.

Du kan beregne den faktiske pris på baggrund af det konkrete forbrug samt varmeforsynings takstblad, som typisk er tilgængeligt på forsyningens hjemmeside. Hjemmesiden for Havndal Fjernvarme A.m.b.a. finder du her: https://www.havndalfjernvarme.dk/.

Mere info om Boligopvarmning

Boligopvarmning er en betydelig post på boligbudgettet, som varierer meget, både over tid, opvarmningsform og så sandelig også geografisk fra den ene varmeforsyning til den næste.

I disse år har fjernvarmen vokseværk og flere og flere boliger tilsluttes. Det er en god udvikling - Fjernvarme er den miljømæssigt reneste opvarmningsform og i mange tilfælde også den billigste. DinGeo har samlet forsyningsområderne for alle 400+ danske fjernvarmeværker og sammenkoblet disse med flere andre fjernvarmedata-registre, inklusiv fjernvarmepriser.

Læs mere om data og datakilder her »
Læs mere om Havndal Fjernvarme A.m.b.a. her »


Hæftelser

Ejendommen Venusvej 1, 8970 Havndal har 2 hæftelser, der samlet beløber sig til 1.575.000 kr .

Udover de egentlige pantebreve, er der desuden 1 afgiftspantebreve.

Realkreditpantebrev
Dato27. Nov, 2018
Prioritet5
Typerealkreditpantebrev
Hovedstol1.375.000 kr.
Rentesats2.0 %
Rentetypefast
KreditorerTOTALKREDIT A/S
noteDen tinglyste rente er fornuftig.
Ejerpantebrev
Dato27. Nov, 2018
Prioritet6
Typeejerpantebrev
Hovedstol200.000 kr.
Rentesats0.0 %
Rentetypevariabel
Kreditorer Skjult
noteDen tinglyste rente (0.0 procent) er fornuftig.
Afgiftpantebrev
Dato20. May, 2015
Prioritet7
TypeAfgiftpantebrev
Hovedstol51.000 kr.
Rentesats1.5 %
Rentetypefast
Kreditorer Skjult


Adressens tinglysningsdata er sidst opdateret 22 januar, 2024  -  opdater

Du kan finde mere info, inklusiv ejeroplysninger, med et opslag direkte på tinglysning.dk »


Mere info om Hæftelser:

En hæftelse er en økonomisk forpligtelse eller et krav i ejendom. Nogle hæftelser er helt eller delvist afdragede og repræsenterer derfor ikke nødvendigvis boligejernes låneforpligtelser. Hæftelser er typisk tinglyste pantebreve, ejerpantebreve og realkreditpantebrev. Læs mere om Hæftelser her »

Datakilder:
Tinglysning.dk

Bygningen er ikke fredet eller tildelt bevaringsværdi

Randers Kommune har ikke fredet villaen på Venusvej 1, 8970 Havndal eller tildelt den bevaringsværdi.

Bevaringsværdi af Venusvej 1

Ikke-vurderet bygningSAVE-vurderet bygning uden bevaringsværdiBevaringsværdi 9Bevaringsværdi 8Bevaringsværdi 7Bevaringsværdi 6Bevaringsværdi 5Bevaringsværdi 4Bevaringsværdi 3Bevaringsværdi 2Bevaringsværdi 1Bevaringsværdig bygningFredet bygning
< lav...              Bevaringsværdi               ...høj >

Du kan kontakte Randers Kommune for mere information.


Du kan finde mere information om bygningen direkte i FBB databasen



Mere info om fredede og bevaringsværdige bygninger:

Registeret over Fredede og Bevaringsværdige Bygninger (FBB) indeholder ca. 355.000 bevaringsværdige bygninger og ca. 9.000 fredede bygninger.
Hvis en bygning er fredet og/eller bevaringsværdig kan der være restriktioner omkring renovering og ombygning. På den anden side kan der også være økonomiske fordele ved at eje et fredet eller bevaringsværdigt hus. Læs mere her »

Datakilder:
Kulturministeriet, Fredede og bevaringsværdige bygninger



Lokalområdet — Venusvej 1, 8970 Havndal

Naboerne
veluddannede og børnerige familier

Den mest almindelige husstandstype i og omkring Venusvej 1, 8970 Havndal er veluddannede og børnerige familier , d.v.s. conzoom®-typen Aktive Børnefamilier.

Aktive Børnefamilier

Aktive Børnefamilier
veluddannede og børnerige familier

  • Børnefamilier i provinsen
  • Husejere
  • Høj købekraft
  • Mange børneaktiviteter
  • Interesseret i hus og hjem
  • Online

Geodemografi

De Aktive børnefamilier består som oftest af en mor og en far og op til tre børn, og enkelte har endda flere. Mens nogle fortsat er små, er de ældste børn teenagere, der snart forlader reden. Forældrene er typisk i alderen 40 til 60 år.

Typens uddannelsesniveau er højere end landsgennemsnittet: Hver tredje har en erhvervsfaglig uddannelse og næsten halvdelen har mindst en mellemlang videregående uddannelse eller mere. Beskæftigelsesgraden er høj og flere sidder i gode stillinger som mellemledere eller topledere. Lønniveauet er derfor generelt højt og formuen, der nu i gennemsnit er som blandt befolkningen som helhed, er under stabil opbygning

Den sociale arv er ikke et negativt begreb for denne type: Flest er i middelklassen. Bemærk dog, at der faktisk er dobbelt så mange i øverste socialklasse, altså overklassen, sammenlignet med befolkningen som helhed

Skal du besøge Aktive børnefamilier, vil du næsten altid møde dem i et enfamiliehus, som de ejer eller i det mindste betaler af på. Enkelte bor på mindre end 130 m², men mange har langt større huse. 180 m² er ganske almindeligt og også nødvendigt, når man bor så mange under samme tag. En stor del af de huse, de bor i, er bygget før 1980’erne og handles ofte til priser over landsgennemsnittet. Du finder husene i provinsbyer og landsbyer hvor som helst i Danmark. Desuden har hver tiende et sommerhus og næsten alle har bil, mange endda to

De fleste starter bilen hver morgen for at komme på arbejde, mens enkelte driver et liberalt erhverv fra hjemmeadressen. Nogle driver en konsulentvirksomhed, mens andre driver et holdingselskab eller et selvstændigt håndværkerfirma. De bruger sjældent mere end 40 timer ugentligt i arbejdsgiverens tjeneste, så der er også tid og energi til børnene

 

Adfærd, livsstil og holdninger

Aktive børnefamiliers hverdag bærer præg af børnenes aktiviteter, så for at lette logistikken, klares transport med en kombination af bilen og cyklen, hvoraf førstnævnte er mest populær, når der skal hentes, bringes og handles

Størsteparten er tilmeldt flere nyheds- og tilbudsmails. Det gør det let at planlægge indkøbene, som de helst klarer i nærmeste større supermarked, hvis ikke det bringes til døren. Særligt Rema1000 og Netto besøges ofte af denne type

De prioriterer at have tid til madlavningen selv og næsten en femtedel bager hver uge. Det er en hyggelig aktivitet sammen med børnene og så er der frisk hjemmebag til madpakkerne

Aktive børnefamilier frygter ikke havearbejde. Heldigt, for haven er stor og en del har også en i sommerhuset. At holde have medfører også at holde hus. Gør-det-selv er dog ikke i familiens store interesse, så boligopsparringen går hellere til at hyre håndværkere, når der trænges - fradrag eller ej

Selvom tid er en knap ressource, finder to tredjedele tid til at dyrke motion hver uge og det er oftest de fleksible motionsformer som løb, fitness og cykling, men der er også en del, der spiller fodbold. Dette kombineres måske med børnenes mange fritidsaktiviteter

Ellers foregår hjemmets aktiviteter indendørs. Computerspil indgår som en stor del af underholdningen, i hvert fald for børnene. De ser ofte noget i tv, som de har optaget tidligere eller også sætter de en god film på og hygger sig sammen i familien

De voksne er ligesom børnene ganske aktive på sociale medier. Otte ud af ti er på Facebook, hver tredje er på LinkedIn og hver femte på Twitter. Internettet tilgås både via computer, tablets og smartphones, som man har mange af og bruger som et naturligt redskab i sin hverdag

Aktive børnefamilier læser ikke mange aviser eller blade, men i kraft af internettet og deres brede interesser, formår de alligevel at være ganske velorienterede. Skal de læse, tager de gerne en god bog, men måske først efter børnene er gået i seng

Når forældrene af og til skal have lidt børnefri, er det typisk med en tur i biografen og en fjerdedel er endda medlem af en filmklub. Ellers er kulturtilbud ikke noget familien benytter sig af så ofte og ikke overraskende mener de fleste også, at der bruges nok offentlige midler på den slags

Ferierne i Danmark er lige så populære som i resten af Europa. De flyver hellere end de tager bilen, medmindre det drejer sig om en endagstur, som hver femte familie når et par stykker af i løbet af året. Mange husker tilbage på seneste store rygsækrejse til et fjernt kontinent. En af de store ferieoplevelser, som familien sammen har med i bagagen

De typiske Aktive børnefamilier tilhører segmentet af Moderne-individorienterede, men der er også en del, der er Individorienterede. Holdningsmæssigt synes halvdelen, at det for let at få penge fra det offentlige og mange synes heller ikke, at forskellen mellem rig og fattig i Danmark er et problem. De skræmmes ikke af globaliseringen eller den teknologiske udvikling og de frygter heller ikke for de traditionelle familieværdier

Ved det seneste folketingsvalg satte flest krydset ved Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti eller Venstre. Og mange krydser blev sat, da de Aktive børnefamilier er den A-type, der er bedst til at få afgivet stemmen




Mere info

Conzoom® er et databaseret segmenteringsværktøj, der opdeler de danske husstande i 36 forskellige typer. Med et DinGeo-adresseopslag får du gratis adgang til Conzoom® og et indblik i den gennemsnitlige husstand i området: Forbrugeradfærd, livsstil, holdninger, alder, antal af børn, indkomst, formue, osv.. Læs mere om Conzoom® »

Conzoom®-typen på en given adresse ændres løbende. Det skyldes dels den generelle almindelige udvikling i Danmark, men også lokalområdets til- og fraflytning. DinGeo opdaterer løbende Conzoom® - På Venusvej 1 er data sidst opdateret 3 februar, 2024.

Datakilde: Geomatic

Sådan stemmer naboerne

Venusvej 1 hører til afstemningsområdet Havndalhallen hvor der er 1.153 stemmeberettigede borgere.

!Valgdeltagelse

Der var 901 i Havndalhallen, der afgav deres stemme. Det svarer til en flot valgdeltagelse på 78.1 under landsgennemsnittet på 84.5 procent.

Folketingsvalget 2019
Ved folketingsvalget i 2019 var Socialdemokratiet det største parti i afstemningsområdet Havndalhallen med 341 stemmer. Det svarer til 37.8 procent af de afgivne stemmer.

Grafen nedenfor viser valgresultatet for Havndalhallen (venstre søjle) i forhold til landsresultatet (højre søjle).

Højdespringer

Socialdemokratiet fik relativt set mange stemmer i afstemningsområdet Havndalhallen, med et indeks på 146 i forhold til landsgennemsnittet.

Underperformer

Alternativet klarede sig relativt set dårligst i afstemningsområdet Havndalhallen, med et indeks på 22 i forhold til landsgennemsnittet.

Mere info om Valgdata:

Afstemningsområder er den mindste administrative inddeling i Danmark. Valgdata fra det lokale afstemningsområder giver et godt indblik i lokalområdet.

Læs mere om data her »

Datakilder:
Den danske valgdatabase

Risiko for indbrud

Baseret på Rigspolitiets statistiske opgørelser vurderes indbrudsrisiko på Venusvej 1, 8970 Havndal at være mellem.

Meget lav0.0-0.5 percent Lav 0.5-1.5 percent Mellem 1.5-3.0 percent Høj 3.0-6.0 percent Meget høj >6.0 percent

I perioden fra første kvartal 2016 og frem til og med andet kvartal 2018 er der anmeldt 3 indbrud i et område på en kvadratkilometer omkring Venusvej 1. Indenfor 1km2-kvadratcellen er der 54 adresser. Omregnet betyder det at der i perioden årligt har været hvad der svarer til 22.22 indbrud per 1000 adresser. Det giver en estimeret indbrudsrisiko på 2.22 pct.


Grafen nedenfor viser den tidslige fordeling af indbrud.

!Meget lav opklaringsprocent i 8970 Havndal

Opklaringsprocenten i 8970 Havndal er ekstremt lav. I perioden 2011-2018 kunne indbrudstyve arbejde næsten risikofrit da kun 3-4% af alle indbrud blev opklaret.


Mere info om Indbrudsrisiko:

Danmark har en trist rekord - Vi er det land i EU, der har flest indbrud pr. indbygger. Der er god grund til at 56 procent af danskerne er bekymret eller meget bekymret for at få indbrud i deres bolig. DinGeo viser landets mest detaljerede indbrudsrisiko, baseret på et detaljeret geodatasæt med en historisk oversigt over antallet af indbrud indenfor kvadratkilometerceller.

Kun fem procent af alle indbrud i Danmark bliver opklaret. Men der er store geografiske forskelle på, hvor mange indbrud der bliver opklaret. DinGeo viser chancen for at politiet opklarer indbrud i din by. Læs mere om Indbrudsrisiko her »

Indbrudsrisiko på kort

Datakilder:
Rigspolitiet: Statistik
Danmarks Radio: Se, hvor få indbrud politiet opklarer i din by

Bredbåndsmuligheder

Lynhurtigt Fastforbundet Internet

Der er gode bredbåndsmuligheder på Venusvej 1, 8970 Havndal.

  • Fibernet: 13 forskellige udbydere med hastigheder op til 1000 / 1000 Mbit/s
  • COAX bredbånd (kabel-TV): ikke muligt på adressen
  • Fast trådløs forbindelse: én udbyder med hastighed op til 100 / 100 Mbit/s.
  • xDSL bredbånd (telefonstik): 10 forskellige udbydere med hastighed op til 35 / 5 Mbit/s *

Se fibernet dækningsgrad omkring Venusvej 1



God mobildækning

Der er god 4G mobildækning på Venusvej 1 med vejledende downloadhastighed op til 200+ Mbit/s. I Danmark findes der tre store mobilnetværk, der håndterer mobiltelefoni og mobilt bredbånd. På Venusvej 1 er dækningen for de tre netværk:

  • TDC: 200+ Mbit/s
  • Tre: 30 - 50 Mbit/s
  • Telia-Telenor: 20 - 30 Mbit/s

Se 4G-dækningskort på Venusvej 1


Data sidst opdateret 22 januar, 2022

Du kan finde meget mere information og de bedste adresserelevante tilbud på siden
Internet og Mobildækning Venusvej 1, Havndal
Se data direkte på tjekditnet.dk



Mere info om Bredbånd:

For moderne familier er digital infrastruktur efterhånden en nødvendighed på linje med drikkevand, elektricitet, offentlig transport o.s.v. De fleste boligkøbere inddrager bredbåndsmuligheder i deres boligsøgning og udenlandske undersøgelser har vist en målbar indflydelse på salgspriserne. Læs mere her »

Se fibernetdækning på kort

Se 4G-dækning på kort

Geologi

Jordarten under Venusvej 1, 8970 Havndal er Smeltevandssand og -grus.

Smeltevandssand og -grus er aflejret under en af de mange Pleistocæne istider.

Smeltevandssand og -grus består af dårligt sorteret sand og grus afsat i f.eks. smeltevandsfloder. Sandet er ofte lagdelt og krydslejret, og kan stedvis være stærkt forstyrret af senere isoverskridelser.

Smeltevandssand
Typisk Smeltevandssand aflejret under istid (Foto H.J. Granat).

Smeltevandssand og –grus har gode nedsivningsegenskaber og derfor er risiko for oversvømmelse ved skybrud lille.

Smeltevandssand og smeltevandsgrus indeholder i nogle tilfælde små koncentrationer af uran og thorium, som under henfald frigiver Radon. Smeltevandssand og smeltevandsgrus under boligen kan derfor øge risiko for Radon i indeluften.

Mere info om Geologi:

Danmarks Jordartskort viser hvilke jordarter der ligger under pløje- og kulturlaget, typisk i ca. 1 meters dybde. De forskellige jordarter har forskellige egenskaber, der er vigtige i forhold til f.eks. risiko for sætningsskader, hydraulisk konduktivitet og risiko for oversvømmelse ved kraftig nedbør, og radonforurening af boligens indeluft.

Husk at du kan finde yderligere geologisk information fra de omkringliggende boringer (se nedenfor).

Se på kort

Læs mere om jordarter her »

Datakilder:
GEUS

Mere info om Boringer:

Der er udført mere end 300.000 undergrundsboringer i Danmark. DinGeo viser de boringer, der ligger tættest på opslagsadressen, med basale boringsoplysninger samt link til detaljerede borerapporter. Borerapporterne indeholder ofte nyttig og relevant informationer om geologi og grundvandsdybder. Læs mere om boringer her »

Datakilder:
GEUS

Geologiske boringer i nærheden af Venusvej 1

Den nærmeste overfladenære boring ligger 158 meter væk. Boringens lokalitet er navngivet HAVNDAL VANDVÆRK. Boringen blev afsluttet 12 juni, 1981. Brøndborer var Poul Christiansen,Højslev. Formålet med boringen var Vandforsyningsboring/sænkning og anvendelse er angivet som Vandværksboring. Boringen nåede en dybde på 75.0 meter. Du kan finde mere information i borerapporten 50. 315 ».

Tabellen nedenfor lister de 10 nærmeste boringer sorteret efter afstand fra Venusvej 1.

Afstand, m Formål Dybde, m Borerapport
158 Vandforsyningsboring 75.0 50. 315 »
296 75.0 50. 462 »
311 59.0 50. 241 »
394 Vandforsyningsboring 33.0 50. 37 »
400 32.0 50. 426 »
445 Vandforsyningsboring 30.0 50. 307 »
448 Vandforsyningsboring 40.0 50. 217 »
456 Vandforsyningsboring 31.0 50. 306 »
466 Vandforsyningsboring 73.0 50. 290 »
520 Vandforsyningsboring 49.5 50. 36 »

Hvor langt er der fra Venusvej 1
til nærmeste

Risikovirksomhed

Yara Danmark A/S
Kolonne 3


Afstand: 22,66 km


Kort Læs mere

Vindmølle

Højde: 45 m
Kapacitet: 660 kW


Afstand: 1,00 km


Kort Læs mere

Mobilmast

Laursensvej 4
8970 Havndal


Afstand: 109 meter


Kort Læs mere

Apotek

Hadsund Apotek


Afstand: 9,02 km


Læs mere

Dagligvare

Dagli'Brugsen


Afstand: 523 m


Læs mere

Renseanlæg

Råby Kær renseanlæg


Afstand: 7,08 km


Læs mere

Daginstitution

Frimærket Vindblæs Friskole


Afstand: 5778 m


Læs mere



DinGeo oversigter

Info om Postnummer: 8970 Havndal
Info om vej: Venusvej
Stamoplysninger for Venusvej 1, 8970 Havndal
Geografiske koordinater 56.64898318°N, 10.19330867°Ø
Højde over havets overflade 39,7 m.o.h.
Sogn Udbyneder Sogn »
Politikreds Østjyllands Politi
Adressens Id 363cc2db-6e40-1eb8-e044-0003ba298018
BFE nummer 4084377

Stamoplysninger:

Vi har samlet diverse stamoplysninger på Venusvej 1, 8970 Havndal.