7000 Fredericia

Søg efter specifik bolig, eller find din vej i Fredericia nedenfor

Postnummer 7000 Fredericia

Fredericia ved Lillebælt er en større by i Sydjylland med 41.243 indbyggere (2023). Den er hovedby i Fredericia Kommune og ligger i Region Syddanmark. Fredericia blev grundlagt som en fæstning. Det kan ses i dag: gaderne ligger vinkelret på hinanden, og Fredericias centrum omkranses af et af Nordeuropas bedst bevarede voldanlæg fra 1600-tallet, der kun kan sammenlignes med Fredrikstad i Norge [Wikipedia].

Postnummer 7000 Fredericia strækker sig over dele af Fredericia Kommune og dele af Vejle Kommune. Postnummer 7000 Fredericia dækker et relativ stort område med hele 843 veje. Du kan se og klikke dig videre til postnummerets veje længere nede på denne side, ordnet i alfabetisk rækkefølge fra 6.Julivej til Østjyske Motorvej.


Henter kort....

Postnummer 7000 Fredericia strækker sig over dele af Fredericia Kommune og dele af Vejle Kommune. Kortet viser postnummerets geografiske udstrækning, markeret med det grønne polygon  


Fredericia ved Lillebælt er en større by i Sydjylland med 41.243 indbyggere (2023)
Foto: Wikipedia


Info om postnumre

Det danske postnummersystem blev indført i 1967. Postnummerpolygonerne er defineret med henblik på en rationel postomdeling og således at vejnavne og adresser altid er unikke indenfor et postnummer. De danske postnumre har ingen sammenhæng med landets øvrige administrative inddelinger (kommuner, regioner, valgkredse, skoledistrikter, osv).

Boligmarkedet i 7000 Fredericia

Postnummer 7000 Fredericia har et aktivt boligmarked med et gennemsnitlig antal villasalg på 94 per kvartal. I andet kvartal 2023 (det seneste kvartal med tal fra Finans Danmark) blev der dog solgt hele 117 villaer. For boligsøgende er der netop nu 413 boliger til salg i postnummeret. Hvis du overvejer at sælge en bolig i 7000 Fredericia, så har du 32 ejendomsmæglere at vælge imellem. Du kan bruge vores mæglerguide til at se og sammenligne postnummerets ejendomsmæglere.

Boliger til salg i Fredericia
Der er 413 boliger til salg i Fredericia

Boligmarkedet i 7000 Fredericia har noget for enhver smag. F.eks. kan arkitekturintereserede vælge mellem 105 boliger med bevaringsværdig arkitektur. De miljøbevidste, der ønsker en energivenlig og moderne bolig, kan vælge blandt 39 boliger med top-energimærket A. På den anden side er der også mulighed for at finde en renoveringsmoden og bilig bolig blandt de 21 boliger med et energimærke i den lave ende (F eller G). Du kan bladre dig igennem flere smagsprøver nedenfor.

Opsplittet på boligtype er der dags dato (13. juni 2024) følgende boliger til salg i 7000 Fredericia:

  • Villa: Der er 303 villaer til salg med median liggetid 104 dage og udbudspris 14.248 kr/m2
  • Rækkehus: Der er 30 rækkehuse til salg med median liggetid 74 dage og udbudspris 13.438 kr/m2
  • Ejerlejlighed: Der er 49 ejerlejligheder til salg med median liggetid 203 dage og udbudspris 15.422 kr/m2
  • Fritidshus: Der er to fritidshuse til salg med median liggetid 31 dage og udbudspris 25.137 kr/m2
  • Andelsbolig: Der er syv andelsboliger til salg med median liggetid 43 dage
  • Landejendom: Der er ni landejendomme til salg med median liggetid 237 dage og udbudspris 18.103 kr/m2
  • Helårsgrund: Der er 13 helårsgrunde til salg med median liggetid 60 dage.

Der tilføjes løbende nye emner til boligmarkedet i 7000 Fredericia - Den nyeste bolig blev tilføjet for 2 dage siden.Vi henter dagligt boliger til salg fra Boliga - Danmarks bedste boligsite, der d.d. har 777 flere boliger til salg end andre boligsites. Hos DinGeo beriger vi boligerne med alle de interessante offentlig tilgængelige geodata som vi kan finde, så vi kan tilbyde en unik og anderledes boligsøgning med datakriterier, der bl.a. inkluderer arkitektur, mobildækning, trafikstøj, o.s.v.

Postnummerets betydning for boligmarked

Selvom postnumrene udelukkende er defineret med henblik på postomdeling, så symboliserer de meget mere end bare et tilfældigt tal i adressen. For langt de fleste danskere har postnummeret betydning for boligens værdi og nabolagets identitet. Denne udvidede og utilsigtede betydning skyldes bl.a. at postnumre anvendes i mange geografiske analyser. F.eks. udregnes gennemsnitlige salgspriser på postnummerniveau - Læs mere ejendomsvurderinger »

De danske postnumre justeres løbende. Post Danmark modtager årligt 10-15 henvendelser fra borgergrupper, der ønsker at skifte postnummer. Der er ofte tale om boligejere og ejerforeninger, der med et nyt og mere prestigiøst postnummer kan opnå højere boligpriser. I nogle tilfælde opfyldes ønsket.

Mere info:
Penge & Prviatøkonomi: Boligfidus: Skift postnummer
Danmarks Adresser: Postnumre
TV2 Lorry: Nyt postnummer kan give højere boligpriser
Bolius: Postnumre: Derfor har vi dem
DR: Flere bor i byer med ’forkerte’ postnumre

Smagsprøver på boliger til salg i Fredericia


Boligstatistik i 7000 Fredericia

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for villaer i 7000 Fredericia er tæt på landsgennemsnittet

Gennemsnitlige m2-priser for Parcel- og Rækkehuse i postnummer 7000 Fredericia ( - blå cirkler) og for hele landet ( - grøn kurve; venstre y-akse; kr/m2).
De røde søjler ( - højre y-akse) viser antallet af solgte boliger, d.v.s. datagrundlaget for de beregnede m2-priser i postnummer 7000 Fredericia .
Bemærk: m2-priser går tilbage til 1992, mens antallet af solgte boliger kun strækker sig tilbage til år 2000.
Datakilde: Finans Danmarks boligmarkedsstatistik.


Ejendomsmæglere i 7000 Fredericia

I alt 32 ejendomsmæglere har indenfor de sidste seks måneder haft villaer til salg i postnummer 7000 Fredericia - ti af mæglerne har deres butik indenfor postnummeret mens de resterende 22 har deres fysiske adresse udenfor postnummeret. home Fredericia - Købmagergade er mægleren der igennem de sidste 6 måneder har haft flest villaer til salg i postnummer 7000 Fredericia.

Desværre er det kun 28 af mæglerne, der udmærker sig ved at frigive boligannoncernes fotos. Frigivelse af fotos betyder at uafhængige boligsites som DinGeo og Boliga bedre kan eksponere salgsboligen, hvilket, alt andet lige, er en gevinst for boligsælger.

Postnummerets mæglerbutikker har gennemsnitlige liggetider, der varierer fra 1 til 720 dage. Forskellen på liggetiderne kan skyldes, at forskellige mæglere har fokus på forskellige boligtyper. Desværre er det også relativ let for ejendomsmæglere at manipulere de gennemsnitlige liggetider (og gennemsnitlig prisjustering).

Hvis du står for at vælge en ejendomsmælger kan det også være en god ide at tjekke, om der har været klager over mægleren. Det kan du gøre to steder: Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere og Klagenævnet for Ejendomsformidling. Tjek eventuelt også ejendomsmæglerens renommé på Trustpilot.dk og/eller ved at søge på mæglerens navn i Google, hvor du ofte kan finde kundeanmeldelser.

Mæglerguide

Boliga lancerede i 2010 Danmarks første mæglerguide. Målet var at skabe større transparens på boligmarkedet med mulighed for boligsælgere at sammenligne ejendomsmæglere ud fra relevante kriterier.

Hos Dingeo har vi (ikke overraskende) fokus på mæglernes holding til at dele data. F.eks. er deling af boligfotos et absolut plus. Boliger på Boliga, DinGeo og andre uafhængige boligsites får ca. 50 procent flere visninger hvis billederne er frigivet (læs mere her »). Vi tolker mæglernes holdning til åbne data som en indikation af hans/hendes vægtning af boligsælgers interesser ift. egne interesser.

Datakilde: Boliga Mæglerguide

Ejendomsmæglere der har solgt villaer i 7000 Fredericia


Se og sammenlign de 32 ejendomsmæglere, der har været aktive i 7000 Fredericia over 6-måneders perioden 1. oktober 2023 - 30. april 2024.

Tabellen indeholder informationer om alle 32 ejendomsmæglere, der har haft boliger til salg i 7000 Fredericia i perioden 1. oktober 2023 - 30. april 2024.
Kolonnen Mæglerbutik viser navnet på mæglerbutikken og linker til mere detaljeret information på Boligas Mæglerguide. For mæglerbutikker, der har fysisk adresse i postnummeret er dette angivet med "(7000)". Åbne data: Ejendomsmæglere der frigiver billeder er markeret med ikon mens mæglere der ikke frigiver billeder markeres med . Emblemet markerer premium mæglere, der samarbejder med Boliga og bl.a. udsender skuffesager via Boligas overvågningsmails. Antal: angiver antallet af villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder. Prisjustering: gennemsnitlige prisændringer på boliger til salg. Liggetid: gennemsnitlige tidsperiode en bolligannonce er online. kr/m2: gennemsnitlig kvadratmeterpris på de villaer som mæglerbutikken har haft til salg over de de sidste seks måneder.

Du kan sortere ejendomsmæglerne efter de forskellige nøgletal ved at klikke på kolonne-overskrifterne. Ejendomsmæglerbutikkerne er i udgangspunktet sorteret efter de faktorer som vi mener en boligsælger bør kigge på: (1) Åbne data; (2) Mæglerbutik i postnummeret; (3) Antal; og (4) liggetid.

Vejene i 7000 Fredericia

Der er 843 veje i postnummer 7000 Fredericia. Vejene er listet nedenfor i alfabetisk orden.